Suchergebnisse

Suchergebnisse 181-200 von insgesamt 779.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Tersinli: „Forumda vardı yaş ile ilgili bilgi tam olarak nerdeydi hatırlamıyorum Buldum SÖZLEŞME İMZALAMA“ Cevap için teşekkür ederim. Sözleşme imzalama yaş sınırını biliyorum. Benim öğrenmek istediğim diğer takımlarda ki 35 yaşında olan oyuncuların 3 sezon sonra emekli olacaklarsa benim krediler boşa gitmiş onu bilmek istiyorum.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „Arkadaşlar 35 yaşındaki oyuncularınızın sözleşmesi kaç sezon sonra bitiyor öğrenebilirmiyim“ Kimse bilmiyormu oyuncularının kaç sezon sonra bittiğini? Ben biliyorum da kredi ile sözleşmelerini 1 sezon fazla uzatmıştım sadece kıyaslama yapacağım.

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar 35 yaşındaki oyuncularınızın sözleşmesi kaç sezon sonra bitiyor öğrenebilirmiyim

• Benutzer-Avatarbild

Menejer adı: svkt24 20 Şubat 2019 Çarşamba 20:00 Sevilla 3 - 1 Lazio 21 Şubat 2019 Perşembe 20:55 Eintracht Frankfurt 1 - 2 Shakhtar Donetsk 21 Şubat 2019 Perşembe 20:55 Red Bull Salzburg 2 - 0 Club Brugge 21 Şubat 2019 Perşembe 20:55 Zenit 2 - 1 Fenerbahçe 21 Şubat 2019 Perşembe 20:55 Valencia 3 - 0 Celtic 21 Şubat 2019 Perşembe 20:55 Dinamo Zagreb 1 - 1 Viktoria Plzen 21 Şubat 2019 Perşembe 20:55 Arsenal 4 - 0 BATE 21 Şubat 2019 Perşembe 20:55 Napoli 3 - 0 Zurich 21 Şubat 2019 Perşembe 20:55 V…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von ercanmzl: „Aynen Şevket örneğin ben:)“ Yani Ercan abi ödül bizim olmalı

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von MarqueS: „Herkes ödül kazansın , kimsenin zorluk çekmesini istemediğimiz için bol bol etkinlik yapıyoruz fakat buna yetişmek mümkün olmuyor. Hayırlı geceler :)“ bu güzel ödüller için teşekkürler. Hayırlı geceler

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Marques: „Herkesi tebrik ederim , özellikle 16 maçta 1 tane bile bilemeyenleri daha çok tebrik ederim. Akif Sahin 6m lkmnbdr 3m SörMusti 3m juninho123 9m fc-altunyaprak 3m red white 3m Reus Rambo 3m BahriYavuz 3m faysal38 6m Manager Tarık 6m Raquel Murillo 3m Alperen S. 3m dark_alessa 3m Guardiano 3m Alp-sarp 3m aaasss 9m amerigo28 6m memoli4179 6m murtazakarabulut 3m takanome 6m HAFTAYA OLAN RÖVANŞ MAÇLARI YARIŞMASINI 1 SAAT İÇERİSİNDE AÇACAĞIM TAKİPTE KALIN.“ Bilen arkadaşları tebrik…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Marques: „Sonuçları listeledim birazdan paylaşacağım Sıfır çekenleri büyük harfle yazmak güzel bir taktik :)“ Yapma bunu

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Marques: „Bildin sanırsam ne demek @Rotaslz neden açıklamayayım , hiç yok mu @Şevket“ Hiç yok

• Benutzer-Avatarbild

Kredi Kampanyası | Kredi Alımı Bildirme

Şevket - - Etkinlikler

Beitrag

Menajer Adı: svkt24 1.1500 kredi 2.1500 kredi Şimdilik bu kadar

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Marques: „Aksama UEFA kazananlar listesini çıkaracağım. Bakalım en çok kim kazanacak :)“ Bence açıklama

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Şevket - - Klanlar

Beitrag

Zitat von melekmete: „hayirli cumalar olsun dostlarım.. haftanın menajeri nasıl olunuyor nasıl yapılıyor kıstas derece nedir... bakıyorum bazları 2 3 defa olmuş yada ta kim yeni kurulmuş kadro gücü 700- 745 onlarda olmuş.. Acaba yanlış birşeyler mi yapıyoruz...her gün giriyoruz bakıyoruz ilgileniyoruz... neyse bekleyip görecez ne diyelim artik“ Haftanın menejeri seçimi dediğin gibi çoğu aynı kişilere denk geliyor. İnşallah seçilmeyen arkadaşlara da nasip olur

• Benutzer-Avatarbild

Sizlere de hayırlı cumalar

• Benutzer-Avatarbild

Selamun aleyküm günaydın arkadaşlar

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von aaasss: „Bu turnavada finali kimler oynar sizce arkadaşlar“ Hak eden final oynasın

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Oguzhan Ozen: „herkese hayırlı geceler yarın erken kalıcaz :D“ Hayırlı geceler

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Marques: „Benim arka planda çalışmam daha iyi arkadaşlar , oyunla ilgili sorunlar daha çabuk çözüme kavuşacak. Gerek hatalar , gerek çeviri yanlışları , gerek ödüllerin çabuk yatması ve Büyük çaplı etkinlikler üzerinde daha fazla durabileceğim. Oyunu her anlamıyla tanıyorum ve biliyorum , Gene etkinlikleri ben tasarlayacağım ben düşünüp ben karar vereceğim fakat size ulaştırma , sizinle iletişim halinde olacak kişiler yeni arkadaşlar olacak. Şuan hem sizinle iletişim kurup , hem etkinl…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Marques: „Ben mimarlık öğrencisiyim , derslerim çok yoğun. Sabahlara kadar çizim yaptığım oluyor , bu tempoya uzun süre ayak uydurmam mümkün değil. yeni gelecek olan 2 arkadaşa işleri öğretip devredeceğim , arka planda çalışmalara devam edeceğim ben. Reklam , Multi hesaplar , Para yatırma , Oyunun destek kısmı vb. şeylerle ilgileneceğim. Oyunun içinde olacağım gene , fakat sizinle bu kadar vakit geçiremem. :thumbup:“ Herşeyden önce derslerin tabi ki

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von AkinUzgul: „Zitat von Şevket: „Tüm turnuvalarda ki tahminlerim hepsi tutmadı sanırım :D“ Şampiyonlar ligi tahminlerinde arkadaş kurbanı oldum yoksa tutuyodu real maçım da :D“ Tüh geçmiş olsun şampiyonlar ligi tahminlerim de tutmadı

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Marques: „Reklam planlaması yapıyorum , istesem şuan reklam yaparım fakat şuan gereksiz buluyorum. Mobil uygulama ile reklam yapacağım. Sene sonunda 300 400 onlineyi göreceğiz İnşallah.“ İnşallah oyunumuz daha da gelişsin