Suchergebnisse
Suchergebnisse 301-320 von insgesamt 450.
-
Takım Logosu
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Gercek takim logolari kabul edilmiyormu“ hayir artik edilmiyor, imzali izin gerekli.
-
Takım Logosu
BeitragZitat von deluxhe: „Takım logosu bir türlü kabul edilmiyor sebebini nerden öğrenebilirim?“ arkadaslar belirti gibi ollabilir, veya gercek takim logosu yapiyorsan kabul edilmez..
-
ARTIK İYİCE SIKILDIM...!
BeitragZitat von BCGL: „ÖNCELİKLE TEKRARDAN SELAMÜN ALEYKÜM. OYUNA DÖNDÜĞÜM 1 AY OLDU HALA LİG ATAMASI BEKLİYORUM BÖLE SAÇMA BİR YÖNETİM OLAMAZ. HER SORDUGUMDA 3 5 GÜNE ATANIR DİYORSUNUZ HANİ NEREDE ?? OYUNU GERÇEKTEN MAHVEDMİŞ BİR SEKİLDELER. BU ŞEKİLDE GİDERSE BU OYUN TEKRARDAN KAPANIR SATEN. KAPANSINDA YAPAMAYACAGINIZ İŞLERE BULAŞMAYIN BENCE ARKADASLAR. İYİ GÜNLER. TATANGALAR.“ Zitat von Akif: „Yönetimin bir alakası yok bu konuyla. Lig oluşacak kadar oyuncu olduğu anda atanırsın. Yeni açıldığı için …
-
520 OL 25 275m Satılıktır
BeitragZitat von omergok: „Zitat von alpersahin: „benim hocam evet. anlastik o zaman alabilirim. pazara koyarmisin. ama 6 gun sonra bana gelir. antrenman verebilirmisin gelene kadar“ Hayırlı olsun kardeşim tabiki antremanı vereceğim Konu Kilit“ kilit.
-
Zitat von usta61: „Oyun global olmadıkça kitlesi az olur. Federasyonlar arası Başka ülkeler takımları ile maç yapmak veya global olmalı şampiyonlsr ligi Avrupa ligi vs.“ bunu aciklamisdim bir konu altinda, baska ülkelerle asla mac yapamicaz imkansiz.almanlarada kendim sunmusdum ama onlarda imkansiz dedi.
-
Katilim isin Hak Kazanalar; Kayitlar : 1. m.ekrem 2. bekirren 3. BerkayGuler_ 4. _Bayram_Akkurt_ 5. ibrauyg 6. Kemer F.C 7. mezarcı 8. DrEaMsOlDiEr 9. Derby.05 10. berkberke 11. yedeklastik 12. rehber 13. 17gokhan17 14. mehfat23 15. aydede 16. Sertan58 17. deLuxhe 18. vahidspor 19. 61HALO61 20. Beykoz Spor Kulübü Derneği/Futbol A.Ş. 21. bilaldemi 22. qwertyu43 23. Whitewolf 24. galatasaray212 25. reistr 26. eferekmekci08 27. imparatorcuneyt 28. HÜSNÜ ZENGİN 29. Demircan 30. Mr. HJ 31. kunstler 3…
-
Herkeze 7 milyon turnuva kuruldu. Turnuva Tarih : 15.05.18 - 21.05.18 Basvurular son gün Tarih : 07.05.18 Lig : Amatör Lig - 1.lig futbolcup.net/#/index.php?w=34…supcoming=20&_=1525101340 Kurallar: 1.Katilimcilar Menejer isimlerini bu konu altina yazarak katilabillir 2.Kura cekimi yapilacak (5Kisi) 3. Şifreyi devam vermek yasak 4. Özel Mesajile kayitlar alinmayacak
-
Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Zitat von Eserbekler: „Böyle bir yardımda bulunacaklarına inanmıyorum çünkü kredi ile hemen sipariş olayı var“ Benim istehim o yonde deil zaten siparisler otomatik olarak kendi kendine verilse oyunu genelde mobilden oynuyorum ve sayi yazma islemi benim icin cok zor bir sayiya bastiginda o sayidan 2-3 tane yazabiliyor milyon bolumune gelince 100milyon fiyatlara cikahiliyor istedigim cozum surekli olarak kendi kendine siparis vermesi bide siparis ettigimiz miktara gore de…
-
Zitat von bone1man: „Yöneticilere tavsiyem, kadro yetersizliğinden maça çıkmayan takımlar ya amatörde bi ligde toplansın yada üyelikleri askıya alınsın diğer takımlar ile aynı ligde bulunmasın.“ kadrolarinda 7 oyuncu bulunmayan zaten lige atanamiyor, yani oyunculari var ama maclara cikartmiyorlar düsmek istiyorlar..
-
Zitat von Eserbekler: „Zitat von BerkayGuler_: „Ben yanlışlıkla 20 m lik adam için 5 m teklifi kabul etmiştim yapıcak pek bişey yok :D“ Sözleşme uzatarak gitmesinin önüne geçebilirsin o zaman da sezon sonuna kadar pazara koyamazsın“arkadasin belirti gibi yapilabillir, ama oyuncunun yasina dikkat etmelizin ve nezaman yas atlicak ona dikkat etmen gerekebillir, sonra sezon soni 32 kl 35 ollursa satamazin.
-
SA
Beitragbu durumlar sistemden geliyor, ligine göre yeterince menejer sayisi yoksa atanamazin, yeterince sayi oldugu an atanirsin.
-
Zitat von omergok: „Zitat von Umut-Melissa2012: „konusduk, eger seni rahatsiz ediyorsa kredi karsiligi kendin deyistirebillirsin..“ İlk öncelikle bu isim hakkıdır . Ve ben genelikle bu isimle tanılırım şimdi aynı isim de ve aynı ligde 2 takım varsa bu büyük bir sıkıntı yaratır zaten ismimi değiştirmek istesem değiştirirdim ! .Ancak ben ismimden memnunum olduğum için değiştirmek gibi niyetim yok . Yeni burda bize destek olmanız lazım böyle kestirip atmanız çok saçma umut“ hayir yanlis anldin,kezt…
-
Chat
BeitragZitat von BerkayGuler_: „Uygulama çıkıcak dediler 3-4 hafta önce hala çıkmadı keşke bir tarih verseler“ tarih yok nezaman biterlerse öyle cikar, ama önce oyundaki hatalar giderilliyor.