Suchergebnisse

Suchergebnisse 481-500 von insgesamt 779.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Şevket - - Klanlar

Beitrag

Zitat von alpersahin: „sevgili hocalarim iyi geceler. dd ye ikili muc. paslasma fitness ten sonra sizce hangi antrenman vermeliyim kararsiz kaldim...“ DI-DD: İkili mücadele - Pas - Fitnes - Markaj - Dayanıklılık - Hız - Kafa topu - Şut Antremanları bunlar

• Benutzer-Avatarbild

AFYONSPOR S.K'nın genç oyuncuları

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Şevket üstadım kolay gelsin“ Sağol abi Zitat von faysal38: „tebrikler:) OD'ye şimdiden talibim:))“ Teşekkürler:) Tamam

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von ÇARŞI33: „Zitat von Şevket: „OL 290 19 ( 16.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OD 235 18 ( 20.07.2018 Gençlik bitiş tarihi ) FO 250 18 ( 21.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) FO 275 19 ( 22.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OH 270 19 ( 26.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 200 17 ( 02.08.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 295 18 ( 30.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) Oyuncular güç atladıkça eklenecektir hepsi de gençliği bitince satışa konulacaktır“ Kolay gelsin güzel oyuncular.“ Teşekkürler abi sağolası…

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Oyuncuların güçleri güncellenmiştir

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Şevket - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Magnesia45: „Zitat von Şevket: „Zitat von Magnesia45: „selamun aleyküm beyler, işler yoğun bu aralar pek foruma giremedim,çoğunuzu da tanıyamadım henüz. keyifler iyidir inşallah.“ Aleyküm selam hoşgeldin çok şükür keyifler iyi sen nasılsın“ bende iyiyim şükür şevket kardeşim, Allah bugünlerimizi aratmasın. İş, ev, çocuklar.. koşturmaca işte.“ Allah iyilik versin amin cümlemize hayırlı geceler

• Benutzer-Avatarbild

Şampiyonlar kupası

Şevket - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von Enerer: „Spor toto 3 ama katılim belgesi gerekmiyor mu?“ 3.ligdeysen katılamazsın avrupa kupasına ama şampiyonlar kupasına katılım kuponun varsa ancak ona katılırsın önceden süperlig de oynadın mı?

• Benutzer-Avatarbild

TRANSFER PAZARI

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von hüsnüzengin: „S.A BEYLER İYİ AKŞAMLAR BU TRANSFER PAZARINDAKİ OYUNCULAR TÜM LİGLERE AÇILSA DAHA İYİ OLMAZMI NEDEN BÖYLE ÇOK FAZLA SAĞLAM OYUNCU ALAMIYORUZ TÜM LİGLERE AÇIK OLSUN OYUNCULAR“ Alt liglerde güç farkı olabilir 2.lig de farketmez gücün

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Şevket - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Magnesia45: „selamun aleyküm beyler, işler yoğun bu aralar pek foruma giremedim,çoğunuzu da tanıyamadım henüz. keyifler iyidir inşallah.“ Aleyküm selam hoşgeldin çok şükür keyifler iyi sen nasılsın

• Benutzer-Avatarbild

Şampiyonlar kupası

Şevket - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von Enerer: „Merhaba ben bir oyun hatasını(tam bilmiyorum hata mı değil mi) bildirmek istiyorum.Ben spor toto 3cü ligdeyim.Bugün ben katılma hakkım olan şampiyonlar kupasını kazandım.Kupamı aldım özel turnuvalara bakarken yine şampiyonlar kupası gördüm ona da katılmama izin verdi oyun.Ve orda avrupa kupası vardı ve ona da katıla biliyordum sanırım.“ Ligin ne süperlig deki 2 ve 5 arasındaki takımlar katılabiliyor avrupa kupasına

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Şevket - - Klanlar

Beitrag

Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum çok sağolun

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Şevket - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Yapabileceğimiz bir şey varsa elimizden geleni yaparız kardeşim.Tekrar geçmiş olsun.“ Canınızın sağlığı abi dua etmeniz yeterli

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Şevket - - Klanlar

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Şevket üstadım yapabileceğiniz bir şey varmı Kayınpeder için elimizden geldiğince yardımcı oluruz gelmezse de dua ederiz kardeşim.“ Canınızın sağlığı abi dua etmeniz yeterli

• Benutzer-Avatarbild

ANTREMAN

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Zitat von ercanmzl: „Olmadı premium antrenman veririm kararsız kaldım Eser.“ 4 günlük premium eder üstadım.Sen bilirsin?Yönlendirmiş olmayalım. :D“ Bende yönlendirmiş olmayayım boşa gitmesin kredin

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Şevket - - Klanlar

Beitrag

Allah razı olsun hepinizden durumu iyi çok şükür. Anjio oldu şimdi pek bişey yiyip içemiyor akciğerler bitmiş bakalım zaman ne gösterecek durumunda

• Benutzer-Avatarbild

ANTREMAN

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Zitat von Şevket: „Doping mi vereceksin oyunculara :)“ Öyle yazınca kötü duruyor.Dikkat edin bu aralar doping kontrolleri arttı ona göre.yakalanma ihtimali fazla. :D“ Öyle abi kontroller var Zitat von ercanmzl: „Aynen Şevket ustadim vericem cok merak ettim Durumu size haberdar ederim. Sen verdin mi hiç?“ Bi dene bakalım abi bende verdim ama yedekteki bir kaç tane oyuncuya nasıl birşey oluyor diye

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Şevket - - Klanlar

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Çok şükür bugünümüze Şevket üstadım. Bende iyiyim yaramaz bir durum yok. Naptın bugün dinlendin sanırım“ Yok abi dinlenemedim 4 gün önce kayınpeder kalp krizi geçirdi hanım babasının yanında olunca bende çocukla ilgilendim bugün

• Benutzer-Avatarbild

ANTREMAN

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Doping mi vereceksin oyunculara

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Şevket üstadım gençler harika. Tebrik ederim:)“ Sağol abi Allah herkese versin daha iyi oyuncular

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Şevket - - Klanlar

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Cümleten hayırlı akşamlar dostlar. Şevket üstadım akşamları girebiliyorum işlerden dolayı. Sen nasılsın? izinliydin sanırım bugün“ Allah kolaylık versin. çok şükür iyiyim sen nasılsın abi evet izinliydim bugün

• Benutzer-Avatarbild

beklerlerr alt yapı çalışması :)

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Çok şaşırdım 2 günde 20 güç atladı :)“ Ne kadar güçlenirse o kadar iyi