Suchergebnisse
Suchergebnisse 241-260 von insgesamt 580.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Şevket: „Zitat von ercanmzl: „Çok şükür bugünümüze Şevket üstadım. Bende iyiyim yaramaz bir durum yok. Naptın bugün dinlendin sanırım“ Yok abi dinlenemedim 4 gün önce kayınpeder kalp krizi geçirdi hanım babasının yanında olunca bende çocukla ilgilendim bugün“ Geçmiş olsun kardeşim.Allah şifalar versin.Nasıl durumu?İyidir inşallah.
-
Zitat von ercanmzl: „Kesinlikle üstadım haklısın. Oyun herşey değil burda oyun vesilesiyle kurduğumuz dostluklar inşallah baki kalır. Ben sizi tanidigim içinde çok mutluyum. Siz gibi burda gerçekten hayat tecrübesi fazla kendini bilen cok guzel insanlar var. Onlarida tanıyoruz önemli olanda bu sanırım.“ Kalpler bir üstadım.
-
Zitat von ercanmzl: „Üstadım hatirlarsan ben bu olayı sormuştum senin gibi kırmızı kart görenler olmuş bence tek sana olmuş olay gibi gelmedi bana. Riskli bir antrenman çeşidi.“ Aslında öyle olmayanlarda olabilir üstadım.Sonuçta bu bir nevi doping yerine geçtiği için yapıpta sorun yaşamasa bile buraya yazmayanlar da olabilir.Çünkü yanlış anlaşılacağını düşünebilirler.O yüzden ben sadece benim görüşüm bu şekilde diye belirtiyorum.
-
Zitat von ercanmzl: „Anladım üstadım ama ilk gelen oyuncularda hepimiz aynı ve farklı konulardan sıkıntıliyiz. Benimde 8- 9 level karışık oldu yakında gençlikten çıkacaklar ama beklentimin çok altındalar. Inşallah 2. gençlerde dikkat edicem tavsiyelerine. Üstadım gerçekten ben kendi adıma verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Gün gelecek belki bu yazılar çok fazla okunacak oyuna ve foruma girenler tarafından. Senin gibi çok değerli bir insan tanidigim için çok şanslıyım.“ Estağfurullah üst…
-
Zitat von hüsnüzengin: „BEYLER BU ANTREMANDA MOTİVASYON EĞİTİMİ VAR 65 KREDİ KARŞILIĞINDA BUNU UYGULAYAN VARMI NE KADAR ETKİ EDİYOR ÇOK ETKİSİ VAR MI ? KULLANAN BİRİ YARDIMCI OLSUN“ Motivasyon eğitimi diziliş gücünüzü sabah atrenmanında verirseniz 1 gün boyunca %5 oranında arttıracaktır.Bu özellik oyuna ilk geldiği zaman çoğu menajer gibi denemek için sadece 1 kere kullandım.O akşam maçta oyuncularım deli gibi oynadılar.Deli gibi derken tam deliyi kastediyorum.Çünkü 2 oyuncum kırmızı kart gördü.…
-
Zitat von ercanmzl: „Anladım üstadım o zaman yapacağımız ağırlıklı olarak aynı yaşta 16-17 olmalarına dikkat edicez.“ Ben şahsen seçme şansım varsa her ayın 11-20 arası 16 yaş gelen gençleri kadroya alırım üstadım.Ayın 11-20 si arasında 30'luk 16 yaş gelen bir genç yine aynı zamanda gelen 50'lik 17 yaş gençten daha iyi çıkacaktır gençlikten.Ama böyle yapmanında zararını benim gibi görebilirsiniz.Oyun açıldığından beri sadece 1 gencimvar kadroda. 30-16 yaş 12 martta gelmişti sanırım. Şuanda 315'l…
-
Zitat von ercanmzl: „Vay maşallah:) Üstadım yaş etkiliyor değil mi? Yani 16 lik gençle 17 inin antrenman artış gücü aynı olmuyor değilmi?“ Genç olduktan sonra 16 yada 17 olmuş gelişimi aynı oluyor üstadım.Ama birisi 19 yaşında birisi 20 yaşında gençlikten çıkacağı için hali ile değerleri farklı oluyor.
-
Haftanın menajeri
BeitragZitat von ercanmzl: „Özletti ama arayı açtı:)“ Evet arada yapıyor böyle.Ama gelir merak etme.
-
10 Level Asistan ve Premium antrenman ile tam hatırlayamadığım için yaklaşık yazacağım çıkardığım oyuncuları. KL: 500+ OL-OR: 450+ DI-DD-OD: 400+ OH-FO: 350+ Bunlar çıkan oyuncuların en alt değerleridir.Herbiri ortalama yukarıda yazandan +50 üzerini görebilir.
-
Haftanın menajeri
BeitragZitat von ercanmzl: „Aynen üstadım haklisin biz elimizden geleni yapalım. Evren üstadı göremiyorum uzun süredir“ Sanırım gece vardiyasında falansa sabah geliyordur.Sonrada istirahate çekildiği için saatleri uymuyor olabilir.Arada kayboluyor o öyle.
-
Haftanın menajeri
BeitragZitat von ercanmzl: „Aynen üstadım bende yazıyorum oyundakilere ara ara ama turnuvalar arttıkça katılımın artacağını düşünüyorum. Ama bu konuda baya yol katedmemiz gerekecek.“ Neyse sonuçta oyuna girdiğimiz zaman forumada giriyoruz.Biz elimizden geleni yapalım da gerisi diğer menajer arkadaşlara kalıyor.
-
Haftanın menajeri
BeitragZitat von ercanmzl: „Üstadım çok şükür bende iyiyim.Bir tiyo daha verdik:)Hayat nasıl gidiyor üstadım?“ Allah bundan aşağı etmesin üstadım.İftarı yaptık.Dün akşam gelememiştim.Bu akşam gelip bakayım dedim.İnsanları foruma getiremiyoruz.Oyundan yazarak bir kaç menajere link verip yönlendiriyorum anca.Girmiyorlar foruma.Anlamadım gitti.
-
Haftanın menajeri
BeitragZitat von ercanmzl: „Murat üstadım nasılsın:)Haftanın menajeri kendi liginde olup gücü çok fazla olan takımı farklı yendigin zaman oluyor benin tahminim öyle.“ Teşekkürler üstadım.İyilik sağlık.Sende iyisindir umarım.Sana katılıyorum.Bende öyle olduğunu düşünüyorum.
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragZitat von Eserbekler: „Çok şaşırdım 2 günde 20 güç atladı :)“ Sonlara doğru eskidende biraz hızlı artış oluyordu.Olsun işte ne istiyorsun ki?nazar değdireceksin sonunda.
-
Haftanın menajeri
BeitragZitat von Eserbekler: „Abi sorun su ki haftanın menajeri her gün seçiliyor ama elo her gun değişmiyor :D“ Artık değişiyor.Güncellemeden sonra düzeldi.
-
Haftanın menajeri
BeitragZitat von Eserbekler: „Zitat von Eserbekler: „Eskiden haftada bir seçiliyordu yanlış hatırlamıyorsam pazartesiyi salıya bağlayan gece 2de aktif olanlar arasından seçiliyordu ama şu an her gun biri seçiliyor neye gore ne zaman hiç bilmiyorum :)“ Ben seçildiğimde böyleydi :)“ Bir kaç kere değiştirdiler.Bir ara forumda en aktif olan oyuncu,bir ara senin dediğin gibi ama en eskiden Elo ya göre oluyordu.Şuanda neye göre bilmiyoruz.Ben oyun eski ayarlarında olduğu için Elo ya göre olduğunu düşünüyorum…
-
Haftanın menajeri
BeitragZitat von Mutlu43: „Ya super ligde 10 :0 yeni yorum hala haftanın menejeri secilemiyorum“ Bende yeniyorum ama bu sistemde ani ve yüksek yükselişleri kayda alıyor.Genelde uzun süre oynamayıp oyuna dönen takımlar ani yükseliş gösteriyor ya kısa zamanda onlar seçiliyor genelde.Biz Süper Lig de çok fazla yüksek puanlar alamıyoruz.
-
Haftanın menajeri
Beitragİnşallah kardeşim.Ben şuanda eski sistemde kaldığını düşünüyorum.Elo derece listesindeki yükselişe göre yani.En doğrusunu Admin arkadaşlar bilir.Düzenleme yapılır mı yeniden bunuda bilmiyorum.