Suchergebnisse

Suchergebnisse 341-360 von insgesamt 580.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Beyazyıldız: „Devre arasına girmeme daha 1 maç var oyuncu alıyorum sene sonunda geliyor devre arasında gelmesi gerekirken benim gibi bir çok arkadaş bu yüzden sıkıntı yaşamıştır eminim Devre arası transfer döneminin başlangıcı bitişi ve genel transfer döneminin başlangıcı bitişi için bi değişiklik yapılabilir.Oyuncuyla pazarlık yaparken yeni kontrat başlangıç tarihide yazabilir ona dikkat etmiyoruz genelde uyarı olarak yazabilir. Bir diğer önerim şudur devrim niteliğinde ; Bütün ligler…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Kabba54: „aynı hazırlık maçı sorunu bendede var ... 21.05.ten beridir öylece duruyor ... Fc Sakary - menejer Fc aslan“ Oyun Hatalari Bildirimi Bu hata bu konuda bildirilmiş.Admin arkadaşlar ilgileniyor.İyi oyunlar.

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

Kızıltan - - Satılık

Beitrag

Zitat von İbrA11: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von İbrA11: „Zitat von Eserbekler: „Piyasaya gore makul fiyatlar verdi doğrusunu yaptı ve kazandı hayırlı olsun kardeşim :)“ teşşkkürler kardeşim oyun ilk açıldığı zaman her bir oyuncuma 500 m 400 m teklif vardı orda hata yaptık ama neyse .“ Hayırlı satışlar kardeşim.Sen oyuncuları pazardan aldıktan sonra çok daha güçlü oyuncular çıktı ortaya.Hiç birimiz bilmiyorduk öyle oyuncular olduğunu.Senin oyuncular pazardayken en iyileriydi.Ben bile demiştim s…

• Benutzer-Avatarbild

beklerlerr alt yapı çalışması :)

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Şimdi turnuvaya falan destek vermem lazım.Satacağım 9-10 oyuncu var.Ama onlarıda 28-29 yaşına gelene kadar satmayı düşünmüyorum.Bu yüzden şu anda açık artırmaya giremem.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

• Benutzer-Avatarbild

Aynen kardeşim.Birisi yazınca bizde yazıyoruz.Sonra bakıyoruz ki olması gereken yerde değiliz.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Valla burada sıcak da var nem de :D“ Aynen burada da o ikisi ayrılmaz bir bütün.Bu arada şimdi farkettim ki turnuva konusuna yazıyormuşuz bunları.Konuyu oraya bağlayıp sohbette devam edelim bence. Evet arkadaşlar pamuk eller cebe.

• Benutzer-Avatarbild

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Nasipsiz dayak bile yenmezmiş.Olsun ne yapalım yaparız birşeyler.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Kızıltan - - Klanlar

Beitrag

Zitat von kingyuse: „Rakip klan falan da yok kiminle rekabet edicez biz :D“ Bizde eskiden Dost Menajerler Birliği Klanı kurmuştuk.Bizde diyorduk aynısını.Sonra 4-5 klan daha kurulmuştu.İlerleyen günlerde sizede rakip çıkar merak etme kardeşim.

• Benutzer-Avatarbild

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Üstad çok güzel anlattın:)“ Demekki aynı şeyleri yaşamışız üstadım.

• Benutzer-Avatarbild

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „İnsallah düzelir. Hakkaten kendi kendime nazar degirdim:)Bi ara şüphelendim genç oyuncumu diye:)“ Bende öyle zannetmiştim ilk getirdiğinde.Dedim ki bu canım oyuncuyu kim kovduda bana getirdin.

• Benutzer-Avatarbild

İstanbuldan çok farklı değil aslında kardeşim.Karadeniz'in tipik özelliği çok sıcak olmaz ama nem çok olur.O yüzden olandan biraz daha fazla hissedilir sıcaklık.Eklem romatizmasının adı Karadeniz hastalığı diye boşa çıkmamıştır yani.

• Benutzer-Avatarbild

Tamamdır.Arkadaşlık talebinizi kabul ettim.Bir sorun olursa yine konuşuruz.iyi oyunlar.

• Benutzer-Avatarbild

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „iyi geceler arkadaşlar. Benim tek güvendiğim gözlemciydi. Burda yazmıştım iyi oyuncu getiriyor yazmıştım hemen beni yanılttı:) 160 lik oyuncu getiren 60 lık getirdi 24 yaşında bide:)“ Kendi kendine nazar değdirmişsin sen üstadım. Yok şaka merak etme.arada bana premiumda bile 1 tane getiriyor öyle.Bundan sonra yine eskiye döner.

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

Kızıltan - - Satılık

Beitrag

Zitat von İbrA11: „Zitat von Eserbekler: „Piyasaya gore makul fiyatlar verdi doğrusunu yaptı ve kazandı hayırlı olsun kardeşim :)“ teşşkkürler kardeşim oyun ilk açıldığı zaman her bir oyuncuma 500 m 400 m teklif vardı orda hata yaptık ama neyse .“ Hayırlı satışlar kardeşim.Sen oyuncuları pazardan aldıktan sonra çok daha güçlü oyuncular çıktı ortaya.Hiç birimiz bilmiyorduk öyle oyuncular olduğunu.Senin oyuncular pazardayken en iyileriydi.Ben bile demiştim sana o zaman bu kadro ile tozunu attırırs…

• Benutzer-Avatarbild

500 FO 26 SATILIK

Kızıltan - - Satılık

Beitrag

Zitat von aykutselcuk: „500 FO 26 Satılık arkadaslar. Takım Adı: Under Stars Above Y'ALL Lig: Süper Lig Tekliflerinize açığım“ Hayırlı satışlar üstadım.Çok güzel oyuncu.Umarım hak ettiği değeri bulur.

• Benutzer-Avatarbild

Aynen üstadım benim için fazla gürültülü.Zonguldak merkez olarak küçük bir şehir.Gerçi bünyesinden 2 şehir çıkardı ama (Bartın-Karabük) merkez olarak sakin.Bir ana caddesi var.Ama yazın muhteşem olur.Türkiye de denizden çıkıp çimende piknik yapabileceğin nadir yerlerden biridir.Bir kötülüğü deniz ve orman sebebi ile yazların kısa ve yağışlı olmasıdır.Karadeniz'in genel özelliği bu tabii.Yoksa Akdeniz'den çok daha turistik olurdu buralar.

• Benutzer-Avatarbild

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Evet bir de o durum var üstadım.Oyuna dönenler kadro eksiği olunca kötüde olsalar gelen her genci aldı.Ben o konuda şanslı olanlardanım.Oyuncularım ile sözleşmelerim devam ediyordu.kadromdaki gençlerden 4-5 oyuncu gitti.Ama buna şikayetçi olacak değilim.O yüzden tercih kullanabildim.Başlarda kadrom dolu olduğu için gelen gençleri ben almadım.Şimdi kadro müsait bu seferde gelmiyor genç.Oyun kendi dengesini kuruyor sanırım.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von ümit721: „öyle Malesef. İmkan varsa bana göre istanbul yaşanılacak şehir değil :)“ Ailemin yarısı İstanbul da.Zonguldak gibi bir şehirden oraya gidince dönene kadar başağrısı çekiyorum.Eskiden gezmeye falan gidince iyiydi.Ama o günler geride kaldı.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pharmasy1903: „Eyw abi sağolasın:)“ Sende sağol kardeşim.

• Benutzer-Avatarbild

SALAM TURKIYE

Kızıltan - - Satılık

Beitrag

Ronaldo'yu çok sevmem.Ama gol güzeldi gerçekten.