Suchergebnisse
Suchergebnisse 321-340 von insgesamt 580.
-
Werder Veremem Fc Genç Oyuncuları
Kızıltan - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von pharmasy1903: „Premium var ondan dedim 400 çıkar tahminimce diye o zaman kadar asistanda 10 lwl da olur diye de dusunuyorum. Emrah abi sen adam beğenmiyorsun ki biz ne geldiyse kabul ettik ondan bunu diyoruz, bize gelen gençler türkiye ligine gelip 25 yaşında genç yıldız denilen hesap sende ki ise la liga daki gibi 16 yaşında koy takıma oynasin hesabinda ki genç arıyorsun ;D“ Emrah abine söylediğin için ben üzerime alınmıyorum haberin olsun.
-
500 FO 26 SATILIK
BeitragZitat von ercanmzl: „Arkadaşa uygun bi rakama ver diye burda konuştuk o rakama gitmiş olabilir tahminimce“ 102M. başka bir takım vermiştir üstadım.O oyuncu o paraya verilmez bence.
-
bir türlü gelemeyen gençler..
BeitragŞuraya bak.7 tane genç gelmiş.Başka gelmiyor diyor.Şaka gibi.Biz genç duasına çıktık burada.
-
500 FO 26 SATILIK
BeitragAynen kardeşim.Şimdiden alana da satanada hayırlı olsun.Güzel oyuncuydu.Allah bundan sonraki futbol hayatında ayağını düz bastırsın.
-
450 FO 26 SATILIK
BeitragZitat von ercanmzl: „Hayırlı olsun.Evren üstadım çok güzel tiyolar veriyor sağolsun.“ Zaten onun yazdığı her şeyin satır aralarına dikkat etmek lazım.
-
500 FO 26 SATILIK
BeitragZitat von aykutselcuk: „Zitat von Yavuzkls: „Bu iyi bende 10 gün e üst lige çıkıyorum satilmazsa talibim.“ Kesin cıkıyor musun dostum? Eğer kesin cıkıyorsan, fiyat konusunda anlasırsak senin icin ayırabilirim oyuncuyu direk. :)“ Anlaştılar sanırım.Oyuncuyu pazardan çekmiş olabilir.
-
Zitat von pharmasy1903: „Evet arkadaşlar yok mu arttıran o kadar kişi var burda hep bana olmaz oyun gelişsin bir yerlere gelsin istiyorsak bizler de birşeyler yapalım ki oyun kalkınsın bizde bu işten daha fazla zevk alalım yoksa hiç bir yere varmaz yerimizde sayarız“ Doğru söze başka ne denir bilmiyorum.
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragTeşekkürler hoşbuldum.iyiyim Allah'a şükür.
-
Kızıltan - - Genç Oyuncu
BeitragOlaya bak yaa.Biz genç bulamayalım arkadaşlar onun mu bunun mu gençliğini bozsam diye tartışsın.Adil oyun istiyoruz.
-
BeitragZitat von ercanmzl: „Üstad çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için ama bir kere deneyecem:)“ Selam arkadaşlar.Dene,dene,bende denedim,ilk çıktığında 1 kere.2 oyuncum kırmızı kart gördü.O maçı aldım.Ama sonraki 2 maçta sadece 1 puan alabildim.Karar senin.
-
450 FO 26 SATILIK
BeitragZitat von evrenaldo: „Biliyorum ant bırakmadığını ant bölümünde boşluk varsa ver yoksa aynısına devam 18. 20 gün daha sende kirasını alırım ona göre. :-)“ Alanada,satanada hayırlı olsun. Allah bundan sonraki futbol hayatında ayağını düz bastırsın.
-
BeitragZitat von kingyuse: „Bende de 120 OD 18 05.08.2018 145 OD 17 25.07.2018 180 DI 18 23.07.2018 110 OR 18 08.08.2018 Asistan 9 level ve premium u yeni vermeye başlicam geç kaldım ama biraz :(“ Allah ayaklarını düz bastırsın.Üstadımın da dediği gibi bunlara premium vermene gerek yok.Daha sonrakilere baştan başlayarak verirsin kardeşim.
-
Kızıltan - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von Akif: „Bana 10 günde bir 30 18 geliyor siz seçiyorsunuz vay be :)“ Ben seçtiğim için 1 genç var kadroda.banada haftada 1 30 18 gelmeye devam ediyor.Bugün 30 18 DI geldi.Birisinin Yetenek Avcısı bulur artık onu.
-
BeitragBende doping yapmıyorum kardeşim.İlk çıktığında meraktan 1 kere yaptım.Nasıl bir şey diye.2 oyuncum kırmızı kart gördü.O maçı kazandım.Ama sonraki 2 maçta 4 puanım gitti.Hiç bir şampiyonluğumda doping yoktur,olmayacakta.
-
Kızıltan - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von ÇARŞI33: „Dogantez, Pars FO 70 (+5) 16 YAŞ 25.08.2018 Özbay, Yýldýray OD 50 (+5) 16 YAŞ 03.09.2018 gençleri kovuyorum 16 yaş haricinde ve çıkış tarihine göre 9 lvl asistanlar. “ Wallahi oyunda kavga çıkarır bu oyuncular üstadım.İrtibatı koparmayalım.
-
BeitragZitat von Eserbekler: „Abi sensiz açık arttırma mi olur ya en azından göstermelik girerdin :)“ Kendimi tutamam,oyuncu bana kalır falan sonra.Ondan korkuyorum.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ümit721: „Aleyküm selam hayırlı günler arkadaşlar“ Hayırlı günler üstadım.Klandan kimse yok sanırım.