Suchergebnisse
Suchergebnisse 421-440 von insgesamt 779.
-
KADRO DİŞİ
BeitragZitat von Enerer: „Zitat von Şevket: „Zitat von Enerer: „Neden zarar olsun ki?zaten paralarını veriyoruz.Hiç olmazsa antreman alıp fayda sağlasınlar.“ Parasını veriyorsun tamam da hepsini oynatabiliyor musun?“ Oynatmakla ne alakası var 11 as oyuncu oynuyor zaten diğerleri de gelişse satsak kötü mü olur?“ O zaman sen oyuncuları geliştir sat sana satma diyenmi var ben benim için fazla oyuncu gereksiz dedim
-
Premium vermiyorum abi
-
Zitat von faysal38: „Zitat von Şevket: „.“ OR 320 19 ( 30.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) bu cok iyi gidiyor. 350-370 arası bitirir gibi:)“ Nasip artık
-
Kolay gelsin Akif güzel oyuncular
-
Eyvallah kardeşim hayırlısı olsun bütçem yetmiyor maalesef sana hayırlı satışlar tekrar
-
Zitat von omergok: „Zitat von Şevket: „OH güzel ama benim için pahalı alamam bütçe yetmez :)“ Hayırlısı ne diyelim kardeşim sana 600m yaparım oda sana özel üstad :)“ Hayırlısı tabi teşekkür ederim ömer 500m dersen ancak öyle alabilirim yetmiyor çünkü
-
OH güzel ama benim için pahalı alamam bütçe yetmez
-
Hayırlı satışlar Ömer
-
Oyuncuların güçleri güncellenmiştir
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragBu gidişle 3 haftayı bulacak
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragÇok şükür bende iyiyim Eser Yok ben de atanamadım nerdeyse 2 hafta oldu
-
KADRO DİŞİ
BeitragZitat von Enerer: „Neden zarar olsun ki?zaten paralarını veriyoruz.Hiç olmazsa antreman alıp fayda sağlasınlar.“ Parasını veriyorsun tamam da hepsini oynatabiliyor musun?
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragSelamun aleyküm arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor oyun?
-
KADRO DİŞİ
BeitragZitat von evrenaldo: „Zaten 20 oyuncudan fazlası zarar yazar benim görüşüm öyle“ Oyuncu sayısını sınırda tutmak iyi 25 ideal fazlası zarar
-
Zitat von Şevket: „OL 310 20 ( 16.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OD 260 19 ( 20.07.2018 Gençlik bitiş tarihi ) FO 270 19 ( 21.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) FO 295 20 ( 22.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OH 290 20 ( 26.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 220 18 ( 02.08.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 315 19 ( 30.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) Oyuncular güç atladıkça eklenecektir hepsi de gençliği bitince satışa konulacaktır“ Oyuncuların güçleri güncellenmiştir
-
Bayram Turnuvası Süper Lig
Şevket - - Turnuvalar
BeitragTurnuva bugün başlıyor tüm takımlara başarılar dilerim
-
Kredi Satın Aldım
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragDekont varsa ödediğine dair onu ticket yap
-
-