Suchergebnisse
Suchergebnisse 261-280 von insgesamt 580.
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragZitat von Eserbekler: „Teşekkürler abi doğru söylüyorsun bekleyelim :)“ Birşey değil kardeşim.
-
Haftanın menajeri
BeitragZitat von Eserbekler: „1 tane olsun bizim olsun :D“ Evet.Sonuçta bir tane olması,hiç olmamasından iyidir.
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragZitat von Eserbekler: „Zitat von Şevket: „Zitat von Eserbekler: „Inşallah olur abi daha cok kazandırır :D“ Daha 1 haftası var 10 güç daha güçlenir kesin :)“ 310 oldu bu od benim olamaz :D“ Olur,olur bal gibi olur.Güzel çıkacak genç hayırlı olsun kardeşim.Bu arada satmak için acele atme.Ortada bir pazar yok henüz.Pazar belli olsun bekle.
-
Güzel gençler.Allah futbol hayatlarında sakatlık,kaza bela vermesin.
-
Haftanın menajeri
BeitragZitat von usta61: „4 kez seçilmişim. Tamamen şans sanırım sistem ile anlaştık arada bir uğra diyorum“ O iyiymiş üstadım.Bana yalnızca bir kere uğradı,onda da yolunu kaybetmiş.
-
Haftanın menajeri
BeitragZitat von Eserbekler: „Her gün biri seçiliyor bu sistemde krediye göre galiba“ Krediye göre olsa benim heralde 20-30 kere olurdu.Sadece 1 tane var.
-
Bayram Turnuvası Amatör 2. Lig
Kızıltan - - Turnuvalar
BeitragZitat von sakacavadsoy2001: „evet geldim“ Takım ve menajer adını ekle.:)
-
Zitat von ümit721: „Zitat von Eserbekler: „Aleyküm selam Başvuru ve katılımı yapmak için turnuvanın bitmesine gerek yok ki 12sinde bitiyorsa bayram turnuvası 13une kurulursa katılabilir bunda bir sıkıntı yok ki 15ine almaya gerek yok yani :)“ pardon. turnuvayı kurduğum için durum sadece benim için geçerli. bi an kafam başka yerlere gitti :)“ Önemli değil üstadım.Mübarek Ramazan Ayı çerçevesinde banada oluyor aynısı.
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragKolay gelsin kardeşim.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von İbrA11: „Zitat von hüsnüzengin: „Zitat von İbrA11: „takım adı : SO4 kullanıcı adı : kebaliharo11 ben de katılmak isterim ... gazeteye de karşılıklı abone olunur herkese iyi oyunlar“ OLDUM KARDEŞİM“ ben de oldum teşşkür ederim :)“ İbrahim ben senin gazeteye abone olmamışım.Burada yazınca farkettim.Hemen oldum şimdi.
-
Diziliş Ekranı Sorunu
BeitragAnlaşılıyor ki genel bir sorun yaşıyoruz arkadaşlar.Bende aynı durumdan muzdaripim.
-
Oyuncuyu kov
BeitragTakım/Kadro/Kontrat kısmına girerek istediğiniz oyuncuyu kovabilirsiniz.
-
Karaca, Berkant DI 305 18 20.06.2018 Bende 1 tek bu genç var.Premiumlu antrenman almaya devam ediyor.İstediğin kriterlere gelir mi bilmiyorum.Ama irtibatta kalırız.
-
Geleceğin güzel habercileri.Allah futbol hayatlarında ayaklarını düz bastırmayı nasip etsin.
-
GOP BJK FUTBOL AKADEMİSİ
BeitragGüzel gençler.Başlarda yaşlarının fazla olmasıda çok önemli değil.Belki biraz daha az getirisi olacaktır.Ama her menajer ilk başlarda böyle oyunculara tabii olacağı için iyi bir getirisi olacaktır.Allah bundan sonraki futbol hayatlarında ayaklarını düz bastırsın.