Suchergebnisse

Suchergebnisse 201-220 von insgesamt 450.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von kallinssazz: „Selam arkadaşlar. Bu genç oyuncuları ilk 11 de oynatmasak bunarın gelişimine etki yapiyor mu ? Yani genç oyuncular ilk 11 de oynarsa daha mı iyi gelişiyordu ?“ hayir gelisim ayni ,ama oynarlarsa tecrübe kazanirlar.

• Benutzer-Avatarbild

Stadyum

Umut-Melissa2012 - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Zitat von Enerer: „Merhaba.Hepinizin bildiği gibi oyunda stadyum süresi çok uzun.Ben şimdi stadyum yükselttim 1100 gün sürede bitecek.Gerçekte bile bu kadar uzun sürmüyor.Oyun kapandığında bir kaç kişi stadyumu yükseltti.Bu sürenin indirilmesi mümkün mü?“ blocklarini tek tek yapmani tavsiye ederim.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „Kredim yüklendi teşekkür ediyorum emeği geçenlere konu kilit“Kilit .

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Kabba54: „sorun halledildi teşekkürler konu kilitienebilir ...“ kilit.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von ercanmzl: „Bu sayfadaki turnuva bitmiştir.“ Zitat von Akif: „Konu kilitlense iyi olacak“ Konu kilit.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von trollkesen23: „Kardeşim bundan sonra hazırlık maçlarınıda kesiyorum ancak en az 25 maç göndersim abime bari bunlar bittikten sonra olsa olmazmı çünkü maç yapacak takım bulmak zor ama bundan sonra atmıyorum hazırlık maçı“ bütün maclarini iptal et. bu yasak oldugu hep belliydi, ve bunu herkez billiyor seninde bilmen gerekir.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Bizde abimle hazirlik maci yapiyorduj simulasykn vs gecen sezon ayni lige dahi atandik fakat hicbir kayirma olmadi sikinti olmasin die souliyim dedim“bundan sonra hazirlik maci yapmayin yasak, ayni lige atanirsaniz bunu sistem yapyior bunda yapicak birsey yok.

• Benutzer-Avatarbild

Halkla ilişkiler

Umut-Melissa2012 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Turnuvayı kuranın sahasında oynanmıyor mu sonuçta :)“ evet o var ama saat 15de yapicak birsey yok

• Benutzer-Avatarbild

Halkla ilişkiler

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Eserbekler: „Mantıksız olmuş o turnuva 14te oluyor 13te olsa daha iyi olmaz mı“ turnuva saten senin evinde oynanmiyor, ondan bonus alamazin, sampiyonlar kupasinda da bu böyleydi benim bildigim.“ Özel turnuvalar akşam 20:00'da oynanıyor bildiğim kadarı ile.Kendi kurduğumuz turnuvalar 14:00 da.Hava durumuna göre orada da maç başına normal Lig maçının % 20-25 i arası seyirci geliyor.Toplam 4 maçta 1 Lig maçı civarı para geliyor.Ama onda ta…

• Benutzer-Avatarbild

Halkla ilişkiler

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Mantıksız olmuş o turnuva 14te oluyor 13te olsa daha iyi olmaz mı“ turnuva saten senin evinde oynanmiyor, ondan bonus alamazin, sampiyonlar kupasinda da bu böyleydi benim bildigim.

• Benutzer-Avatarbild

Halkla ilişkiler

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Halkla ilişkiler saat kacta yapılıyor“ Saat 15 de son antrenman ile.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von trollkesen23: „Adım harun oyuncu adım CHARİSMA FC kullanıcı adı trollkesen23 Abimin hesabı vicdansız23 takım ismi 12galatasaray23 evin internetinden bağlanıyoruz ikimizde tek ortak bağlatımız hazırlık maçları benim saham büyük diye benim sahamda yapıyoruz para ve oyuncu transferi yapmıyoruz BUTTON burdan bildir dedi“ evet burda bildirmen gerekir ama hazirlik maci ne ollursa olsun yasak.. 2-3hazirlik maci varsa dursun daha fazla varsa iptal et hepsini, yoksa ceza var..

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Umut-Melissa2012 - - Klanlar

Beitrag

bir defa bilgisayar ile gir düzelebillir, büfe ve taraftar ürünlerinde de öyle.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Beitrag

anlamadim ozaman niye , sadece cep telefon ile mi gözükmüyor ?

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Beitrag

rica ederim oldumu bari ?:)

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Beitrag

Zitat von Şevket: „Zitat von Umut-Melissa2012: „futbolcup.net/#/index.php?w=34…lubId=671611&_=1527851705 bu linke tikla bakalim olcakmi :)“ Şimdi oldu ya benim telefon tarayıcısında mı sorun varki bilemedim :)“ tamamdir. internetinde tüm aradigin yerleri cache felan sil.cache da mi türkce bilemiyorum simdik

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Beitrag

futbolcup.net/#/index.php?w=34…lubId=671611&_=1527851705 bu linke tikla bakalim olcakmi

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Beitrag

Zitat von Şevket: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Sevket arkadasin takim ismi Balikesir 1966. yokardaki menejer adi.“ Umut menajer olarak da takım ismi olarak da her türlü bulunamadı diyor yani bende hiç gözükmüyor“ yanlis birseymi yapiyorsun acaba, bende bulabilliyorum , baris1991 yazinca hemen cikiyor.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Beitrag

Sevket arkadasin takim ismi Balikesir 1966. fotoraf da yaziyor , eger görüyorsan.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Akif: „Mükemmel olmuş abi eline sağlık. Edit: Bölgesel amatör lig ile amatör süper lig tam tersi mi olacak ben mi yanlış biliyorum. “ hayir dogru. sen yanlis billiyorsun ozaman