Suchergebnisse
Suchergebnisse 301-320 von insgesamt 779.
-
Diziliş sıkıntısı
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragAsıl kadrom 1.ci dizilişe kayıtlı fakat nedense 2.ci farklı dizilişe geçiyor bu bana ligde sıkıntı yaratıyor farklı yenilmeme bir sebep bu olay Kulüp adı: AFYONSPOR S.K
-
Haftanın menajeri
BeitragZitat von MustiSRSY: „Haftanın menajeri ünvanına layık görüldüğüm için çok teşekkür ediyorum“ Hayırlı olsun tebrik ediyorum
-
AC kupası 4 (400.000)
Şevket - - Turnuvalar
BeitragGünler uyuşmadı katılırdım turnuvana
-
Zitat von Şevket: „OD 335 19 ( 20.07.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 300 18 ( 02.08.2018 Gençlik bitiş tarihi ) Oyuncular güç atladıkça eklenecektir hepsi de gençliği bitince satışa konulacaktır“
-
Zitat von Şevket: „ 365 OR 19 Satılıktır fiyat 100 milyon 330 OH 20 Satılıktır fiyat 75 milyon “
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragHayırlı geceler arkadaşlar
-
Zitat von ercanmzl: „Şevket üstadım kolay gelsin:)“ Sağol abi hoşgeldin
-
Oyuncu lazım arkadaşlar
BeitragZitat von MustiSRSY: „Tabiki İsrafil reis var Kulüp : werder veremem fc kendisine sorayım bi müsait olunca size yazsın hocam“ Tamam israfil alsın benden oyuncu pazarda
-
Oyuncu lazım arkadaşlar
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Sevket hoxam bizde alabiliyormuyuz o oyunculardan :)“ Nasip Zitat von MustiSRSY: „Zitat von Şevket: „Zitat von MustiSRSY: „Süper amatör ligdeyim ustam“ Lig farkı var baya“ aracı bulabilirim istersen ustam“ Sağlam aracı varsa olur iyi seç aracı olacak kişiyi
-
Oyuncu lazım arkadaşlar
BeitragZitat von MustiSRSY: „Süper amatör ligdeyim ustam“ Lig farkı var baya
-
Oyuncu lazım arkadaşlar
BeitragHangi ligdesin 325 oh yada 325 Fo oyunculardan birini seç senin olsun
-
Zitat von Şevket: „OD 325 19 ( 20.07.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 290 18 ( 02.08.2018 Gençlik bitiş tarihi ) Oyuncular güç atladıkça eklenecektir hepsi de gençliği bitince satışa konulacaktır“
-
Satılık Gençler 350+
BeitragGenç oyuncular güzel yetişmiş
-
Zitat von evrenaldo: „Sizin yine iyi bana gelenler hep 30 luk 18 yaş geliyo“ 2.ci gelen gençler benimde 30 luk geleni kovuyorum üstad
-
Zitat von Mutlu43: „Evet şevket kardeşim haklısınyaşı ilerde Bakalım dört gün kaldı lig bitimine bundan sonra level 10 olur artıkiyi yetistiririz“ İnşallah abi
-
Zitat von Mutlu43: „Oh geldi dün 60 lik ama yaş 18 ama calistirsam mi ki yaw“ Gücü iyi ama yaşı fazla Mutlu abi Zitat von Kızıltan: „Zitat von Mutlu43: „Oh geldi dün 60 lik ama yaş 18 ama calistirsam mi ki yaw“ Kadro müsaitse yetiştirebilirsiniz.Daha iyisi gelirse bunu kovup onu alabiliyorsunuz kadroya. Güzel geçler çıkarıyorsun Şevket kardeşim.Böyle devam eder inşallah. :)“ Teşekkür ederim abi inşallah
-
360 OR 19 Satılıktır
BeitragZitat von Kızıltan: „Güzel çıkmış oyuncu gençlikten.Allah hayırlı sözleşmeler nasip etsin. :)“ Amin abi Zitat von Akif: „Süper oyuncu“ Level 9 olunca böyle oldu
-
360 OR 19 Satılıktır
Beitrag360 OR 19 Satılıktır
-
Zitat von Şevket: „325 FO 20 Satılıktır fiyat 75 milyon 325 OH 20 Satılıktır fiyat 75 milyon “