Suchergebnisse

Suchergebnisse 261-280 von insgesamt 450.

• Benutzer-Avatarbild

17 Yaş 140 Gücünde FO

Umut-Melissa2012 - - Satılık

Beitrag

Zitat von memoli4179: „Oyuncu satılmıştır. Konu kilit lütfen.“ konu kilit.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von karadeniz.: „Yetenek avcısını 1 gönderişte 1 den fazla oyuncu getirme ihtimali var mı ?“ Zitat von usta61: „Çok nadir. 2 günlük yolla 1 tane getirir. Ama son zamanlarda getirmiyor pek“ 2 günde getirmez belki cok sans ollursa, 4 gün yolayin yada daha fazla.

• Benutzer-Avatarbild

Oyun adaleti...

Umut-Melissa2012 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von usta61: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von usta61: „Oyun açılması bilinmeyen bişeydi sadece en büyük sıkıntı pazarda oyuncuların 23 e indirilmesi bana göre yanlış oldu. Eski yaş neyse o kalsaydı. Herkes eşit olurdu. Olan oldu geri gelecek değil oyunda hatalar olmasın başka istediğim yok benim. Hatalar yüzünden ciddi manada etkilendim.“ hatalar malesef herkezde var. ama ellimizden geleni yapiyoruz. hepsi daha güzel olacak.“ Hayırlısı almanlar bağlı hata düzelmesi. Alman serverinde …

• Benutzer-Avatarbild

Skor tahmin yarışması

Umut-Melissa2012 - - Turnuvalar

Beitrag

Zitat von Tersinli: „turnuva katılım bitmiştir konu kilitlenebilir“ konu kilit.

• Benutzer-Avatarbild

135 FO 22 120 KL 18

Umut-Melissa2012 - - Sohbet

Beitrag

Zitat von omergok: „Oyuncular Gerekli yere gitmiştir . Konu kilit“ konu kilit.

• Benutzer-Avatarbild

Oyun adaleti...

Beitrag

Zitat von usta61: „Oyun açılması bilinmeyen bişeydi sadece en büyük sıkıntı pazarda oyuncuların 23 e indirilmesi bana göre yanlış oldu. Eski yaş neyse o kalsaydı. Herkes eşit olurdu. Olan oldu geri gelecek değil oyunda hatalar olmasın başka istediğim yok benim. Hatalar yüzünden ciddi manada etkilendim.“ hatalar malesef herkezde var. ama ellimizden geleni yapiyoruz. hepsi daha güzel olacak.

• Benutzer-Avatarbild

Oyun adaleti...

Beitrag

Zitat von management: „Benim söylediğimde bu zaten. 5 kisi bu durumdan avataj sagliyorsa 100 kişi magdur. Kaldi ki oyun kapandiginda herkes zarar etti magdur oldu. Bu duruma sadece çıkarı olanlar karşı çıkıyor. Üstelik hiç kimseye oyun kapanırken oyun tekrar açılacak falanda denmedi. Oyunda pat diye kapandi.“ oyunun tekrar acilcani kimse bilmiyordu nasil söylezinler..

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Derby05: „Zitat von Ozdil44: „Ulan ben boyle şansin yedek cıkmışım“ Üzülme dostum ben takımı sildim benim yerime mutlaka biri gelir“ senin yeni takimi aldik.. yanlis bilgi vermeyelim.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Ozdil44: „Ulan ben boyle şansin yedek cıkmışım“ laflara biraz dikkat edelim. belki sansin vardir biri o tarih de baska turnuvaya katilmistir.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Derby05: „Zitat von legendAltnts: „KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI youtu.be/ZCBqzAH1o04 Kazanan arkadaşaları tebrik ederiz. Turnuva tarihinde müsayit olanlar, turnuvaya bizler tarafından 2 gün içinde dahil edilecek.. Futbolcup Yönetimi “ Kulübüm olan Derby.05 silip Derby 05 ★ kurdum bilginize“ tamamdir.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von management: „Sorun düzeldi. Bugün kredi karti ile premium kredi alışverişim onaylandı alisveris yapabildim. Sorun çözüldü.“ tamamdir hayirli olsun.

• Benutzer-Avatarbild

tamam bu hata iletildi .

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von management: „250 kredi icin 3 defa denedim. Sistem sürekli hata verdi. Tahsilat alınamadı yada tahsilat limitine ulaştınız yazısı geliyor. Bakiye ile bir sorunda yok. Daha önce aynı kredi kartı ile yine 250 kredi almıştım. Hata vermemisti bu sefer hata veriyor..“ tamam iletildi.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von management: „Premium kredi almak için sisteme girdiğimde bilgilerimi dogru girmeme ragmen kredi alamiyorum. Tahdilat alınamadı yada tahsilat limitine ulaştınız şeklinde sistem hata veriyor. Kart bakiyediyle ilgili bir sorunda yok. ??“ kredi karti ile 200 den üst kredi alabiilliyorsun ancak.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von deluxhe: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Bazi takimlarda goruyorum gercek takim armalarini kullaniyorlar takim isimlerini o takim yapiyorlar“ onlar izin almistir, izinsiz kulanamazlar artik.“ kim bakıyor logo tercihlerimize ona sorma şansım var mı?“ adem abi veya ibrahim abiye zor .

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von tayfa1646: „ligimin biteli 5 gün oldu ama ne gol krallıgı kupası geldi nede turnuva bileti geldi ligede atanamam cabası“ takim adin fc dinamo mesken demi? iletildi.

• Benutzer-Avatarbild

fenerbahce19027 diye bir takim yok fenerbahce 1907 mi yoksa ve ayrica tottenham hotspur ile bu iki takimin menejer isimleri gerekli. bu ikisi ayri takimi ?

• Benutzer-Avatarbild

Oyun adaleti...

Beitrag

Zitat von usta61: „Umut hazırlık maçı değil ki ligde oldu formda oyuncu maç içinde sağlıklı olarak sakatlandı 1 gün geçti üzerinden hala formda değil. Böyle bi saçmalık yok. Yorgun olarak sakat olunca 2 gün vs sürüyordu ama bu güncelleme ise oyunda zevk bırakmıyor. Herkes sakatlık çeker“ günceleme daha türkiye serverinde yokmus, arasdirdim.. ama rakib sert oynamistir oyuncun sakatlanmisdir.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von alpersahin: „biktim bu or den. elimde 2 or 1 dd genc oyuncu var. son gelen 4 genc oyuncu da or. 4 unu de kovdum. ne zaman baskasi gelir ki“ sistem yolluyor buna cevap veremeyiz.

• Benutzer-Avatarbild

Oyun adaleti...

Beitrag

Zitat von usta61: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von usta61: „Ben soğudum oyundan geçen sezon hata vardı . Yine hata ligde yenildim şampiyonlar ligi de aynı. Bi oyuncu yorgun olmadıkça sakatlıktan düzeliyordu. 9 level asistan 2 günde düzeliyor normal sakat olan 2 oyuncum da aynı.“ edit.“ Umut 2 oyuncu aynı anda sakatlanıp mı 1 gün bırak 2 günde düzelse iyi 700 lük oyuncular bide 300 bonus en az düşürdü. Böyle giderse oyun bırakcam. İyice bozuldu. Sert oynayıp sakatlayıp rakibi ekarte edilir…