Suchergebnisse
Suchergebnisse 501-520 von insgesamt 779.
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragZitat von Eserbekler: „Zitat von Şevket: „Zitat von Eserbekler: „Inşallah olur abi daha cok kazandırır :D“ Daha 1 haftası var 10 güç daha güçlenir kesin :)“ 310 oldu bu od benim olamaz :D“ Bak 310 nu bile geçecek
-
Zitat von Kızıltan: „Güzel gençler.Allah futbol hayatlarında sakatlık,kaza bela vermesin. :)“ Amin abi
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragErcan abi gözükmüyor bugün
-
Haftanın menajeri
BeitragZitat von Kızıltan: „Zitat von Eserbekler: „Her gün biri seçiliyor bu sistemde krediye göre galiba“ Krediye göre olsa benim heralde 20-30 kere olurdu.Sadece 1 tane var. :)“ Aynen abi
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von İbrA11: „son 500 mesaj selamlaşma bir türlü ilerletemedinz şu muhabbeti :))) ha gayret olacaak“
-
Zitat von kralmami_1903: „Zitat von Şevket: „Zitat von kralmami_1903: „ol için görüşelim üstad :)) hepsi birbirinden güzel duruyor“ OL 285 oldu görüşelim eyvallah sağolasın“ benden teklif almadan satma bence :thumbsup:“ Tamam oyuncular güncellendi
-
GOP BJK FUTBOL AKADEMİSİ
BeitragPremium la besleniyor hepsi güzel oyuncular
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von omergok: „Selamlar arkadaşlar nasılınız :)“ Aleyküm selam ömer iyiyiz sen nasılsın
-
Haftanın menajeri
BeitragZitat von Eserbekler: „Her gün biri seçiliyor bu sistemde krediye göre galiba“ Ben de kredi var çok da yükledim olmuyor
-
Zitat von kralmami_1903: „ol için görüşelim üstad :)) hepsi birbirinden güzel duruyor“ OL 285 oldu görüşelim eyvallah sağolasın
-
SO4 SATILIK OYUNCULAR :)
BeitragZitat von İbrA11: „Zitat von Şevket: „Zitat von İbrA11: „Zitat von Şevket: „Yine de iyi önemli olan level 10 iken gelen gençler :)“ aynen ama bi sonrkilerde 9 lwl ile çalışck lig 6 temmuzda bitiyor“ 1 ay var daha yaklaşık “ Fazla farketmez“
-
Haftanın menajeri
BeitragZitat von usta61: „Zitat von Şevket: „Zitat von usta61: „Rastgele sistem seçiyor. Genelde akt liglerde seçiyor. Alman serverinde de aynı böyle. Eskiden nadir olurdu şimdi olmayan kalmayacak gibi“ Gönül isterki herkes olsun ama eski takımlar var seçilmeyen“ İlginç ben çok seçildim.“ İlginç öyle bende nasıl aldım bilmiyorum 1 kere seçildim 4 seneyi buldu seçilmem
-
Haftanın menajeri
BeitragZitat von usta61: „Rastgele sistem seçiyor. Genelde akt liglerde seçiyor. Alman serverinde de aynı böyle. Eskiden nadir olurdu şimdi olmayan kalmayacak gibi“ Gönül isterki herkes olsun ama eski takımlar var seçilmeyen
-
Zitat von usta61: „Od ve forvet güzelmiş. Özellikle od çok avantajlı güç olarak“ Evet OD iyi biraz 8-9 level karışık antreman aldılar 10 level olmadı asistan
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragZitat von İbrA11: „Zitat von Şevket: „Zitat von İbrA11: „o zamn yöneticilerin göz ardı etmes gerek yani amacım flood yapmak değil ama başka türlü olmuyor ki :)“ Olur arada flood takma kafana bi daha yapmazsın olur biter :)“ foruma girince mesaj baya biriikiyor herkese cvp vereyim derken ister istemez oluyor :D“ Dediğin gibi ister istemez mesajlar birikiyor
-
Haftanın menajeri
BeitragZitat von Button57: „Eskiden biz belirliyorduk. Forumda oyunda olsun, davraniş , ilgi , çaba. Saygi göstermek. Yakinda tekrar yine uygulucaz Bu sistemi“ Bu sistem iyi ben takımı kurdum 4 sene sonra haftanın menejeri olmuşum, yeni kurulan takım 1 ay dolmadan haftanın menejeri seçiliyor
-
SO4 SATILIK OYUNCULAR :)
BeitragZitat von İbrA11: „Zitat von Şevket: „Yine de iyi önemli olan level 10 iken gelen gençler :)“ aynen ama bi sonrkilerde 9 lwl ile çalışck lig 6 temmuzda bitiyor“ 1 ay var daha yaklaşık
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragZitat von İbrA11: „o zamn yöneticilerin göz ardı etmes gerek yani amacım flood yapmak değil ama başka türlü olmuyor ki :)“ Olur arada flood takma kafana bi daha yapmazsın olur biter
-
OR 345 19 ( 02.08.2018 Gençlik bitiş tarihi ) Oyuncular güç atladıkça eklenecektir hepsi de gençliği bitince satışa konulacaktır
-
Kredi Satın Aldım
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragTaner senin kredin geldimi? benim kredim yüklenmiş