Suchergebnisse
Suchergebnisse 401-420 von insgesamt 580.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ümit721: „Selam Arkadaşlar. rica etsem gazetemi oylarmısınız? Takım adı: fc-altunyaprak“ Klanda olmasamda gönlüm sizinle.Oylandı ve gazeteye abone olundu.
-
Foruma Katılma
BeitragZitat von Button57: „yokmu tanidiginiz youtubeciler reklam yapsin veya radiocular gibi“ Ben sosyal medya özürlüyüm üstadım.Ama şu radyo için birşeyler yapabilirmiyiz bakalım.
-
Güzel oyuncular maaşallah.
-
Foruma Katılma
BeitragZitat von Eserbekler: „Katılıyorum size mantıklı abi bence yaza giriyoruz online bulmak daha kolay olur :)“ Evet okul hayatı devam eden arkadaşlar açısından daha müsait olacakları kesin..Ama yazın özellikle genç arkadaşların gezip dolaşmak,eğlenmek isteyeceklerini düşünerek öyle yazdım.
-
Zitat von Şevket: „Kayıt mı olacağım oraya“ Kayıt olmana gerek yok kardeşim.Zaten e-mail adresini ister ve sana dönüş yaparlar.
-
Foruma Katılma
BeitragZitat von ercanmzl: „Sabır ve hitabet çok önemli. Çünkü katılımcıların bir kısmının yaşınında çok küçük olduğunu düşünürsek bu arkadaşların anlatımları basit ve anlaşılır olması gerekiyor.“ Aynen öyle.Sabırlı olmayan bir insana göre değil bu iş.Yeri geldiğinde küçük ile küçük,büyük ile büyük olup gerektiğinde de mesafesini korumayı başarabilecek insanlar olmalı.
-
Foruma Katılma
BeitragZitat von ercanmzl: „Aynen üstadım söylediğin çok mantıklı. Oyun içerisinde sürekli durup online oyuna girenlere chat yapıp yönlendirme yapacak. Aslında bu yönetim tarafından hemen yapılabilir diye düşünüyorum.“ Evet üstadım.Bu aslında 2 kişi olarakta yapılabilir.On line süresi yüksek olan deneyimli menajerlerden 2 kişi görevlendirilip,nöbetleşe takip yapabilirler.Özellikle yaz dönemine girdiğimiz şu günlerde on line süresi yüksek oyuncular bulmak zor olacaktır.Ama yinede bu şekilde en azından g…
-
450 FO 26 SATILIK
Beitrag150M. iyi para aslında.Pazar oldukça durgun son zamanlarda.
-
Foruma Katılma
BeitragBence sırf chat ile ilgilenecek bir yönetici lazım.Oradan oyuncuların sorularını askıda bırakmayıp elinden geldiğince cevaplayacak.Aynı zamanda forum la ilgili linkler vererek foruma yönlendirecek.Üye olmaları için gerekenleri yapacak.
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragZitat von Eserbekler: „Az geldi biraz abi. Premium da kullanmıyor musun :)“ Az değil.Gayet iyi gidiyor.Premium her zaman aktif.350'yi bulabilir.Gençliğinin yarısının 8 Level antrenörle geçtiğini düşünürsek çok iyi çıkacak bile diyebilirim.Sonuç ta çok hızlı gelişen KL-OL ve OR değil bu.
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragKaraca, Berkant DI 280 18 20.06.2018 Elimdeki tek genç.8 Level antrenörle başladı.Şuanda 9 Level.9 Level le de bitirecek.
-
takım logosu
Kızıltan - - Futbolcup TR
BeitragZitat von melekmete: „takım logosu yapacak arkadaşımız var mı acaba... yardımlarınızı bekliyorum hayirli ramazanlar“ Takım Adı: Derby 05 Menajer Adı: Derby 05 FK Bu arkadaşa oyundan ulaşırsanız yardımcı olacaktır.
-
Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Kızıltan: „Kolay gelsin kardeşim. :)“ Teşekkür abi saolasin“ Rica ederim kardeşim.
-
Kolay gelsin kardeşim.
-
Güncelleme yapılıyormuş şu anda.Ben ve bir kaç kişi daha chat te yazamıyoruz.Sanırım seninkide bununla ilgili.Ben güncellemeden sonra düzeleceğini düşünüyorum.Yinede geçmiş olsun kardeşim.
-
Zitat von Şevket: „Biraz önce 500 kredi aldım ama yüklenmedi ilgilenirmisiniz lütfen“ Oyundan çıkıp tekrar girdin mi kardeşim?Genelde çıkıp girince gelmiş oluyor.
-
Klüp Metni
Kızıltan - - Futbolcup TR
BeitragZitat von pyr3x: „Bazı takımlara baktım klüp metinlerine logo resim yüklemişler nasııl yapmışlar bilen varsa söyleyebilir mi?“ Sanırım bundan bahsediyorsunuz.Arkadaş burada açıklamış. Kulüp Giriş Bilgisi Bölümüne Resim Koyma?
-
hazırrlık macı bugu
BeitragZitat von gok1berq: „4 gündür hazırlık maçı bugta para gelmıyo oyuncular isyanda yardım edin“ Bu hata başka arkadaşlarda da olmuştu.Bir süre sonra maçlar tamamlanıp gelirleriniz toplu halde kasanıza yatıyormuş.İyi oyunlar.