Suchergebnisse
Suchergebnisse 541-560 von insgesamt 779.
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragZitat von Eserbekler: „Inşallah olur abi daha cok kazandırır :D“ Daha 1 haftası var 10 güç daha güçlenir kesin
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragEser gücü 310 olur od nin
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ümit721: „Zitat von Şevket: „Zitat von ümit721: „Selamün aleyküm hayırlı geceler cümleten“ Aleyküm selam ümit sanada hayırlı geceler“ Teşekkür ederim üstadım. Nasılsın ne var ne yok“ Çok şükür iyiyim ne olsun oyunun güzelleşmesini bekliyoruz sen de ne var ne yok nasılsın
-
Kredi Satın Aldım
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragTekrar mesaj gönderdim verdikleri cevap şu: ( Cevabınız için teşekkürler. Personelimiz kısa sürede cevap verecektir. ) başka da cevap vermiyorlar.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ümit721: „Selamün aleyküm hayırlı geceler cümleten“ Aleyküm selam ümit sanada hayırlı geceler
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ercanmzl: „Şevket üstad yeni başkanınız hayırlı olsun.“ Amin abi inşallah
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Eserbekler: „Hayırlı olsun umarım neden geldiğini unutmaz :)“ Unutmaz inşallah
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragAli koç başkan oldu tebrik ediyorum
-
Bayram Turnuvası Süper Lig
Şevket - - Turnuvalar
BeitragTekrar hayırlı olsun turnuva tüm takımlara başarılar diliyorum
-
Bayram Turnuvası Süper Lig
Şevket - - Turnuvalar
BeitragMenajer: Svkt24 Takım: AFYONSPOR S.K
-
Diziliş Ekranı Sorunu
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragHerkes de var sanırım aynı sorun insanın gözünü alıyor benim de bakasım yok diziliş taktik bölümüne
-
Bayram Turnuvası Amatör 1. Lig
Şevket - - Turnuvalar
BeitragHayırlı olsun turnuva
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragTurnuvayı kuranları tebrik eder katılan takımlara başarılar dilerim kazancınız bol olsun
-
İsim yaş
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragZitat von alpersahin: „abi bu gencler nerde ortalama 30 un ustunde herkes.“ Yaşlı kesim hep gençler ortaya çıkın
-
GOP BJK FUTBOL AKADEMİSİ
BeitragZitat von ercanmzl: „Şevket üstadım takımında hic oyuncu kalmamıştı her gelen genci kabul ettim maclara çıkabilmek için artik 2. gelenlere dikkat edicez.“ Yani önemli olan bu gençlerden sonra gelenler
-
GOP BJK FUTBOL AKADEMİSİ
BeitragBende yaşa bakmadım gücü iyi gelen genci yetiştiriyorum
-
Hayırlı satışlar Adem