Suchergebnisse
Suchergebnisse 601-620 von insgesamt 779.
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragZitat von ercanmzl: „Premium derken antrenmanın orda bir işaret gibi birşey var 65 krediye maloluyor o premium mu oluyor?“ Antreman programının yanındaki yıldız olan 15 krediye ekstra 1 antreman veriyor 4 günde 1
-
450 FO 26 SATILIK
BeitragAmin abi geleceğin golcüsü o
-
Werder Veremem Fc Genç Oyuncuları
Şevket - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von ÇARŞI33: „Dogantez, Pars FO 70 (+5) 16 YAŞ 25.08.2018 Özbay, Yýldýray OD 50 (+5) 16 YAŞ 03.09.2018 gençleri kovuyorum 16 yaş haricinde ve çıkış tarihine göre 9 lvl asistanlar. “ Güzel oyuncular inşallah güçleri umduğun gibi olsun abi
-
450 FO 26 SATILIK
BeitragZitat von evrenaldo: „Oyuncuyu ant bırakma boş bölümün varsa kafa topu çalıştırırmısın fo larda genelde vermezler ama şut dayanıklık ve sonraki ant kafa topu bende“ Benden futbolcu satın alanlar bilir aldığı güçten takımına kadar gücünün artığını o zaman verdiğim antremanı kesip kafa topu vereyim
-
BeitragZitat von Eserbekler: „Nasıl veriliyor bu klüp doktoru onaylı mi :D“ Premiumla veriyorsun
-
BeitragZitat von Kızıltan: „Bende doping yapmıyorum kardeşim.İlk çıktığında meraktan 1 kere yaptım.Nasıl bir şey diye.2 oyuncum kırmızı kart gördü.O maçı kazandım.Ama sonraki 2 maçta 4 puanım gitti.Hiç bir şampiyonluğumda doping yoktur,olmayacakta. :)“ Bende nasıl oluyor diye deneme amaçlı 2 yedek oyuncuya verdim bi sıkıntı olmadı ama şampiyonlukta bende hiç kullanmadım kullansaydım şuan 2 yerine 5 şampiyonluğum olurdu Zitat von Eserbekler: „Doping ne oluyor :)“ Oyuncuların gücünü belli seviyede güçlen…
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Barış1991: „Zitat von Şevket: „Zitat von Barış1991: „Merhaba değerli klan üyeleri nasılsınız.Bir de bu aralar hazırlık yapacak kişileri zor buluyorum sizde de oluyor mu ?“ Hazırlık maçınamı ihtiyacın var takım adı nedir boş günlerimde göndereyim sana hazırlık maçı“ Buldum tesekkurler bos gunum olursa gonderirim yada sen gonderirsin takım adı Balıkesir 1966 :)“ Tamam kardeşim boş günlerde gönderirim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Barış1991: „Merhaba değerli klan üyeleri nasılsınız.Bir de bu aralar hazırlık yapacak kişileri zor buluyorum sizde de oluyor mu ?“ Hazırlık maçınamı ihtiyacın var takım adı nedir boş günlerimde göndereyim sana hazırlık maçı
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Eserbekler: „Iyi yapmışsın abi uğur getirmişsin takıma :)“ Valla öyle uğur getirdim ve totem yaptım taraftar grubun arasındaydım 1 - 0 yenik duruma düşünce tribün yerimi değiştirdim ve iki golde öyle geldi
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Eserbekler: „Zitat von Şevket: „Selamün aleyküm iyi oyunlar arkadaşlar“ Aleykum selam hoşgeldin abi dün göremedik seni Tebrikler :)“ Hoşbuldum kardeşim dün maçtaydım foruma giremedim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von kingyuse: „Zitat von Şevket: „Selamün aleyküm iyi oyunlar arkadaşlar“ Aleyküm selam abi nasılsn“ İyiyim çok şükür sen nasılsın kardeşim
-
450 FO 26 SATILIK
BeitragZitat von evrenaldo: „150m si bende“ Kabul ettim hayırlı olsun
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragSelamün aleyküm iyi oyunlar arkadaşlar
-
BeitragZitat von ercanmzl: „Şevket üstadım seninde oyuncu gelişimin baya ilginç:)“ Sadece fo ve oh da sıkıntı yaşıyorum diğer oyuncuların gençliği hep iyi oluyor Zitat von Kızıltan: „Allah herkeze gani gani gençler nasip etsin.Benim fazlada gözüm yokta 1-2 tane verse bari. :)“ Amin abi herkes emeğini alsın sırf bu yüzden emek için son maçlarda 3 süperlig şampiyonluğum gitti istesem doping yapardım ama yapmadım oyunculara
-
Kredi aldım ama kredim yüklenmedi
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragCevaplar için teşekkür ediyorum yarın izinliyim gidip bankaya başvurayım
-
Kredi aldım ama kredim yüklenmedi
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von Button57: „Senden ricam, bankani ara parayi geriye cek.“ Banka geri çekebiliyormu parayı