Suchergebnisse
Suchergebnisse 361-380 von insgesamt 580.
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragAllah herkeze gani gani gençler nasip etsin.Benim fazlada gözüm yokta 1-2 tane verse bari.
-
TAKİM VE MACLAR
BeitragGerçekten ilginç bir durum.Hani arada sırada olsa sürpriz bizede oluyor.Ama böyle genel bir sorun bende mevcut değil.Oyundan özelime bir diziliş screenshot u yollarsanız bir bakayım.Gerçi eski oyuncusunuz ama belki gözünüzden kaçan birşey vardır.KIZILTAN SK takım adı.İyi oyunlar.
-
BeitragZitat von omergok: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von BerkayGuler_: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von ümit721: „Forvet bir bende mi var? 75 16 fo 28.08.2018 premiumla gelişecek Tek sıkıntım asistanın 8 olması haftaya 9 lvl olur :)“ Maşallah.Allah ayaklarını düz bastırsın.Tam benim oyuncu arayışlarına başlayacağım dönemde çıkıyor gençlikten.Sanırım mesaj alınmıştır. :)“Acele eden alır bence :D“ Bak bak bakkk.Sen de mi Brütüs. :D“ O zaman en hızlı ben davranmışım :)Pazarlığı biz bitirdik ortağım ile ab…
-
BeitragZitat von BerkayGuler_: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von ümit721: „Forvet bir bende mi var? 75 16 fo 28.08.2018 premiumla gelişecek Tek sıkıntım asistanın 8 olması haftaya 9 lvl olur :)“ Maşallah.Allah ayaklarını düz bastırsın.Tam benim oyuncu arayışlarına başlayacağım dönemde çıkıyor gençlikten.Sanırım mesaj alınmıştır. :)“Acele eden alır bence :D“ Bak bak bakkk.Sen de mi Brütüs.
-
Werder Veremem Fc Genç Oyuncuları
Kızıltan - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von pharmasy1903: „hocam valla once Emrah abi ye söz verdim konuşalım diye ama bittiğinde yine de görüşürüz:D ayrıca benim içinde bu oh baya önemli durumda diğer yetiştirdiğim gençler orta sınıf olacakta bu oh güzel olacak bende bunlar etrafında bir takım kurma düşüncesine sahibim de bakalım artık hayırlısı :)“ Hadi hayırlısı kardeşim.Allah ayaklarını düz bastırsın hepsinin.
-
Kızıltan - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von aykutselcuk: „Aynen öyle hocam.Artık her şey 1-1.5 ay sonra belli olacaktır. Hayırlısı diyelim :)“ Aynen üstadım.Her şeyin hayırlısı.
-
Zitat von ümit721: „Zitat von evrenaldo: „Yok yav asistanlar yeni kimi 9 kimi 8 herzaman oyuncu alırkan dikkat ettiğim nokta liderlik yüksekliği o iyi oldumu 35 40 güüç fazla olsun sorun yok yerki oh. Od ve kal de yüksek olsun ozaman maçı kazanma olasılığın yüksek oluyo“ Demek bu yüzden beni sürekli yeniyodun sim maçlarında. daha başka nelere dikkat ediyosun söyle söyle“ İşte böyle yakalarlar adamın açığını.Senmisin bana zam yapmayan.
-
Kızıltan - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von aykutselcuk: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von aykutselcuk: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von aykutselcuk: „Maşallah maşallah oyuncu genclikten cıktıktan sonra haberleselim o halde :D“ Olmadı ama şimdi.Biz de bekliyoruz burada.Piyasayı artırmayalım lütfen. :D“ Hahahaha hocam en azından sen benim varlıgımı biliyorsun, hiç konuşmadan etmeden benim gibi bu oyuncuları bekleyen o kadar insan varki bence Umarım başka güzel bilmedigimiz OH’ler de vardır piyasada hocam, aksi takdirde bir orta yol …
-
Kızıltan - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von aykutselcuk: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von aykutselcuk: „Maşallah maşallah oyuncu genclikten cıktıktan sonra haberleselim o halde :D“ Olmadı ama şimdi.Biz de bekliyoruz burada.Piyasayı artırmayalım lütfen. :D“ Hahahaha hocam en azından sen benim varlıgımı biliyorsun, hiç konuşmadan etmeden benim gibi bu oyuncuları bekleyen o kadar insan varki bence Umarım başka güzel bilmedigimiz OH’ler de vardır piyasada hocam, aksi takdirde bir orta yol bulacağız artık Bakalım piyasa nasıl olacak, …
-
Kızıltan - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von aykutselcuk: „Maşallah maşallah oyuncu genclikten cıktıktan sonra haberleselim o halde :D“ Olmadı ama şimdi.Biz de bekliyoruz burada.Piyasayı artırmayalım lütfen.
-
Zitat von evrenaldo: „Şimdilik aklımda 50m var son duruma göre artabilir takımda oyuncu yok zaten oyun için durduğum söylenemez şuan takımdan bi cacık olmaz piyasa düzeldiği zaman bakıcaz artık bir oyuncuya 100 150m verilmez zaten bende oraya vereceğime birliği toplamak daha mantıklı olacağını biliyorum biz birarada olursak birbirimize destek amaçmı fiyat kırarız takım gelişmesi için sonuçta“ Allah razı olsun üstadım.Boşuna demiyoruz bizim gönlümüz zengin diye.
-
Zitat von ercanmzl: „Aynen bende aynısından alacaktım kur farkından rakam kredi tutarındaki yazan rakamdan yüksek çıkıyor dikkatimi çekti“ Evet.Kur farkı alıyor üstadım.
-
Zitat von pharmasy1903: „Zitat von ercanmzl: „Ne demek üstadlar ilerde inşallah maddi acidan daha fazla katkım olacak bundan emin olun.“ inş ilerleyen süreçte hepimiz daha iyi duruma geliriz ve bir çok kişiye yardımcı olabiliriz :)“ Aynen öyle kardeşim.Herkez gücü oranında birşeyler yapmaya çalışıyor burada.Sorun burada olmayanlar.