Suchergebnisse

Suchergebnisse 221-240 von insgesamt 450.

• Benutzer-Avatarbild

450 FO 26 SATILIK

Umut-Melissa2012 - - Satılık

Beitrag

Fo satildigina göre , Konu kilit.

• Benutzer-Avatarbild

450 FO 26 SATILIK

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Çok teşekkür ederim.“ rica ederim eger daha sorularin ollursa , oyundan Menejer adi : Umut-Melissa2012 / Takim adi : Sv Wehrden sorabillirsin.

• Benutzer-Avatarbild

450 FO 26 SATILIK

Beitrag

evet arkadaslar konu cözüldümü kimsenin sorusu yoksa sohbet bölümüne gecelim, bu satillik fo konusu rahatsiz etmiyelim.

• Benutzer-Avatarbild

450 FO 26 SATILIK

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Abi mesela amatorden çıkınca kullanmazsan 3.lig a da kullanınca hangisi icin kullanılıyor :)“ hangi ligdeyzen o lig isin 3.lig a da amatör isin kulanamazin. yani amatörde alirsan 3.lig a da kullanirsan 3.lig a isin kullanirsin. ercanmzl: yokarda canli yayin veya mesajlar oldu yerde premium yeri var ona tiklayinca acarda yaziyor.

• Benutzer-Avatarbild

450 FO 26 SATILIK

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Üstadım bu katılım hakkı sadece süper ligi ilk 5 te bitirenler içinmi geçerli? Alt liglerde de aynısı var mi ?“alt ligler isin üst lige cikanlara sampiyonlar kupasi var. ama bu katilim hakkini da saklayabillirsiniz herzaman her ligde kullanma hakkiniz var. mesela suan bende 5 hakkim var. istedigim an kullanirim.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pharmasy1903: „Eğer azami sayıya ulaşmışsa oyuncular geleceği zaman sistem onları otomatikmen kovmuş olabilir.“ aynen bu arkadasin dedigi oldu sanirim..dediklerine bakilirsa.

• Benutzer-Avatarbild

Oyun Hatalari Bildirimi

Umut-Melissa2012 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von fufa11: „HOCAM HATALAR GEÇMİŞ ARTIK HAZIRLIK MAÇI ASKIDA KALMAKTAN KURTARILMIŞ AMA 9 İÇERDE KALAN 9 GÜNLÜK PARAM GELMEDİ VE AYNI SORUN KAREDŞİMDE DE GEÇMİŞ ONA DA PARA GELMEMİŞ“ adem abi bu konuda sizler isin turnuva kurdu forumda konu acdi o turnuvaya basvur..

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von tasarimci_67: „Ya arkadaş , takimimin ilk 11 diziliş gücü 1.033 benden düşük olan veya dengi olan takımlara bile mağlup oluyorum , daha hiç maç kazanamaadim , simülasyon maçlarını bile kaybediyorum , hadi benden güçlü olanları anlarım ama benden güçsüz yada dengi olanaklara nasıl mağlup oluyorum ya en azından berabere kalayım ama o da yok illa mağlup olacak benim takım , bu ne saçma bir platform haline gelmiş , daha hiç maç kazanamayan takimmi olur ya“ sen rakib takimin dizilisini göre…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von ARTHURYUS: „Zitat von usta61: „O hata var bi çok takımda mevcut. Bende de hazırlık maçı oynanıyor gşbi oluyor. Tıklayınca hasılat geliyor. Lig atama durumu takımlar toparlanması bekleyin. O hata diye diyemezsin. Uzun süre olmazsa o hata olur. Birde flood yapmamaya dikkat edelim. Forum kuralları gereği flood yasak. İnşallah sorunun düzelir.“ tıklayınca gelmiyor işte malesef :(“ gelirin hepsi bir kas güne gelicektir, cogu kisi de bu hata var.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „Zitat von omergok: „Zitat von Şevket: „Zitat von ercanmzl: „Üstad bence senin kredi olayı çözülür sistem hatası olabiliyor bende bankacıyım. Hepimizin başına bu ve benzer olaylar gelebiliuor. O acidan bekle biraz.“ Ercan abi kredi aldığım siteyi aradım ödemeniz gerçekleşmiş diyor gelmediyse sorun oyunun sisteminden kaynaklanmıştır dediler“ Sistemin Şuan kredi bölümünde aksaklık oluyor . Sen dekontu Sisteme bir şekilde ticket at gerekirse paranı iade ederler sonuçta hakkın olan…

• Benutzer-Avatarbild

Herkese Selamlar

Umut-Melissa2012 - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von preby3838: „Oyunu kücücük cocukken oynuyordum kapanmıştı şimdi tekrar açılmış. Kısaca yeni başlayanlar için bi gelişim diyagramı sunabilir misiniz neler yapılmalıdır gibisinden ya da var ise o konuya gönderebilir misiniz :)“ yeni takim kurduysan, hergün stadini genisletir hic bos durma, ve merkez binasini ne kadar cabuk seviye 3 yaparsan o kadar iyi , sonra seviye 8 assistan alip kursa yollayarak 10 seviye yapabillirsin.. sonra 7 genc gelistir ve ellin rahat eder. hazirlik maclarini un…

• Benutzer-Avatarbild

Bug

Umut-Melissa2012 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von RedForever: „merhaba, Menejer adı : kızılelma son 3 hazırlık maçım oynanmış maçlara yansımıyor bugda kalıyor maçın içine girmiyor hesabıma girip kontrol edebilirsiniz 3 günlük hazırlık maçı hasılatımda yalan oldu bu maduriyetimle ilgilenebilirseniz çok sevinirim“ bu sorunu billiyoruz.. cogu kisi de var, ama korkmaniza gerek yok o paralar size gelecektir..maclar bir kas güne bitmis gösterir ve tüm parayi alirsiniz.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Umut-Melissa2012 - - Klanlar

Beitrag

Zitat von hüsnüzengin: „HÜSNÜ ZENGİN TAKIM ADI AKŞEHİR FC“ 2.yoruma hemen kayit yapmicsin , yorumunu sildim 2.yorum klanin sahibi olsa daha mantikli

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Beitrag

edit.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Beitrag

klani programm bölümüne tasidim, suanlik klanlari oraya acalim.. Zitat von Eserbekler: „Zitat von Umut-Melissa2012: „hayirli olsun ömer Zitat von Akif: „Klan açılmıştı önce. İbrahim abi kapatmıştı şimdilik uygun görülmemişti sanırım.“ evet acilmisti ben kapatmisdim, ama simdik izin var :)“ Kurallarla ilgili bilgi verilmeyecek mi Hayırlı olsun :)“ kurallar yapiliyor , yakinda ekleriz.

• Benutzer-Avatarbild

Stadyum Bilet Fiyatları

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Seyirci büfe ve taraftar ürünleri açısından önemli ama 65 ile 70 arasında çok farketmez :)“ evet ama taraftar ürünleri bir türlü satiliyor

• Benutzer-Avatarbild

Stadyum Bilet Fiyatları

Beitrag

Zitat von juninho123: „koltuk 20 mi 25 mi ben konuda cok kararsız kalıyorum yada alt yapı tamamen bıttıgınde 30 olsa mesela seyırcı sayısı azalır mı“ 10 25 55 yap.. 30 hic denemedim sesirxi azalirsa gelire bak. mesela 25 koltukda 77800 stada 75000 seyirci gelirse, ve 30 da 65000 gelirse hanginde daha fazla para verirse onu yap, seyirci önemli degil gelir lazim. ama yokardaki fiyatlar iyi 30fazla gibi.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von hüsnüzengin: „beyler şu playzo turnuvası 2018 diye bi turnuva oldumu ?“ almanya serverinde oldu, ama ozaman daha türk serveri yokdu.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Beitrag

hayirli olsun ömer Zitat von Akif: „Klan açılmıştı önce. İbrahim abi kapatmıştı şimdilik uygun görülmemişti sanırım.“ evet acilmisti ben kapatmisdim, ama simdik izin var

• Benutzer-Avatarbild

DI 200 19 Satılıktır

Beitrag

Zitat von omergok: „Zitat von Kızıltan: „Hala alan olmadı mı bu çiçek gibi oyuncuyu?Kızıp ben alacağım bak. :)“ Varlığın yeter abi sonunda satıldı konu kilit :)“kilit..