Suchergebnisse

Suchergebnisse 401-420 von insgesamt 580.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Kızıltan - - Klanlar

Beitrag

Zitat von ümit721: „Selam Arkadaşlar. rica etsem gazetemi oylarmısınız? Takım adı: fc-altunyaprak“ Klanda olmasamda gönlüm sizinle.Oylandı ve gazeteye abone olundu.

• Benutzer-Avatarbild

Foruma Katılma

Kızıltan - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Zitat von Button57: „yokmu tanidiginiz youtubeciler reklam yapsin veya radiocular gibi“ Ben sosyal medya özürlüyüm üstadım.Ama şu radyo için birşeyler yapabilirmiyiz bakalım.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Button57: „Bu konuda her türlü arkanızdayız. siz bızlere destek olunkı bızlerde dıger konulara daha çabuk cözebılelım.“ Teşekkürler üstadım.Bizde oyuncular olarak yönetimin her türlü destekçisi olmak için elimizden geleni yapacağız.

• Benutzer-Avatarbild

Güzel oyuncular maaşallah.

• Benutzer-Avatarbild

Foruma Katılma

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Katılıyorum size mantıklı abi bence yaza giriyoruz online bulmak daha kolay olur :)“ Evet okul hayatı devam eden arkadaşlar açısından daha müsait olacakları kesin..Ama yazın özellikle genç arkadaşların gezip dolaşmak,eğlenmek isteyeceklerini düşünerek öyle yazdım.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „Kayıt mı olacağım oraya“ Kayıt olmana gerek yok kardeşim.Zaten e-mail adresini ister ve sana dönüş yaparlar.

• Benutzer-Avatarbild

Foruma Katılma

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Sabır ve hitabet çok önemli. Çünkü katılımcıların bir kısmının yaşınında çok küçük olduğunu düşünürsek bu arkadaşların anlatımları basit ve anlaşılır olması gerekiyor.“ Aynen öyle.Sabırlı olmayan bir insana göre değil bu iş.Yeri geldiğinde küçük ile küçük,büyük ile büyük olup gerektiğinde de mesafesini korumayı başarabilecek insanlar olmalı.

• Benutzer-Avatarbild

Foruma Katılma

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Aynen üstadım söylediğin çok mantıklı. Oyun içerisinde sürekli durup online oyuna girenlere chat yapıp yönlendirme yapacak. Aslında bu yönetim tarafından hemen yapılabilir diye düşünüyorum.“ Evet üstadım.Bu aslında 2 kişi olarakta yapılabilir.On line süresi yüksek olan deneyimli menajerlerden 2 kişi görevlendirilip,nöbetleşe takip yapabilirler.Özellikle yaz dönemine girdiğimiz şu günlerde on line süresi yüksek oyuncular bulmak zor olacaktır.Ama yinede bu şekilde en azından g…

• Benutzer-Avatarbild

450 FO 26 SATILIK

Kızıltan - - Satılık

Beitrag

150M. iyi para aslında.Pazar oldukça durgun son zamanlarda.

• Benutzer-Avatarbild

Foruma Katılma

Beitrag

Bence sırf chat ile ilgilenecek bir yönetici lazım.Oradan oyuncuların sorularını askıda bırakmayıp elinden geldiğince cevaplayacak.Aynı zamanda forum la ilgili linkler vererek foruma yönlendirecek.Üye olmaları için gerekenleri yapacak.

• Benutzer-Avatarbild

beklerlerr alt yapı çalışması :)

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Az geldi biraz abi. Premium da kullanmıyor musun :)“ Az değil.Gayet iyi gidiyor.Premium her zaman aktif.350'yi bulabilir.Gençliğinin yarısının 8 Level antrenörle geçtiğini düşünürsek çok iyi çıkacak bile diyebilirim.Sonuç ta çok hızlı gelişen KL-OL ve OR değil bu.

• Benutzer-Avatarbild

beklerlerr alt yapı çalışması :)

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Karaca, Berkant DI 280 18 20.06.2018 Elimdeki tek genç.8 Level antrenörle başladı.Şuanda 9 Level.9 Level le de bitirecek.

• Benutzer-Avatarbild

takım logosu

Kızıltan - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von melekmete: „takım logosu yapacak arkadaşımız var mı acaba... yardımlarınızı bekliyorum hayirli ramazanlar“ Takım Adı: Derby 05 Menajer Adı: Derby 05 FK Bu arkadaşa oyundan ulaşırsanız yardımcı olacaktır.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Kızıltan: „Kolay gelsin kardeşim. :)“ Teşekkür abi saolasin“ Rica ederim kardeşim.

• Benutzer-Avatarbild

Kolay gelsin kardeşim.

• Benutzer-Avatarbild

Güncelleme yapılıyormuş şu anda.Ben ve bir kaç kişi daha chat te yazamıyoruz.Sanırım seninkide bununla ilgili.Ben güncellemeden sonra düzeleceğini düşünüyorum.Yinede geçmiş olsun kardeşim.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „Biraz önce 500 kredi aldım ama yüklenmedi ilgilenirmisiniz lütfen“ Oyundan çıkıp tekrar girdin mi kardeşim?Genelde çıkıp girince gelmiş oluyor.

• Benutzer-Avatarbild

Klüp Metni

Kızıltan - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von pyr3x: „Bazı takımlara baktım klüp metinlerine logo resim yüklemişler nasııl yapmışlar bilen varsa söyleyebilir mi?“ Sanırım bundan bahsediyorsunuz.Arkadaş burada açıklamış. Kulüp Giriş Bilgisi Bölümüne Resim Koyma?

• Benutzer-Avatarbild

hazırrlık macı bugu

Kızıltan - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von gok1berq: „4 gündür hazırlık maçı bugta para gelmıyo oyuncular isyanda yardım edin“ Bu hata başka arkadaşlarda da olmuştu.Bir süre sonra maçlar tamamlanıp gelirleriniz toplu halde kasanıza yatıyormuş.İyi oyunlar.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von ercanmzl: „inşallah üstad:) Teşekkür ederim desteğin için“ Rica ederim.