Suchergebnisse
Suchergebnisse 281-300 von insgesamt 580.
-
Zitat von kralmami_1903: „hayırlı satışlar ikisini beraber almak istesek fiyat ne olur :))“ Sonunda elini cüzdanına atan birisi çıktı.Kaçırma derim.
-
Halkla ilişkiler
BeitragZitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Eserbekler: „Mantıksız olmuş o turnuva 14te oluyor 13te olsa daha iyi olmaz mı“ turnuva saten senin evinde oynanmiyor, ondan bonus alamazin, sampiyonlar kupasinda da bu böyleydi benim bildigim.“ Özel turnuvalar akşam 20:00'da oynanıyor bildiğim kadarı ile.Kendi kurduğumuz turnuvalar 14:00 da.Hava durumuna göre orada da maç başına normal Lig maçının % 20-25 i arası seyirci geliyor.Toplam 4 maçta 1 Lig maçı civarı para geliyor.Ama onda taraftar memnuniyeti et…
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragZitat von ercanmzl: „Haklısın üstadım. Bu söylediklerini suanki gençler çıktıktan sonra uygulayacağım teşekkür ederim senden öğreneceğimiz çok var üstadım:)“ Estağfurullah üstadım.Hepimiz yeni şeyler öğreniyoruz birbirimizin sayesinde.
-
BeitragZitat von ercanmzl: „Maşallah üstadım. Oyunu satranç oynar gibi oynuyorsun:) Takımı gerçekten şuan değil ilerki sezonlarını da düşünerek hareket etmek lazım.“ Belli yaş aralıklarında belli dönemlerde oyuncu alıp bunlarla 11 kurup,bir kaç da satılacak oyuncu ayarlamak lazım.Ondan sonra 7-8 sezon para biriktirip yeniden 1-2 yaş aralığında oyuncularla yenilemek lazım.Yoksa belli bir güçte kalmak zor üstadım.
-
BeitragZitat von ercanmzl: „Anladım üstadım. Senin geçlerin durumu nasıl buarada memnun musun? Kadrodaki oyuncuların durumu nasıl gelecek sezon için?“ Ben 26 yaş hemen hemen en iyi oyunculardan kadro kurdum üstadım.Bu sezon ve daha sonraki 5-6 sezon şampiyonlukta iddaalı olur takım.Ondan sonra onlar gitmeden bulabildiğim en iyi gençlerden tekrar bir takım kuracağım.
-
BeitragZitat von ercanmzl: „Üstadım eğer sen ilgileniyorsan ben cekilirim:)“ Yok üstadım.Benim için erken çıkıyor o gençlikten.Ben 2. ve 3. nesil gençlerin peşine düşeceğim.
-
BeitragZitat von ercanmzl: „Teşekkür ederim üstadım sanada kolay gelsin.“ DD ye sen talip olduğun için araya girmiyorum üstadım.Onun için kolay gelsin yazdım.
-
BeitragZitat von ercanmzl: „Eser DD ye ben talibim:)“ Kolay gelsin.
-
İsim yaş
Kızıltan - - Futbolcup TR
BeitragAdım Murat.47 yaşındayım.
-
Futbolcup bayrağı
Kızıltan - - Futbolcup TR
BeitragZitat von Button57: „Sizi biraz kizdirim, her maç ödül olacak. sadece bukadar şimdilık. Yarin aciklamada gerisini okursunuz“ Merakla bekliyoruz üstadım.
-
Güncel.
-
Werder Veremem Fc Genç Oyuncuları
Kızıltan - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von yakali_67: „Bendede 17 YAŞ 145 FO VAR 17 YAŞ 130 Dİ“ Gençlikten çıkış tarihlerini de yazarsanız iyi olur.Not alalım belki lazım olur.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von omergok: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von hüsnüzengin: „S.a iyi günler beyler mobil uygulama için şirketle anlaşılmış yakında gelicekmiş mobil uygulama birde cuma günü yeni bir açıklama olucakmış dünya turnuvası gelicekmiş birde bir süpriz varmış dün gece admin öyle dedi.“ Hayırlı akşamlar arkadaşlar.Boşuna bu konuyu takip etmiyorum.Arada tüyolar alıyoruz. :)“ Seniz olmaz abi burası ayrıca Herkese selamlar Klandaşlarım nasılsınız nasıl gidiyor“ Allah razı olsun kardeşim. İnşallah herşey…
-
Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Şevket: „Hayırlı satışlar :)“ Teşekkür ederim“ Kolay gelsin kardeşim.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von hüsnüzengin: „S.a iyi günler beyler mobil uygulama için şirketle anlaşılmış yakında gelicekmiş mobil uygulama birde cuma günü yeni bir açıklama olucakmış dünya turnuvası gelicekmiş birde bir süpriz varmış dün gece admin öyle dedi.“ Hayırlı akşamlar arkadaşlar.Boşuna bu konuyu takip etmiyorum.Arada tüyolar alıyoruz.
-
Zitat von aykutselcuk: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von aykutselcuk: „Güncelleyeyimde çok assagılara düsmesin :)“ Güncelle tabii.Arada gençlerin durumunuda yaz.Merakta bırakma bizi. :)“ Merak etme hocam, güncelleyeceğim bol bol Senin DI nasıl gidiyor? 300'ü görmüstür artık o yoksa 295'de mi kaldı :D“ Tam 300 şu anda DI.onunla idaaya girdik.ben 350 yi göremezsin diyorum.O yok mutlaka göreceğim diyor.bakalım hangimiz kazanacağız.gerçi o kazansa da yine kazanan ben olcağım.
-
Zitat von aykutselcuk: „Güncelleyeyimde çok assagılara düsmesin :)“ Güncelle tabii.Arada gençlerin durumunuda yaz.Merakta bırakma bizi.