Suchergebnisse
Suchergebnisse 341-360 von insgesamt 580.
-
Zitat von Beyazyıldız: „Devre arasına girmeme daha 1 maç var oyuncu alıyorum sene sonunda geliyor devre arasında gelmesi gerekirken benim gibi bir çok arkadaş bu yüzden sıkıntı yaşamıştır eminim Devre arası transfer döneminin başlangıcı bitişi ve genel transfer döneminin başlangıcı bitişi için bi değişiklik yapılabilir.Oyuncuyla pazarlık yaparken yeni kontrat başlangıç tarihide yazabilir ona dikkat etmiyoruz genelde uyarı olarak yazabilir. Bir diğer önerim şudur devrim niteliğinde ; Bütün ligler…
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragZitat von İbrA11: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von İbrA11: „Zitat von Eserbekler: „Piyasaya gore makul fiyatlar verdi doğrusunu yaptı ve kazandı hayırlı olsun kardeşim :)“ teşşkkürler kardeşim oyun ilk açıldığı zaman her bir oyuncuma 500 m 400 m teklif vardı orda hata yaptık ama neyse .“ Hayırlı satışlar kardeşim.Sen oyuncuları pazardan aldıktan sonra çok daha güçlü oyuncular çıktı ortaya.Hiç birimiz bilmiyorduk öyle oyuncular olduğunu.Senin oyuncular pazardayken en iyileriydi.Ben bile demiştim s…
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragŞimdi turnuvaya falan destek vermem lazım.Satacağım 9-10 oyuncu var.Ama onlarıda 28-29 yaşına gelene kadar satmayı düşünmüyorum.Bu yüzden şu anda açık artırmaya giremem.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
-
BeitragNasipsiz dayak bile yenmezmiş.Olsun ne yapalım yaparız birşeyler.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von kingyuse: „Rakip klan falan da yok kiminle rekabet edicez biz :D“ Bizde eskiden Dost Menajerler Birliği Klanı kurmuştuk.Bizde diyorduk aynısını.Sonra 4-5 klan daha kurulmuştu.İlerleyen günlerde sizede rakip çıkar merak etme kardeşim.
-
BeitragZitat von ercanmzl: „Üstad çok güzel anlattın:)“ Demekki aynı şeyleri yaşamışız üstadım.
-
BeitragZitat von ercanmzl: „İnsallah düzelir. Hakkaten kendi kendime nazar degirdim:)Bi ara şüphelendim genç oyuncumu diye:)“ Bende öyle zannetmiştim ilk getirdiğinde.Dedim ki bu canım oyuncuyu kim kovduda bana getirdin.
-
TAKİM VE MACLAR
BeitragTamamdır.Arkadaşlık talebinizi kabul ettim.Bir sorun olursa yine konuşuruz.iyi oyunlar.
-
BeitragZitat von ercanmzl: „iyi geceler arkadaşlar. Benim tek güvendiğim gözlemciydi. Burda yazmıştım iyi oyuncu getiriyor yazmıştım hemen beni yanılttı:) 160 lik oyuncu getiren 60 lık getirdi 24 yaşında bide:)“ Kendi kendine nazar değdirmişsin sen üstadım. Yok şaka merak etme.arada bana premiumda bile 1 tane getiriyor öyle.Bundan sonra yine eskiye döner.
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragZitat von İbrA11: „Zitat von Eserbekler: „Piyasaya gore makul fiyatlar verdi doğrusunu yaptı ve kazandı hayırlı olsun kardeşim :)“ teşşkkürler kardeşim oyun ilk açıldığı zaman her bir oyuncuma 500 m 400 m teklif vardı orda hata yaptık ama neyse .“ Hayırlı satışlar kardeşim.Sen oyuncuları pazardan aldıktan sonra çok daha güçlü oyuncular çıktı ortaya.Hiç birimiz bilmiyorduk öyle oyuncular olduğunu.Senin oyuncular pazardayken en iyileriydi.Ben bile demiştim sana o zaman bu kadro ile tozunu attırırs…
-
500 FO 26 SATILIK
BeitragZitat von aykutselcuk: „500 FO 26 Satılık arkadaslar. Takım Adı: Under Stars Above Y'ALL Lig: Süper Lig Tekliflerinize açığım“ Hayırlı satışlar üstadım.Çok güzel oyuncu.Umarım hak ettiği değeri bulur.
-
Aynen üstadım benim için fazla gürültülü.Zonguldak merkez olarak küçük bir şehir.Gerçi bünyesinden 2 şehir çıkardı ama (Bartın-Karabük) merkez olarak sakin.Bir ana caddesi var.Ama yazın muhteşem olur.Türkiye de denizden çıkıp çimende piknik yapabileceğin nadir yerlerden biridir.Bir kötülüğü deniz ve orman sebebi ile yazların kısa ve yağışlı olmasıdır.Karadeniz'in genel özelliği bu tabii.Yoksa Akdeniz'den çok daha turistik olurdu buralar.
-
BeitragEvet bir de o durum var üstadım.Oyuna dönenler kadro eksiği olunca kötüde olsalar gelen her genci aldı.Ben o konuda şanslı olanlardanım.Oyuncularım ile sözleşmelerim devam ediyordu.kadromdaki gençlerden 4-5 oyuncu gitti.Ama buna şikayetçi olacak değilim.O yüzden tercih kullanabildim.Başlarda kadrom dolu olduğu için gelen gençleri ben almadım.Şimdi kadro müsait bu seferde gelmiyor genç.Oyun kendi dengesini kuruyor sanırım.
-
Werder Veremem Fc Genç Oyuncuları
Kızıltan - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von pharmasy1903: „Eyw abi sağolasın:)“ Sende sağol kardeşim.
-
SALAM TURKIYE
BeitragRonaldo'yu çok sevmem.Ama gol güzeldi gerçekten.