Suchergebnisse

Suchergebnisse 521-540 von insgesamt 779.

• Benutzer-Avatarbild

bugün başlıyor

Şevket - - Turnuvalar

Beitrag

Zitat von birkan67: „teşrif ederseniz seviniriz :)“ Davet için teşekkür ederim Bayram turnuvasına kayıtlıyım yoksa katılırdım

• Benutzer-Avatarbild

bugün başlıyor

Şevket - - Turnuvalar

Beitrag

Hayırlı olsun eski lig arkadaşım

• Benutzer-Avatarbild

SO4 SATILIK OYUNCULAR :)

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Yine de iyi önemli olan level 10 iken gelen gençler

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

Şevket - - Satılık

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Dili Almanca seçmen gerekiyor onu yapabilmek için :)“ Aynen çoklu alıntı da dil kısmı almanca olması gerekiyor türkçe de tek alıntı oluyor

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Şevket - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Hayırlı aksamlar :)“ Sana da Hayırlı akşamlar eser

• Benutzer-Avatarbild

Showtime Lakers'80 Genç Oyuncuları

Şevket - - Sohbet

Beitrag

60 lık geldi hepsi level düşük olunca bu kadar güçlendi

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Şevket - - Klanlar

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Anladım üstadım allah kolaylık versin işlerinde.“ Amin abi sağolasın

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Şevket - - Klanlar

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Çok şükür bende iyiyim yaramaz bir durum yok. Bugun haftabasi baya yoğundu. Senin izin haftasonu yokmu?“ Allah iyilik versin abi ben tesis işinde çalıştığım için hafta içi oluyor bizim izinler

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Şevket - - Klanlar

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Şevket üstadım nasılsın bugün izinlimiydin?“ Yok abi işteyim nasipse yarın izinliyim sen nasılsın abi

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Enerer: „Selam ben de turnuvaya katılmak isterim Enerer FC takım ismi“ Şuan turnuva durdu başka zaman kurulacak sanırım

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Şevket - - Klanlar

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Cümleten hayırlı akşamlar arkadaşlar.“ Sana da hayırlı akşamlar ercan abi

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von aykutselcuk: „Aynen ama sağlık olsun, pek çok kişininki senin benim gibi aslında.Herkesin elinde 1-2 güzel genc var o kadar aslında Ama Şevket üstat yaşa bakmayıp güçlü olanı almakla çok mantıklı bir hamle yapmış.Bende öyle yapacaktım ama ne yazık ki çoğu 30 gücünde geldi :)“ Aynen öyle çoğu kişinin 1-2 genci iyi gerisi normal 60 gücünde olmayanı kovuyorum yaşı önemli değil benim için

• Benutzer-Avatarbild

Werder Veremem Fc Genç Oyuncuları

Şevket - - Genç Oyuncu

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Zitat von Şevket: „Zitat von Eserbekler: „Hepsi çok iyi yıllarca götürür takımı :)“ Bunları satıcam eser :)“ Hayırlı satışlar o zaman abi iyi getirisi olur :)“ Sağolasın eser bakalım getirisi ne olacak

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Sohbet

Beitrag

Zitat von aykutselcuk: „Zitat von Eserbekler: „Maaşallah senin kadro tamam :D“ Bakalım dostum, oyuncular iyi ama sanki benimkiler biraz geç çıkıyor piyasaya gibi geldi bana bakalım ne olacak :D“ Evet senin oyuncuların gençlik tarihi biraz geç

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Genç Oyuncu

Beitrag

Zitat von aykutselcuk: „Zitat von Şevket: „Zitat von Eserbekler: „Hepsi çok iyi yıllarca götürür takımı :)“ Bunları satıcam eser :)“ 290 OR’ye simdiden talibim o zaman:) Çıkınca mutlaka haberleşelim“ Tamam haberleşiriz

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Genç Oyuncu

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Hepsi çok iyi yıllarca götürür takımı :)“ Bunları satıcam eser

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Genç Oyuncu

Beitrag

Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Şevket: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Şevket: „OL 280 19 ( 16.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OD 230 18 ( 20.07.2018 Gençlik bitiş tarihi ) FO 245 18 ( 21.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) FO 270 19 ( 22.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OH 260 19 ( 26.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 200 17 ( 02.08.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 290 18 ( 30.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) Bunlarda benim gençlerim level 8 ve 9 olarak antreman gördüler“ OR lerin çok iyi bence“ OR…

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Genç Oyuncu

Beitrag

Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Şevket: „OL 280 19 ( 16.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OD 230 18 ( 20.07.2018 Gençlik bitiş tarihi ) FO 245 18 ( 21.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) FO 270 19 ( 22.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OH 260 19 ( 26.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 200 17 ( 02.08.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 290 18 ( 30.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) Bunlarda benim gençlerim level 8 ve 9 olarak antreman gördüler“ OR lerin çok iyi bence“ OR ler iyi OD de fena sayılmaz bu levellere gö…

• Benutzer-Avatarbild

Şevket - - Genç Oyuncu

Beitrag

OL 280 19 ( 16.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OD 230 18 ( 20.07.2018 Gençlik bitiş tarihi ) FO 245 18 ( 21.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) FO 270 19 ( 22.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OH 260 19 ( 26.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 200 17 ( 02.08.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 290 18 ( 30.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) Bunlarda benim gençlerim level 8 ve 9 olarak antreman gördüler

• Benutzer-Avatarbild

Kredim yüklendi teşekkür ediyorum emeği geçenlere konu kilit