Suchergebnisse

Suchergebnisse 181-200 von insgesamt 450.

• Benutzer-Avatarbild

iyi güzelde bana tam 11 oyuncu lazim takimimda en iyisi 80 felan

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von omergok: „Zitat von Umut-Melissa2012: „5oyuncuyla sampiyon ollunmazki :D“ O zaman 11 oyuncu için bir 3milyarcık paran gidecek umut :)“ o kadar olsa senin olsun

• Benutzer-Avatarbild

5oyuncuyla sampiyon ollunmazki

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pharmasy1903: „bu turnuvaya katılmak isteyen varsa şifre vereyim kendisine katılsın 1 katılımcı eksik durumda yoksa turnuva iptal olacak“ ben basvurmadim ama katilabilirim daha 50 dakika kalmis iptal olcak

• Benutzer-Avatarbild

hayirli satislar sana 1 milyar vereyim hepsini ver bana

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Murtazakarabulut: „Bu durumda bişey yapamıyoruz yani“ sadece premium alirsaniz yinede 25 kisi antrenman verebilirsiniz dedim.. siz önermicsiniz, öneri yapilirmi bunda birsey diyemem..

• Benutzer-Avatarbild

Evet akadaslar premium alsaniz bille kadroya 25 kisi alabilirsiniz 25 ine antrenman veremeziniz kesin bilgi.. kadro yükselsin diye premium yapipda sonra magdur olmayin.

• Benutzer-Avatarbild

Yeterli menejer sizinle ayni ligde ollunca lige atanacaksiniz , bazi kisiler de 2 hafta sürüyor , 1 hafta daha bekleyin egerki atanamazzaniz bildirin bizlere.. ayrica bizlere oyun isin yardim edebilecek birileri lazim reklam isin degil, reklami bizde yapariz sorun yok, biraz sabir gerekli hersey yoluna girecektir.

• Benutzer-Avatarbild

Lig 26. haftadan bitti

Umut-Melissa2012 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von twincept: „Cevaplar için teşekkürler eskiden konu kilit vardı. Eğer yine varsa konu kilit:)“ kilit.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von evrenaldo: „Premiumla kadro sayısı 50 ye çıkıyodu ve 35ine ant veriliyodu benmi yanlış hatırlıyorum“ edit: kontrol edicem bi almanya serverinde de olmusfu bu sorun

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von evrenaldo: „Arkadaşlar oyuncuların hepsine ant verebilseydik premium satışı az olurdu bunlar düşünülerek tasarlanmış bir oyun“ premiumla ilgisi yok evren abi premium alsan bille 25 kisiye antrenman verebillirsin ve diyer 25 kisi kadro disi kalir

• Benutzer-Avatarbild

BUNUN NESİ ADİL , ADALET

Umut-Melissa2012 - - Futbolcup TR

Beitrag

eger dizilis gücü 860 ise , bonuslarla 1000 e yakin ollur ve sizin 1200lerde bunda fark yok taktigi daha iyidir , sim maclari ile taktik deneyebilirsiniz..

• Benutzer-Avatarbild

BUNUN NESİ ADİL , ADALET

Beitrag

Zitat von tasarimci_67: „Sa. Sn. Moderatorler , Şuan ligimde son siradayim ve amatöre düşüyorum , 14 takım var ve 12. Sıradaki takım 860 gücünde ve 4 galibiyeti var şu ana kadar benim kadrom ise 1930 gücünde ve 100 120 115 lik oyuncuların olmasına rağmen galibiyetim yok ve 13.siradaki takımında gücü 1530 oda düşüyor , 860 lik toplam kadro gücü olan takım nasıl oluyorda 4 galibiyet alip bana ve 13. Sıradaki takıma puan farkı atıyor (13 puan farkı bana atmış) , ve ben ilk 11 diziliş gücüm 1253 olm…

• Benutzer-Avatarbild

Şampiyonlar kupası

Umut-Melissa2012 - - Oyun Hatalari

Beitrag

forumda hata bildirim konusu var, bu hatayi orda basvurun.

• Benutzer-Avatarbild

slm

Beitrag

Zitat von melekmete: „desene arkadaşım o zaman kredi olmadan adam akıllı çok güçlü takım kurmak imkansız.. normal antremanı uygulamak ta fazla ise yaramayacak... illede kredi alacaz“ imkansiz diye birsey yok.. ama evet kredi ile daha hemen ilerliyebiliyon .

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Umut-Melissa2012 - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Magnesia45: „Ben kadro fazlalığı sebebiyle yeni yapılan transferlerin geldikleri gün kadroya giremeden uçup gideceğini nerden bilebilirimki, dikkat etseydin diyosun. Böyle bi uyarı oyunda varda ben mi dikkat etmedim. En azından 1 günlük süre verilse,yeni gelen transferlere kadroda yer açamadığın zaman o transferler kadrondan kaybolsa daha mantıklı olmazmı? Oyundaki ilk sezonda oyuncu satamazsan kulüpten adam kovamazsan elindeki oyuncularla nasıl bir üst lige çıkacaksın,böylemi destek v…

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Beitrag

Zitat von Magnesia45: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Magnesia45: „Cümleten günaydın, arkadaşlar benim anlaşma sağladığım oyunculardan 5 tanesi kadroda yer olmadığı için gelemedi, dün ligim bitti bugün gelmeleri gerekiyordu. şimdide kadroda gözükmüyorlar, transfer pazarına baktığımda en altta yakında sözleşmesi bitecek oyuncular başlığı altında gözüküyorlar. halbuki ben o adamlarla en az 3 sezonluk anlaşma yaptım niye sözleşmeleri bitiyor bölümüne atılmışlarki. sabah hemen 6 tane güçsüz …

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Beitrag

Zitat von Magnesia45: „Cümleten günaydın, arkadaşlar benim anlaşma sağladığım oyunculardan 5 tanesi kadroda yer olmadığı için gelemedi, dün ligim bitti bugün gelmeleri gerekiyordu. şimdide kadroda gözükmüyorlar, transfer pazarına baktığımda en altta yakında sözleşmesi bitecek oyuncular başlığı altında gözüküyorlar. halbuki ben o adamlarla en az 3 sezonluk anlaşma yaptım niye sözleşmeleri bitiyor bölümüne atılmışlarki. sabah hemen 6 tane güçsüz oyuncuyu takımdan kovdum,kadroya gelirler diye, hala…

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Beitrag

murtazakarabulut öyle olmuyor isde yapicak birsey yok, sadece oyun ile önerilerde bunu önerebillirsiniz, belki ilerki zamanlarda yapillir, ama suan yok..

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Beitrag

Zitat von Murtazakarabulut: „Şimdi benim aklıma bir iki gündür bir konu var sohbet sayfasında paylaştım birde burdan gündeme getirmek istedim Şimdi takımda 35 futbolcu hakkımız var ama bunun 25 ini kadroda tuta biliyoruz 10 tanesi kadro dişi kalıyor bu kadro dışı kalan oyuncularına antreman dahil etme şansımız yokmu bunu nasıl yapa biliriz“ hayir öyle bir sans malesef yok.. premium kulansan bille takiminda 50kisi ollabilir ama 25 kisi kadrona alabilirsin,yani hic birsey deyismez.