Suchergebnisse
Suchergebnisse 581-600 von insgesamt 779.
-
Hayırlı satışlar
-
Kredi Satın Aldım
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragZitat von Button57: „para oyun sitesinde gitmemis demen gerek. Cünkü gercekden böyle. neden cekilmiyor mus ne sacma, diger arkdasla yapti bunlari. Sonucda yanlis yapmis olabilirsin veya baska senin adina yapmis olabilir“ Parayı çekmek mümkün değil dedi ticket yaptım ödediğim dekontu gönderdim ama detaylı bir şekilde cevap vermediler daha
-
Kredi Satın Aldım
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragZitat von Button57: „Arkadaslar, banka para nasi geriye cekemiyor ya. yapmalari lazim. taner beles para kimse kazanmiyor dogru diyorsun, fakat bu durum bildigin gibi degil. Araci gpay de paraniz kaliyor. gpay oyun istesin diyo, oyun sahibleri bize bisey gelmedi diyo. Bi kac kiside bu daha oldu, bankaya gittiler yatirimleri geri cekdiler.“ Adem bankayı gece aradım geri çekilmiyor dedi oyun sitesiyle görüşmelisiniz dedi
-
Kredi Satın Aldım
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragZitat von ercanmzl: „O zaman üstad oyun sitesine bi mail daha at bankadan olumsuz dönüş yapıldığını bildir.“ Yaptım bakalım ne olacak
-
Zitat von ercanmzl: „Şuan her takimin gerçekten çok paraya ihtiyacı var pazar çok pahalı bu tür yeniliklerin parasal yönden de takımlara getirisinin olmasını düşünüyorum.“ Para her zaman önemli Zitat von Akif: „Bence şuan oyunda tek bir ihtiyaç var. O da reklam ve yeni kullanıcılar.“ Yeni kullanıcılar gelir mutluka
-
Kredi Satın Aldım
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragZitat von ercanmzl: „Dostum bide bankanın musteri hizmetlerini arayın.“ Bankayı aradım geri iade yapmıyorlarmış oyun sitesiyle görüşeceksiniz dedi
-
Kredi Satın Aldım
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragZitat von pc_doktoru: „Şevketim çok saçma değilmi ya. Biz çalışan insanlarız mesai saatinde nasıl bankaya gidelim. Gerçekden mağdur ediyorlar insanları ya. Biz parayı sokakdan mı kazanıyoruz.“ Valla benim vaktim olmuyor işten eve evden işe izinli olduğum günler zaten genelde evde oluyorum çarşıya pek çıkmıyorum Zitat von ercanmzl: „Dostlar bankanın müşteri hizmetleri servisini arayın ordan harcama itirazı girin. Şevket üstad sana mailden dönüş oldumu?“ Şikayetimi aldıklarına dair cevap verdiler …
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von omergok: „Zitat von ercanmzl: „Hayırlı Akşamlar cümleten.“ Hayırllı akşamlar Ercan nasılsın Zitat von Şevket: „Zitat von omergok: „Ayrıca herkese selamlar dostlarım nasılsınız :)“Aleyküm selam çok şükür iyiyim sen nasılsın :)[/quote ]Teşekkürler Şevket üstat sen nasılsın :)“ Çok şükür bende iyiyim ömer sağolasın :)“
-
Kredi Satın Aldım
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragUğraştırıyorsa boşuna gitmeyelim çünkü çarşıya bankaya gidecek vaktim yok maalesef
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von omergok: „Ayrıca herkese selamlar dostlarım nasılsınız :)“ Aleyküm selam çok şükür iyiyim sen nasılsın
-
100.000.000 € Ödüllü Ramazan Turnuvası
Şevket - - Turnuvalar
Beitragİlerde beni alırsan turnuvana şimdiden teşekkür ediyorum
-
Zitat von usta61: „Zitat von Şevket: „Taktikle ilgili benim hedef ilk 5 ti taktiksel yanlışlıktan dolayı bende ligi 11 bitirdim :)“ Senin takım aslında ilk 5 e girerdi. Gerçi hata denk gelmiş ise sıkıntı. Benim takım 2 sezondur hata çekiyor. Sakatlık hatası olur. Baya bi zarar ettim“ğ Valla hata mı taktiksel mi bilemedim kötü sonuçlar aldım
-
Kredi Satın Aldım
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragZitat von ercanmzl: „Şevket üstad sen bankaya gittinmi itiraz için?“ Gidemedim yorgunluktan
-
Kredi Satın Aldım
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragHesap kartıyla gelmiyor 4 gün önce bende 500 kredi aldım gelmedi kredi kartıyla alınca geliyor
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragZitat von ercanmzl: „Şevket üstad teşekkür ederim sen kullaniyomusun onu? Bide antrenman çeşitlerinin orda var 65 kredi olan onun faydası oluyormu?“ Kredi kullanıyorum level 10 olunca ve şu gençler bitsin öyle başlayacağım tekrar