Suchergebnisse

Suchergebnisse 321-340 von insgesamt 779.

• Benutzer-Avatarbild

AFYONSPOR S.K'nın genç oyuncuları

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von usta61: „Benim od 24 temmuzda çıkıyor seninki ile 15 güç fsrk var arada çok sağlam çıkacak bizim od ler. Ol de var benim oda iyi 330u aştı“ Aynen dostum 320 oldu OD güçleri iyi olacak hayırlısıyla

• Benutzer-Avatarbild

AFYONSPOR S.K'dan Satılık Oyuncular

Şevket - - Satılık

Beitrag

Zitat von Şevket: „325 FO 20 Satılıktır fiyat 75 milyon 325 OH 20 Satılıktır fiyat 75 milyon 360 OR 19 Oyuncu pazarda değildir. Tekliflere açığım“ 360 OR 19 Satış için eklenmiştir

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von faysal38: „Zitat von faysal38: „Zitat von Şevket: „.“ OR 320 19 ( 30.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) bu cok iyi gidiyor. 350-370 arası bitirir gibi:)“ dediğimin tam ortası cikti galiba:D“ Tam ortası çıktı 360 Zitat von usta61: „Od 315 olmuştur sanırım bendeki ile arasında güçler ard arda gidiyor“ Aynen OD 315 oldu gücü

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Şevket: „OD 310 19 ( 20.07.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 280 18 ( 02.08.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 360 19 ( 30.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) Oyuncular güç atladıkça eklenecektir hepsi de gençliği bitince satışa konulacaktır“

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Satılık

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Kolay gelsin kardeşim.Güncel. :)“ Sağolasın abi

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Şevket - - Klanlar

Beitrag

Zitat von melekmete: „hayırlı cumalar olsun kalbiniz nurla dolsun dostlar“ Amin.. Hayırlı Cumalar

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Şevket - - Klanlar

Beitrag

Çok şükür bende iyiyim Eser

• Benutzer-Avatarbild

Radyo istasyonu

Şevket - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von Akif: „Atanınca yaparsın o zaman :)“ Aynen iyi oyunlar

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Satılık

Beitrag

Zitat von Şevket: „320 FO 20 Satılıktır fiyat 75 milyon 320 OH 20 Satılıktır fiyat 75 milyon “

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Şevket: „OD 310 19 ( 20.07.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 270 18 ( 02.08.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 355 19 ( 30.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) Oyuncular güç atladıkça eklenecektir hepsi de gençliği bitince satışa konulacaktır“

• Benutzer-Avatarbild

Flama içinse Genç oyuncularda 999 antreman gücü daha kolay oluyor

• Benutzer-Avatarbild

4 temmuzda son antremandan sonra sözleşme imzala işini garantiye al sonra oyuncu kaçmasın

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Şevket - - Klanlar

Beitrag

Hayırlı geceler arkadaşlar nasılsınız

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Şevket - - Oyun Hatalari

Beitrag

Hayırlı olsun arkadaşlar sevindim sizin için

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Satılık

Beitrag

Zitat von Şevket: „320 FO 20 Satılıktır fiyat 75 milyon 320 OH 20 Satılıktır fiyat 75 milyon “

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Şevket: „OD 300 19 ( 20.07.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OH 320 20 ( 26.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 270 18 ( 02.08.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 350 19 ( 30.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) Oyuncular güç atladıkça eklenecektir hepsi de gençliği bitince satışa konulacaktır“

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von management: „Bende önceden olduğu gibi yanlışlıkla kredi falan mı yüklendi diye düşündüm. Öyleyse güzel bir uygulama olmuş..“ Herkes kazanıyor kredi güzel oldu

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Şevket - - Klanlar

Beitrag

Zitat von omergok: „Zitat von Şevket: „Çok şükür iyiyim Ömer sen nasılsın :)“ sağ ol şevket iyiyim çok şükür Nasıl gidiyor oyun“ Oyun şimdi normal gidiyor daha

• Benutzer-Avatarbild

Dunya kupasi kredi

Şevket - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von Button57: „90 arti uzatma gecerli . Penaltilar degil“ Yine teşekkür ediyorum oyun sahiplerine ve sizlere güzel krediler kazandık ve kazanmaya devam edeceğiz turnuva boyunca

• Benutzer-Avatarbild

Dunya kupasi kredi

Şevket - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von Ozdil44: „Beyler turnuvada finale kadar atilan her gole 5 kredi veriyolar simdi finallerde illaki mac penaltilara gider atilan penaltilara kredi verirlermi“ İnşallah verirler