Suchergebnisse

Suchergebnisse 361-380 von insgesamt 779.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von muhammed05: „Zitat von Şevket: „360 DI 19 çok güzel yetiştirmişsin tebrik ederim iyi oyunlar“ teşekkürler ben yetiştirmedim ama :)“ Öylemi artık kim yetiştirmişse diyeyim

• Benutzer-Avatarbild

360 DI 19 çok güzel yetiştirmişsin tebrik ederim iyi oyunlar

• Benutzer-Avatarbild

AFYONSPOR S.K'dan Satılık Oyuncular

Şevket - - Satılık

Beitrag

Zitat von Şevket: „320 OL 20 Satılıktır fiyat 50 milyondur 295 FO 19 Satılıktır fiyat 50 milyondur“

• Benutzer-Avatarbild

AFYONSPOR S.K'nın genç oyuncuları

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Şevket: „OD 280 19 ( 20.07.2018 Gençlik bitiş tarihi ) FO 315 20 ( 22.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OH 305 20 ( 26.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 250 18 ( 02.08.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 335 19 ( 30.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) Oyuncular güç atladıkça eklenecektir hepsi de gençliği bitince satışa konulacaktır“

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Hepsi iyi.Hepsine de hayırlı sözleşmeler nasip olur inşallah. :)“ İnşallah abi

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Tamamdır kardeşim.30'un da çıkacak olan OR güzel.Diğer OR daha da iyi çıkacak gibi duruyor.Tam benim oyuncu arayacağım zamanlara denk geliyor. :)“ 30'un da çıkan OR normal diğer OR iyi olacak abi

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Sohbet

Beitrag

OL gençliği bitti abi pazarda şuan. Gençlerin ikiside OR

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Şevket: „OD 280 19 ( 20.07.2018 Gençlik bitiş tarihi ) FO 290 19 ( 21.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) FO 310 20 ( 22.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OH 305 20 ( 26.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 250 18 ( 02.08.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 335 19 ( 30.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) Oyuncular güç atladıkça eklenecektir hepsi de gençliği bitince satışa konulacaktır“ Güncel

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von evrenaldo: „S.a. ol ve or ne fiyat istiyon“ Ol 50 milyon Or fiyatını belli değil gençliği çıksın ona göre fiyat belirleyeceğim üstad

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Şevket - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von Yavuzkls: „Zitat von Şevket: „26 maçtan sonra devam ettimi o takımlar yoksa bekliyor mu aynı şekilde“ Bekliyor adamlar yaklaşık 40 gündür. Geçen sezon üst lige çıkmaya hak kazanan adam 1 sezon boyunca bekledi şimdi beraber bekliyoruz üst lige çıkmak için“ Yakın zamanda düzelir inşallah lig atamanız da gerçekleşir umarım

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Şevket - - Oyun Hatalari

Beitrag

26 maçtan sonra devam ettimi o takımlar yoksa bekliyor mu aynı şekilde

• Benutzer-Avatarbild

Teşekkür ederim arkadaşlar

• Benutzer-Avatarbild

550+ OH Arıyorum bütçe 500 milyon

Şevket - - Oyuncu Arama

Beitrag

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar Oyuncu alınmıştır konu kilit

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Oyuncu Arama

Beitrag

Zitat von omergok: „Zitat von Şevket: „Zitat von Yavuzkls: „Lig atlayabilsek bizde arayacağız :))“ İnşallah Zitat von Button57: „480 lig oh olurmu ?“ 480 gücü az Adem Zitat von omergok: „580 OH 27 Dediğim fiyat 600m sana özel şevket :)“ 600 milyon çok ömer :)“ Tamam 550m tamam diyelim ne senin dediğin nede benim dediğim olsun şevket :)“ Tamam ömer anlaştık hayırlı olsun

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Oyuncu Arama

Beitrag

Zitat von Yavuzkls: „Lig atlayabilsek bizde arayacağız :))“ İnşallah Zitat von Button57: „480 lig oh olurmu ?“ 480 gücü az Adem Zitat von omergok: „580 OH 27 Dediğim fiyat 600m sana özel şevket :)“ 600 milyon çok ömer

• Benutzer-Avatarbild

Motivasyon eğitimi

Şevket - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Ben oyuncu kopyalamayı oyun başladığında öğrendim :)“ Bende oyuna yeni başladığım zamanlar 2.lige çıkmıştım o zaman öğrendim kopyalamayı

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Oyuncu Arama

Beitrag

550+ OH lazım 2 gün içinde almam gerek bütçe 500 milyon fazla veremem satmak isteyen varsa bana ulaşsın iyi oyunlar Kulüp adı: AFYONSPOR S.K

• Benutzer-Avatarbild

Motivasyon eğitimi

Beitrag

Zitat von Umut1996: „Zitat von Şevket: „Zitat von Kızıltan: „Motivasyon eğitimi oyuncularınızın güçlerinde o gün için %5 artış sağlar.Kadrodaki bütün oyuncuları kapsar.Ben ilk çıktığında bir kere denedim ve iki oyuncum kırmızı kart gördü.Diğer deneyen arkadaşlardan da işe yarıyor diyenine denk gelmedim.Ben bunun yerine size ekstra antrenman vermenizi tavsiye edebilirim.Tabiki bunlar şahsi görüşlerimdir.İyi oyunlar.“ Aynen abi motivasyon eğitimi alınca oyuncular ceza alıyor“demek cok fazla motiva…

• Benutzer-Avatarbild

Motivasyon eğitimi

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Motivasyon eğitimi oyuncularınızın güçlerinde o gün için %5 artış sağlar.Kadrodaki bütün oyuncuları kapsar.Ben ilk çıktığında bir kere denedim ve iki oyuncum kırmızı kart gördü.Diğer deneyen arkadaşlardan da işe yarıyor diyenine denk gelmedim.Ben bunun yerine size ekstra antrenman vermenizi tavsiye edebilirim.Tabiki bunlar şahsi görüşlerimdir.İyi oyunlar.“ Aynen abi motivasyon eğitimi alınca oyuncular ceza alıyor

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Genç oyuncuların gençlik bitiş tarihinden 1 gün önce sözleşme yaparsın antreman programı varsa ona göre verirsin antremanlarını