Suchergebnisse
Suchergebnisse 561-580 von insgesamt 779.
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragKolay gelsin hayırlı satışlar
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Umut-Melissa2012: „bir defa bilgisayar ile gir düzelebillir, büfe ve taraftar ürünlerinde de öyle.“ Birde yarın öyle deneyeyim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Umut-Melissa2012: „anlamadim ozaman niye , sadece cep telefon ile mi gözükmüyor ?“ Olabilir ben cep telefonuyla oynuyorum hep
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Umut-Melissa2012: „rica ederim oldumu bari ?:)“ Olmadı yine kulüp gözükmüyor
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Şevket: „Zitat von Umut-Melissa2012: „futbolcup.net/#/index.php?w=34…lubId=671611&_=1527851705 bu linke tikla bakalim olcakmi :)“ Şimdi oldu ya benim telefon tarayıcısında mı sorun varki bilemedim :)“ tamamdir. internetinde tüm aradigin yerleri cache felan sil.cache da mi türkce bilemiyorum simdik :)“ Tamam çok sağol Umut
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Umut-Melissa2012: „futbolcup.net/#/index.php?w=34…lubId=671611&_=1527851705 bu linke tikla bakalim olcakmi :)“ Şimdi oldu ya benim telefon tarayıcısında mı sorun varki bilemedim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Şevket: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Sevket arkadasin takim ismi Balikesir 1966. yokardaki menejer adi.“ Umut menajer olarak da takım ismi olarak da her türlü bulunamadı diyor yani bende hiç gözükmüyor“ yanlis birseymi yapiyorsun acaba, bende bulabilliyorum , baris1991 yazinca hemen cikiyor.“ Yanlış yazmıyorum ama bende bulunamıyor yazıyor aynı şey button için de geçerli yazınca bulunmuyor bende
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Umut-Melissa2012: „Sevket arkadasin takim ismi Balikesir 1966. yokardaki menejer adi.“ Umut menajer olarak da takım ismi olarak da her türlü bulunamadı diyor yani bende hiç gözükmüyor
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragHayırlı satışlar eser
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Barış1991: „Zitat von Şevket: „Barış 1991 senin takım ismimi bu hazırlık maçı gönderecektim takım bulunamıyor senin“ index.php Şevket bir de bunu dene hata varsa bildirecem bulamıyor diye.Sen herhalde hazırlık maçından barış1991 i arattin benim o menejerlik adım o takım adı değil.Cevabini bekliyorum.Dene bana geri dön lütfen“ Bu takım ismide bulunmuyor bende aratınca
-
Futbolcup bayrağı
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragZitat von Button57: „Sizi biraz kizdirim, her maç ödül olacak. sadece bukadar şimdilık. Yarin aciklamada gerisini okursunuz“ Açıklamayı bekliyoruz artık neymiş ödüller
-
Futbolcup bayrağı
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragZitat von Eserbekler: „Gözden kaçırmıştım mesajı iyi haber :)“ Şu günlerde ödüllere ihtiyaç var çok iyi olacak
-
Futbolcup bayrağı
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragZitat von Button57: „Yarin bu konuda hakkinda aciklama gelecek arkadaslar. Bayraklar dünya kupasi katilan ülkerin bayraklari. Gelen ödüller herkezi mutlu edecek eminim“ Ödülmü var çok iyi
-
İsim yaş
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragŞevket 32
-
Kredi Satın Aldım
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragSvkt24 menajer adım
-
Kredi Satın Aldım
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragZitat von Button57: „sonuna kadar haklisin, fakat bilmiyorum. Bu konuda ben ,bizler bisey yapma imkanimiz yok. araci gibi siz bize , biz onlara. Ben sms ile gpay kapatilsin dedim yapmislardi. bu banka havalasi sorun yokdu neden böyle oldu bilmiyorum. Ama onuda kapattircam. Bu sizlerin magdur olmasi bizede terz.“ Ne olacak şimdi adem banka parayı geri çekmiyor oyun sitesi mağduriyetimizi gidersin kredimizi yüklesin
-
Futbolcup bayrağı
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragÖylemi dünya kupasına katılan takım bayraklarıysa iyi yoksa sinirlenmiştim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragBarış 1991 senin takım ismimi bu hazırlık maçı gönderecektim takım bulunamıyor senin
-
Futbolcup bayrağı
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragArkadaşlar futbolcup bayrağında Türk bayrağını göremedim bu oyunun en önemli ülkelerinden biri Türkiyedir neden Türk bayrağı koymadılar anlam veremedim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragÖmer tebrik ederim 1-0 yenmişsin