Suchergebnisse
Suchergebnisse 441-460 von insgesamt 779.
-
Şampiyonlar kupası
Şevket - - Oyun Hatalari
Beitragİlginç 3.ligdeyken şampiyonlar ligine katılmanız. özel turnuvalara katılımın da hata var sanırım
-
Sağolasın abi
-
Zitat von ercanmzl: „Neden üstad anlamadım?“ Premiumlu antreman vermek için
-
Şuan level 9 hatta 10 olasıya kadar gençliği bitenlerin yerine gelen gençleri kabul etmeyeceğim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Magnesia45: „Zitat von Şevket: „Zitat von Magnesia45: „yolladım öğlen dediğinizde hemen, mail gelmiş incelemeye alındı diye, bakalım ne olacak acaba sonuç.“ Bir kere mesaj atma bidaha gönder sana gelen mesajı tekrar cevapla gönder“ Şevket hocam şu şekilde gelmiş e-mail adresime mesaj. Değerli Volkan B., Çağrı kaydınız alındı. Personelimiz kısa sürede cevap verecektir.“ Evet aynı mesaj geliyor gönderdiğin mesajı aynı şekilde dediğim gibi gelen mesaja cevapla gönder sonuç alasıya kadar h…
-
Zitat von ercanmzl: „Şevket üstadım nasılsın? Gençler iyi gelisiyo masallah. Antrenmanda premium veriyorsun değil mi?“ Çok şükür iyiyim abi sen nasılsın? Bunlara premium vermiyorum level 10 olunca yeni gelen gençlere vereceğim premium
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Magnesia45: „yolladım öğlen dediğinizde hemen, mail gelmiş incelemeye alındı diye, bakalım ne olacak acaba sonuç.“ Bir kere mesaj atma bidaha gönder sana gelen mesajı tekrar cevapla gönder
-
Proximuss satılık oyuncular
BeitragHayırlı satışlar Ercan abi
-
Maç
Şevket - - Hazırlık Maçı
Beitrag11.07.2018 tarihine hazırlık maçı gönderdim.
-
Yaşları ve güçleri güncellenmiştir
-
Maç
Şevket - - Hazırlık Maçı
BeitragBoş günün yok gece göndereyim hazırlık maçı
-
Maç
Şevket - - Hazırlık Maçı
BeitragTakım adın ne
-
Zitat von ercanmzl: „Çok şükür daha iyiyim toparlaniyorum vücut kırgınlığı azaldı üstadım.“ Sevindim abi iyi olmana bi kaç gün daha geçmesi lazım tam iyileşmen için
-
Elit Menajerler Klanı
Beitragtuchel abone oldum 6 kişi kaldı
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragBişey değil kardeşim inşallah gol ve goller atarsın
-
ALİ KOÇ ŞEREFİNE 90M
Şevket - - Turnuvalar
BeitragKeşke bırakmasaydın oyunu ama turnuva kurup arkadaşlara destek çıktığın için tebrik ediyorum seni
-
Haftanın menajeri
BeitragZitat von ercanmzl: „Şansla alakası yok bence.“ Olabilir
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Eserbekler: „Zitat von tuchel: „şu özel dünya kupası vardı ya o turnuvada gol başına 5 kredi mi veriliyordu yoksa ben yanlış bir duyum mu aldım“ Gerçek dünya kupasında atılacak gol başına 5 kredi verilecek Zitat von Şevket: „Cümleten selamün aleyküm nasılsınız arkadaşlar :)“ Aleykum selam fena değil sen nasılsın Abi :)“ Çok şükür bende iyiyim Eser
-
Zitat von ercanmzl: „Şevket üstadım nasılsın? OR için görüşebiliriz ilerleyen zamanlarda:)“ Çok şükür iyiyim Ercan abi sen nasılsın tabi görüşebiliriz
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragCümleten selamün aleyküm nasılsınız arkadaşlar