Suchergebnisse
Suchergebnisse 381-400 von insgesamt 580.
-
Zitat von ercanmzl: „Button57 sana birşey sormak istiyorum kredi alırken kredi kartı ile kredi alımında kredi ücreti yazandan euro ile alındığı için daha fazla oluyor. Normal hesap kanalıyla yada diğer ödeme kanallarıyla alınanlardan daha fazlaya geliyor?“ Ben yeni aldım üstadım.1500 Kredi için 26.25 Euro olarak alıyoruz.Çekerkende 26,25 Euro olarak çekiyor.E-Mail'den baktım şimdi.TL olarak çekmediği için fark kur farkı oluyor sanırım.
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragZitat von ümit721: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von ümit721: „Forvet bir bende mi var? 75 16 fo 28.08.2018 premiumla gelişecek Tek sıkıntım asistanın 8 olması haftaya 9 lvl olur :)“ Maşallah.Allah ayaklarını düz bastırsın.Tam benim oyuncu arayışlarına başlayacağım dönemde çıkıyor gençlikten.Sanırım mesaj alınmıştır. :)“ Mesaj alınmıştır üstad. :)“ Teşekkürler üstadım.
-
BeitragZitat von Eserbekler: „Hahaha abi şimdiden temelleri atıyorsun :)“ Ben söyleyeyim de sonra unutmasın kimse.
-
Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Kızıltan: „Ben şimdilik bir rakam vermeyeceğim arkadaşlar.Küçük,büyük katkısı olan herkeze şimdiden teşekkürler.Turnuvaları kuracak takımlar ve sponsorlardan gelecek rakamlar kesinleşince elimden gelen en yüksek katkıyı yapacağıma emin olabilirsiniz. :)“ Abi seni bildiğimiz için sormadık zaten:) Gönlü zengin adamsin Umit721. Eyw saolasin“ Teşekkürler kardeşim.Bu konu içi…
-
Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Kızıltan: „Ben şimdilik bir rakam vermeyeceğim arkadaşlar.Küçük,büyük katkısı olan herkeze şimdiden teşekkürler.Turnuvaları kuracak takımlar ve sponsorlardan gelecek rakamlar kesinleşince elimden gelen en yüksek katkıyı yapacağıma emin olabilirsiniz. :)“ Abi seni bildiğimiz için sormadık zaten:) Gönlü zengin adamsin Umit721. Eyw saolasin“ Teşekkürler kardeşim.Bu konu için çaba gösteren herkezin gönlü zengin. :)“ Ric…
-
Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Kızıltan: „Ben şimdilik bir rakam vermeyeceğim arkadaşlar.Küçük,büyük katkısı olan herkeze şimdiden teşekkürler.Turnuvaları kuracak takımlar ve sponsorlardan gelecek rakamlar kesinleşince elimden gelen en yüksek katkıyı yapacağıma emin olabilirsiniz. :)“ Abi seni bildiğimiz için sormadık zaten:) Gönlü zengin adamsin Umit721. Eyw saolasin“ Teşekkürler kardeşim.Bu konu için çaba gösteren herkezin gönlü zengin.
-
BeitragZitat von ümit721: „Forvet bir bende mi var? 75 16 fo 28.08.2018 premiumla gelişecek Tek sıkıntım asistanın 8 olması haftaya 9 lvl olur :)“ Maşallah.Allah ayaklarını düz bastırsın.Tam benim oyuncu arayışlarına başlayacağım dönemde çıkıyor gençlikten.Sanırım mesaj alınmıştır.
-
BeitragZitat von ercanmzl: „Üstad sende şans yok anlaşılan bendede aynı durum geçerli inşallah ilerde oyun talihimiz açılır:)“ Benim için çok geç olabilir üstadım.Ama senin için dua edeceğim.
-
FO Satilik Alico Malico
BeitragZitat von Button57: „Malico, AlicoFO40026 FC BUTTON 57 tekliflere görelim. Turnuvalara para lazim“ Hayırlı satışlar üstadım.İsmi çok fiyakalı oyuncunun Allah nazar değdirmesin.
-
BeitragZitat von ercanmzl: „Benimde yanlış olmasın hep gelenler 30 luktu 16 yas hic yoktu diğerleri hep 16 ustuydu şuan gençlerin 3 tanesi 20 yaşında.“ Ben zaten 17-18 gelenleri direk kovuyorum.Şimdilik acelem yok.26 yaş oyunculardan kadro kurdum iyi kötü.Onlar 30-31 yaşlarına gelince 19-20 yaş oyunculardan yeni kadro kuracağım.Ayın 11-20 arasında 30-16 yaş gelsin direk yetiştireceğim onu.Ama inadına gelmiyor işte.
-
Zitat von Şevket: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von Şevket: „Cevap için herkese teşekkür ederim mail gönderdim cevaplarını bekliyorum ben parasında değilim birdaha kredi alınca tekrar mağdur olmayalım“ Tabiki hakkını arayacaksın kardeşim.Sonuçta bir hata bu.Oyun sahiplerinin de bilgisi olması lazım ki düzeltsinler.Ben kredi kartı ile aldığım için şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.“ Aynen abi oyun sahipleri bilmeli tabi hatayı bende maaş kartıyla aldım ilk kez böyle sorun yaşadım umarım birdaha olm…
-
BeitragZitat von Eserbekler: „Abi sende durum böyleyse vay bizim halimize :)“ Ama bu benim şanssızlığım kardeşim.Başkasına peş peşe 2 tane 60'lık oyuncu bile gelebiliyor.Şans işi diyorlar ya işte kanıtı.Ben tam bir şassızım bu konuda.
-
BeitragZitat von ercanmzl: „Murat üstadım senin altyapıda eserle benimki gibi geçmiş olsun:)“ Aynen Ercan üstadım.Ben oyuna başladığımdan beri sorun yaşıyorum zaten.Bana oyuna başladığımdan beri 60'lık genç geldiği yalan söylemiş olmayayım 1 tane OH hatırlıyorum.Belki 1 de unuttuğum olsun,toplam 2'dir.
-
Zitat von Şevket: „Cevap için herkese teşekkür ederim mail gönderdim cevaplarını bekliyorum ben parasında değilim birdaha kredi alınca tekrar mağdur olmayalım“ Tabiki hakkını arayacaksın kardeşim.Sonuçta bir hata bu.Oyun sahiplerinin de bilgisi olması lazım ki düzeltsinler.Ben kredi kartı ile aldığım için şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.
-
BeitragZitat von Eserbekler: „Haftada bir geliyor ve 30 18 geliyor :)“ Benim asistan 8 Levelken 30-16 geliyordu.Şimdi asistan 9 Level 30-17 yada 18 yaş geliyor.Bir kere 40'lık geldi.Oda 18 yaşındaydı.
-
Zitat von Eserbekler: „Zitat von pharmasy1903: „arkadaşlar tunuvayı bayram turnuvası olarak kuracağız , lakin destek bulmak konusunda sıkıntı yaşıyoruz, forum ve oyunun daha iyi hale gelmesini istiyorsak bizlere de bazı görevler düşüyor, bu bilinç ile destek olabilecek herkesten yardım beklemekteyiz.“ Bence Daha ayrıntılı bilgi vermek yardımcı olur yani atıyorum her lige 1 turnuva açacağız ödül şu kadar olacak ben şu kadar veriyorum kızıltan şu kadar veriyor vs şu kadara daha ihtiyacımız var gib…
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von omergok: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von ümit721: „Selam Arkadaşlar. rica etsem gazetemi oylarmısınız? Takım adı: fc-altunyaprak“ Klanda olmasamda gönlüm sizinle.Oylandı ve gazeteye abone olundu. :)“ Ümiti'in yerineTeşekkür ederim abi :)“ Rica ederim kardeşim.