Suchergebnisse
Suchergebnisse 401-420 von insgesamt 779.
-
Teşekkürler Ercan abi
-
365 OR 19 Satılıktır fiyat 100 milyon 330 OH 20 Satılıktır fiyat 75 milyon
-
Zitat von Şevket: „OD 270 19 ( 20.07.2018 Gençlik bitiş tarihi ) FO 280 19 ( 21.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) FO 305 20 ( 22.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OH 295 20 ( 26.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 230 18 ( 02.08.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 325 19 ( 30.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) Oyuncular güç atladıkça eklenecektir hepsi de gençliği bitince satışa konulacaktır“ Güçleri güncellenmiştir
-
300.000
Şevket - - Turnuvalar
BeitragTurnuva tarihine kadar dolar sanırım
-
FC Santos alt yapı
Şevket - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von kingyuse: „Zitat von Şevket: „Kolay gelsin oyuncular baya iyiymiş“ Teşekkür ederim abi başından itibaren premiumlu verseydim daha iyi olurdu ama bidaki gençlere artık :)“ Yine de çok iyi yetişmiş oyuncular baştan premium verseydin güçleri daha iyi olurdu. İnşallah bidaki gençlerde daha iyilerini bekliyoruz
-
Kolay gelsin hayırlı satışlar
-
FC Santos alt yapı
Şevket - - Genç Oyuncu
BeitragKolay gelsin oyuncular baya iyiymiş
-
Lige Atanmamak
Şevket - - Oyun Hatalari
Beitrag2 hafta olmuştur bende bekliyorum lig atamasını
-
Bedava kredi
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragZitat von Ozdil44: „Beleş ozmn.Oh guzelmis habire gol atsinlar oh oh“
-
Bedava kredi
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragZitat von BahriYavuz: „dünya kupasında atılan her gole 5 kredi ekleniyor hesaplarımıza“ Aynen her gol 5 kredi
-
Stadyum
BeitragKomple yaptığı için belki tazminatı yüksek olabilir. Murat abi
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragCümleten hayırlı bayramlar
-
Kredi Satın Aldım
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragTaner tekrar geçmiş olsun. Kredin gelmediği için üzüldüm
-
Öyle abi antreman için iyi olacak krediler de yüklenirse güzel olacak
-
Kredi kullanırım artık birde dünya kupasından gelen krediler olunca çok iyi oldu
-
Geri kalan günlere premium vereyim en iyisi
-
Haklısın abi iyi olur tabi premium vermek ama boşuna kredi harcamayayım diyorum level 10 olunca mecbur vereceğim premium