Suchergebnisse

Suchergebnisse 321-340 von insgesamt 580.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pharmasy1903: „Premium var ondan dedim 400 çıkar tahminimce diye o zaman kadar asistanda 10 lwl da olur diye de dusunuyorum. Emrah abi sen adam beğenmiyorsun ki biz ne geldiyse kabul ettik ondan bunu diyoruz, bize gelen gençler türkiye ligine gelip 25 yaşında genç yıldız denilen hesap sende ki ise la liga daki gibi 16 yaşında koy takıma oynasin hesabinda ki genç arıyorsun ;D“ Emrah abine söylediğin için ben üzerime alınmıyorum haberin olsun.

• Benutzer-Avatarbild

500 FO 26 SATILIK

Kızıltan - - Satılık

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Arkadaşa uygun bi rakama ver diye burda konuştuk o rakama gitmiş olabilir tahminimce“ 102M. başka bir takım vermiştir üstadım.O oyuncu o paraya verilmez bence.

• Benutzer-Avatarbild

Şuraya bak.7 tane genç gelmiş.Başka gelmiyor diyor.Şaka gibi.Biz genç duasına çıktık burada.

• Benutzer-Avatarbild

500 FO 26 SATILIK

Kızıltan - - Satılık

Beitrag

Aynen kardeşim.Şimdiden alana da satanada hayırlı olsun.Güzel oyuncuydu.Allah bundan sonraki futbol hayatında ayağını düz bastırsın.

• Benutzer-Avatarbild

450 FO 26 SATILIK

Kızıltan - - Satılık

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Hayırlı olsun.Evren üstadım çok güzel tiyolar veriyor sağolsun.“ Zaten onun yazdığı her şeyin satır aralarına dikkat etmek lazım.

• Benutzer-Avatarbild

500 FO 26 SATILIK

Kızıltan - - Satılık

Beitrag

Zitat von aykutselcuk: „Zitat von Yavuzkls: „Bu iyi bende 10 gün e üst lige çıkıyorum satilmazsa talibim.“ Kesin cıkıyor musun dostum? Eğer kesin cıkıyorsan, fiyat konusunda anlasırsak senin icin ayırabilirim oyuncuyu direk. :)“ Anlaştılar sanırım.Oyuncuyu pazardan çekmiş olabilir.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pharmasy1903: „Evet arkadaşlar yok mu arttıran o kadar kişi var burda hep bana olmaz oyun gelişsin bir yerlere gelsin istiyorsak bizler de birşeyler yapalım ki oyun kalkınsın bizde bu işten daha fazla zevk alalım yoksa hiç bir yere varmaz yerimizde sayarız“ Doğru söze başka ne denir bilmiyorum.

• Benutzer-Avatarbild

beklerlerr alt yapı çalışması :)

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Teşekkürler hoşbuldum.iyiyim Allah'a şükür.

• Benutzer-Avatarbild

Olaya bak yaa.Biz genç bulamayalım arkadaşlar onun mu bunun mu gençliğini bozsam diye tartışsın.Adil oyun istiyoruz.

• Benutzer-Avatarbild

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Üstad çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için ama bir kere deneyecem:)“ Selam arkadaşlar.Dene,dene,bende denedim,ilk çıktığında 1 kere.2 oyuncum kırmızı kart gördü.O maçı aldım.Ama sonraki 2 maçta sadece 1 puan alabildim.Karar senin.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Akif: „Ne demek abi elimizden gelen bu kadar şimdilik İnşallah yazın çok daha fazla dağıtıcam“ Hadi arkadaşlar bir el atın da çıkalım şu bayırı.

• Benutzer-Avatarbild

450 FO 26 SATILIK

Kızıltan - - Satılık

Beitrag

Zitat von evrenaldo: „Biliyorum ant bırakmadığını ant bölümünde boşluk varsa ver yoksa aynısına devam 18. 20 gün daha sende kirasını alırım ona göre. :-)“ Alanada,satanada hayırlı olsun. Allah bundan sonraki futbol hayatında ayağını düz bastırsın.

• Benutzer-Avatarbild

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Zitat von kingyuse: „Bende de 120 OD 18 05.08.2018 145 OD 17 25.07.2018 180 DI 18 23.07.2018 110 OR 18 08.08.2018 Asistan 9 level ve premium u yeni vermeye başlicam geç kaldım ama biraz :(“ Allah ayaklarını düz bastırsın.Üstadımın da dediği gibi bunlara premium vermene gerek yok.Daha sonrakilere baştan başlayarak verirsin kardeşim.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Akif: „Bana 10 günde bir 30 18 geliyor siz seçiyorsunuz vay be :)“ Ben seçtiğim için 1 genç var kadroda.banada haftada 1 30 18 gelmeye devam ediyor.Bugün 30 18 DI geldi.Birisinin Yetenek Avcısı bulur artık onu.

• Benutzer-Avatarbild

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Bende doping yapmıyorum kardeşim.İlk çıktığında meraktan 1 kere yaptım.Nasıl bir şey diye.2 oyuncum kırmızı kart gördü.O maçı kazandım.Ama sonraki 2 maçta 4 puanım gitti.Hiç bir şampiyonluğumda doping yoktur,olmayacakta.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von ÇARŞI33: „Dogantez, Pars FO 70 (+5) 16 YAŞ 25.08.2018 Özbay, Yýldýray OD 50 (+5) 16 YAŞ 03.09.2018 gençleri kovuyorum 16 yaş haricinde ve çıkış tarihine göre 9 lvl asistanlar. “ Wallahi oyunda kavga çıkarır bu oyuncular üstadım.İrtibatı koparmayalım.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Akif: „10M de ben verebilirim. Oyun açıldığında 0 dan başladık şimdilik bu kadar yardımcı olabilirim. :)“ Teşekkürler.

• Benutzer-Avatarbild

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Abi sensiz açık arttırma mi olur ya en azından göstermelik girerdin :)“ Kendimi tutamam,oyuncu bana kalır falan sonra.Ondan korkuyorum.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von yakali_67: „130 DI VE 120 OD SATILMISTIR“ Kolay gelsin kardeşim.hayırlı satışlar.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Kızıltan - - Klanlar

Beitrag

Zitat von ümit721: „Aleyküm selam hayırlı günler arkadaşlar“ Hayırlı günler üstadım.Klandan kimse yok sanırım.