Suchergebnisse

Suchergebnisse 381-400 von insgesamt 779.

• Benutzer-Avatarbild

AFYONSPOR S.K'nın genç oyuncuları

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von İmpossible00: „Sa iyi oyunlar öncelikle. bu alt yapıdan çıkan oyuncuların gücü nasıl 200 - 300 gücünde oluyor gençler ? benim asistanlarımın cogu 9 level kulüp merkez binası 2. seviye de en fazla gücü 60 olan oyuncu cıktı bana. size nasıl geliyor 200-300 gücünde genc oyuncu ?“ Kulüp merkez binasını 3/3 yap ve oyuncuların antremanını sırasıyla tam vermen gerekiyor Zitat von Mutlu43: „Hadi bakalım ilk genç çıktı bakalım hayırlısı“ Hayırlı olsun

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von aykutselcuk: „Özellikle OR' ye benim icin iyi bak hocam OD'de keza gayet iyi duruyor bu arada, bakalım hayırlısıyla cıksınlarda bir genclikten :)“ iyi bir güçle gençlikten çıkarlar inşallah

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von nazif03: „Yürü be şevket kim tutar seni süper gençler premium veriyormusun bunlara oh antreman resmini yollarmisin bana faceden“ Teşekkür ederim nazif premium vermemiştim dün vermeye başladım hepsi feda olsun sana tamam faceden göndereyim

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Şevket: „OD 270 19 ( 20.07.2018 Gençlik bitiş tarihi ) FO 285 19 ( 21.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) FO 310 20 ( 22.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OH 300 20 ( 26.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 240 18 ( 02.08.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 330 19 ( 30.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) Oyuncular güç atladıkça eklenecektir hepsi de gençliği bitince satışa konulacaktır“ Güncel

• Benutzer-Avatarbild

300.000

Şevket - - Turnuvalar

Beitrag

Son güne kadar dolar bakalım

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Şevket - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Yavuzkls: „Zitat von Eserbekler: „yapma ya o kadar olmuş mu“ Oldu reis adamlar 39 gündür öyle“ 39 gün çok olmuş bu 3 takım oyunu oynuyorlarmı?

• Benutzer-Avatarbild

300.000

Şevket - - Turnuvalar

Beitrag

Daha dolmadımı turnuva

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Zitat von MustiSRSY: „Üstadları dinlemek lazım ☺️Boşa gitmesin o zaman dün 10 günlük premium antrenman açmıştım o bitince tekrar açarım öyle değerlendiririm o zaman“ Bende öyle yapıyorum zaten.4 antrenman bir motivasyonun yerine çok daha iyi. :)“ Aynen abi katılıyorum

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von usta61: „Zitat von Şevket: „Zitat von usta61: „Güzel oyuncular. Banada 4 gündür bi gençler geliyor ki yaşı 18 gelmese varya dehset bişey. Senin od çok klas güçte çıkacak“ Yaşları ve güçleri bir olmuyor şans artık OD iyi olacak gibi premium da veriyorum“ Kova kova geldi 50 kl 16. Çıkışı da 26.09.18 çok sağlam çıkacak“ Aynı fikirdeyim full antremanla çok güçlü çıkar güzel oyuncu Zitat von MustiSRSY: „Yetenek avcısı kaç seviye“ Bana dediysen 9 seviye

• Benutzer-Avatarbild

Yenilgi,yenememe

Şevket - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Arada sırada bende süprizler yaşadım fark atacağım takımlara yenildim

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamamak

Şevket - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von Yavuzkls: „Zitat von Şevket: „2 haftayı buluyor lig atamasını beklemek ben de 2 hafta bekledim ve 2 gün önce lige atandım“ Valla reis bekleme süresi uzadıkça heves de azalıyor. Bi rayına girmedi şu oyun“ Haklısın beklemek üzücü gerçekten en kısa süre de yeni ligine atanırsın zamanla da oyun rayına girecek inşallah

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamamak

Şevket - - Futbolcup TR

Beitrag

2 haftayı buluyor lig atamasını beklemek ben de 2 hafta bekledim ve 2 gün önce lige atandım

• Benutzer-Avatarbild

AFYONSPOR S.K'dan Satılık Oyuncular

Şevket - - Satılık

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Zitat von Şevket: „315 OL 20 Satılıktır fiyat 50 milyondur“ Kolay gelsin kardeşim. :)“ Teşekkür ederim abi

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von MustiSRSY: „Zitat von Şevket: „Zitat von usta61: „Güzel oyuncular. Banada 4 gündür bi gençler geliyor ki yaşı 18 gelmese varya dehset bişey. Senin od çok klas güçte çıkacak“ Yaşları ve güçleri bir olmuyor şans artık OD iyi olacak gibi premium da veriyorum“ premium antrenman verirken ayrı bir gruptamı antrenman vermek lazım gençlere yoksa normal mi“ Ben hepsine de veriyorum premium

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von usta61: „Güzel oyuncular. Banada 4 gündür bi gençler geliyor ki yaşı 18 gelmese varya dehset bişey. Senin od çok klas güçte çıkacak“ Yaşları ve güçleri bir olmuyor şans artık OD iyi olacak gibi premium da veriyorum

• Benutzer-Avatarbild

beklerlerr alt yapı çalışması :)

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Tamam o zaman

• Benutzer-Avatarbild

beklerlerr alt yapı çalışması :)

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Eser iyisi gelesiye kadar bekle gelmezse ya kov ya yetiştir

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Şevket: „OD 270 19 ( 20.07.2018 Gençlik bitiş tarihi ) FO 280 19 ( 21.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) FO 305 20 ( 22.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OH 295 20 ( 26.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 235 18 ( 02.08.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 325 19 ( 30.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) Oyuncular güç atladıkça eklenecektir hepsi de gençliği bitince satışa konulacaktır“

• Benutzer-Avatarbild

AFYONSPOR S.K'dan Satılık Oyuncular

Şevket - - Satılık

Beitrag

Güncel.

• Benutzer-Avatarbild

Mobil Uygulama

Şevket - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Eserbekler: „Dediğin gibi bununla ilgili düşünceler var ancak öncelik hataları düzeltmek onlar yapıldıktan sonra buna da adim atacaktirlar“ arkadas herseyi aciklamic ayrica almanya da bu uygulama var orda günceleme olacak onunla beraber gelirmi bilmiyorum suan ama biraz zaman alicaktir eger gelirse :)“ Zamanla herşey olacaktır beklemek gerekiyor