Suchergebnisse

Suchergebnisse 201-220 von insgesamt 779.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von DeLiCe: „Uefa da şu ana kadar sıfır bildim.“ Benim de sıfır

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Marques: „Oğuzhan flood yapma. Kredi kampanyamızı başlattıktan sonra gün içerisinde 20 bini geçen bir kredi alımı oldu.“ Çok iyi ben de 3000 yada 4500 kredi alacağım böyle ödüllü olunca oyun sahipleride mutlu olur oyuncularda

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Oguzhan Ozen: „Zitat von Şevket: „Zitat von AkinUzgul: „Zitat von Şevket: „Tüm turnuvalarda ki tahminlerim hepsi tutmadı sanırım :D“ Bundan sonraki skor tahminlerinde her maça 2-1 dersen rahat 1 2 tanesi tutar bence :D“ Galatasaray'a verdim 2-1 yener diye ama benfica yeniyor :)“ bitti maalesef hocam“ Bitti maalesef artık rövanşta yener

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von AkinUzgul: „Zitat von Şevket: „Tüm turnuvalarda ki tahminlerim hepsi tutmadı sanırım :D“ Bundan sonraki skor tahminlerinde her maça 2-1 dersen rahat 1 2 tanesi tutar bence :D“ Galatasaray'a verdim 2-1 yener diye ama benfica yeniyor

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Marques: „Zitat von Şevket: „Tüm turnuvalarda ki tahminlerim hepsi tutmadı sanırım :D“ bir tane bile tutmadı mı ? :D“ Görüntü öyle Bugün kü maçlar bitsin bi daha kontrol edeceğim

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Oguzhan Ozen: „Dostlarım baktım da günlerdir @Marques in makaleleri güncellerden inmiyor... bu konuya el atmak istiyorum rica etsem oylarmısınız? futbolcup.net/#/index.php?w=34…672463&pos=0&_=1550173146“ Oylayalım

• Benutzer-Avatarbild

Tüm turnuvalarda ki tahminlerim hepsi tutmadı sanırım

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Marques: „Zitat von Şevket: „Sanırım 2-1 bitecek gibi “ ben 2-1 dememiş miydim ?(“ Doğru demiştin

• Benutzer-Avatarbild

Sanırım 2-1 bitecek gibi

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von DeLiCe: „Çorbada tuzumuz olsun.Selam herkese.Burada en çok sevdiğimiz şey olan futbol konuşabiliriz.Bir fenerbahçe li olarak GS maçını izleyeceğim birazdan.Yorum yapabiliriz burada.“ Aleyküm selam aynen bende bir Fenerbahçe'li olarak Galatasaray'a başarılar diliyorum

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Marques: „Zitat von Şevket: „Zitat von Marques: „Zitat von Oguzhan Ozen: „Ödül sana çıksın diye uğraşıyorum ben @Marques“ ödül çıkmasına gerek yok ben kendimi ödüllendirebilirim :D“ :)“ tabiki öyle birşey yapmıyorum , bu gülücük biraz imalı geldi ^^“ İma etmedim ama senin de ödüllenmek hakkın tabi ki hakkını almalısın

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Marques: „Zitat von Oguzhan Ozen: „Ödül sana çıksın diye uğraşıyorum ben @Marques“ ödül çıkmasına gerek yok ben kendimi ödüllendirebilirim :D“

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Marques: „Zitat von Şevket: „Mart 5 ne kadar olsa olmaz mı? Daha maaş almadık :)“ Bunu düşündüğümüz için süreyi 2 hafta tuttuk , fakat böyle dediğiniz için ve maaşların çoğu ay başlarında alındığı için süreyi uzatma şansım var. Zitat von m.ekrem: „Daha dun 1500 credi aldim sunu daha once paylassaydin be admin“ Dün paylaşsaydım eğer , ondan önceki gün kredi alan biri admin yeni kredi aldım neden dün paylaşmadın derdi. bunun sonu yok :)“ Teşekkür ediyorum iyi oldu bu

• Benutzer-Avatarbild

Sizleri tebrik ediyorum yönetim helaliniz var

• Benutzer-Avatarbild

Mart 5 ne kadar olsa olmaz mı? Daha maaş almadık

• Benutzer-Avatarbild

Menajer adı : svkt24 15 Şubat 2019 Cuma 20:30 EY Malatyaspor 2 - 1 Beşiktaş 16 Şubat 2019 Cumartesi 13:30 Akhisarspor 1 - 1 MKE Ankaragücü 16 Şubat 2019 Cumartesi 16:00 Bursaspor 1 - 1 Çaykur Rizespor 16 Şubat 2019 Cumartesi 19:00 Fenerbahçe 2 - 1 A. Konyaspor 17 Şubat 2019 Pazar 13:30 BB Erzurumspor 2 - 2 DG Sivasspor 17 Şubat 2019 Pazar 16:00 Trabzonspor 3 - 0 A. Alanyaspor 17 Şubat 2019 Pazar 16:00 İM Kayserispor 1 - 0 Göztepe 17 Şubat 2019 Pazar 19:00 Kasımpaşa 0 - 3 Galatasaray 18 Şubat 201…

• Benutzer-Avatarbild

Lig atanamama

Şevket - - Oyun Hatalari

Beitrag

Lig atamasını beklemek zulüm valla 4-5 gün oldu yeni ligin kurulmasını bekliyorum

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Marques: „Zitat von Şevket: „Konu dışı ama yabancılardan dolayı forum çok karışık araba alıp satan var escobar'la el chapo bile var buna bir çözüm bulmak gerekiyor“ Forum sitesi , oyun şirketine ait genel bir forum olduğu için o tarz şeyler. başka oyunlarda ki konular sizin dikkatinizi çekmiş olabilir. Alım satımda oyun şirketinin başka oyununa ait şu aşamada yapacak bir şeyimiz yok gibi gözüküyor.“ Teşekkür ederim böyle idare edeceğiz artık

• Benutzer-Avatarbild

Menajer adı : svkt24 12 Şub 2019 - 23:00 Man United 2- 2 Paris SG 12 Şub 2019 - 23:00 Roma 3 - 1 Porto 13 Şub 2019 - 23:00 Ajax 0 - 3 Real Madrid 13 Şub 2019 - 23:00 Tottenham 1 - 1 BVB Dortmund 19 Şub 2019 - 23:00 Liverpool 2 - 1 Bayern M. 19 Şub 2019 - 23:00 Lyon 0 - 4 Barcelona 20 Şub 2019 - 23:00 Schalke 04 0 - 3 Man City 20 Şub 2019 - 23:00 Atl. Madrid 2 - 1 Juventus

• Benutzer-Avatarbild

Konu dışı ama yabancılardan dolayı forum çok karışık araba alıp satan var escobar'la el chapo bile var buna bir çözüm bulmak gerekiyor