Suchergebnisse
Suchergebnisse 621-640 von insgesamt 779.
-
FO Satilik Alico Malico
BeitragZitat von Kızıltan: „Zitat von Button57: „Malico, AlicoFO40026 FC BUTTON 57 tekliflere görelim. Turnuvalara para lazim“ Hayırlı satışlar üstadım.İsmi çok fiyakalı oyuncunun Allah nazar değdirmesin. :)“ Aynen abi oyuncunun adı çok güzelmiş
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragZitat von usta61: „Zitat von Şevket: „Bu zamana kadar genç fo larda sıkıntı yaşadım gençlikte fazla gelişmiyor bende ama başka takımdan 23 yaşında fo transfer edince emekli olasıya kadar çok iyi gelişim sağlıyor böyle bir ters durum var :)“ 30 gelen genç kredisiz 320 325 çıkıyor. Kredi ile 345 350 çıkıyor. Aylıkta kredisiz 25 30 güç alıyor. Belli yaşa kadar iyi gelişiyor sonra düşüyor. Oh ve FO en zor bölge“ Haklısın dostum
-
Kredi aldım ama kredim yüklenmedi
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von ercanmzl: „Aynen ustad sana tavsiyem kredi kartı ile alman“ Aynen abi Kredi kartıyla almaya devam Zitat von usta61: „Güncelleme gelene kadar kredi almamak lazım demekki. Sıkıntı uğraşması can sıkıcı“ Kredi kartıyla alınca sorun olmamıştı banka maaş kartıyla alınca sorun oldu
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragBu zamana kadar genç fo larda sıkıntı yaşadım gençlikte fazla gelişmiyor bende ama başka takımdan 23 yaşında fo transfer edince emekli olasıya kadar çok iyi gelişim sağlıyor böyle bir ters durum var
-
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von ercanmzl: „Üstad inşallah düzelir. Ben kredi kartıyla aldım sıkıntı olmadı sen banka kartıyla aldım sanırım Bi dahakine sıkıntı düzelince kredi kartı ile alırsın“ Önceki kredileri kredi kartıyla almıştım şimdi banka kartıyla alınca sorun oluyormuş bunu öğrendiğim iyi oldu
-
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von ercanmzl: „Üstad türkçe yazdım bende başka bir konu için.Turkce cevap geliyor ve ilgileniyorlar gerçekten“ İlgilenmeleri güzel tabi umarım sorunu giderirler
-
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von Kızıltan: „Zitat von Şevket: „Cevap için herkese teşekkür ederim mail gönderdim cevaplarını bekliyorum ben parasında değilim birdaha kredi alınca tekrar mağdur olmayalım“ Tabiki hakkını arayacaksın kardeşim.Sonuçta bir hata bu.Oyun sahiplerinin de bilgisi olması lazım ki düzeltsinler.Ben kredi kartı ile aldığım için şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.“ Aynen abi oyun sahipleri bilmeli tabi hatayı bende maaş kartıyla aldım ilk kez böyle sorun yaşadım umarım birdaha olmaz
-
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von ercanmzl: „Üstad gelen maile isterlerse dekontu ekleyip gönderirsin. 1 haftaya kadar düzelir“ Öylede yapayım ben türkçe cevap yazdım sanırım anlarlar
-
Büyük takımlardan destek
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Zitat von Şevket: „Zitat von Tersinli: „Arkadaşlar kusura bakmayın bir konuda bu foruma bakmak için tenezzül etmeyenler var ama eleştri olduğunda herkes katılıyor nedense herkese 2m açtım 3 kişi katıldı katılan 3 kişi arkadaşlarını turnuvaya çağırmasaydı iptal olacaktı hediye futbolcu dedik 1 kişi yazmış ama lafta herkes yardım bekliyor bu yüzden bende artık tereddüt ederek oynuyorum ya turnuva boş kalırsa bana gelir gelmezse yardım nerden verilecek“ Geçen hafta ihtiyac…
-
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragCevap için herkese teşekkür ederim mail gönderdim cevaplarını bekliyorum ben parasında değilim birdaha kredi alınca tekrar mağdur olmayalım
-
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragKayıt mı olacağım oraya
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ümit721: „Selam Arkadaşlar. rica etsem gazetemi oylarmısınız? Takım adı: fc-altunyaprak“ Oyladım kardeşim
-
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von omergok: „Zitat von Şevket: „Zitat von ercanmzl: „Üstad bence senin kredi olayı çözülür sistem hatası olabiliyor bende bankacıyım. Hepimizin başına bu ve benzer olaylar gelebiliuor. O acidan bekle biraz.“ Ercan abi kredi aldığım siteyi aradım ödemeniz gerçekleşmiş diyor gelmediyse sorun oyunun sisteminden kaynaklanmıştır dediler“ Sistemin Şuan kredi bölümünde aksaklık oluyor . Sen dekontu Sisteme bir şekilde ticket at gerekirse paranı iade ederler sonuçta hakkın olanı istiyorsun evet f…
-
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von ercanmzl: „Üstad bence senin kredi olayı çözülür sistem hatası olabiliyor bende bankacıyım. Hepimizin başına bu ve benzer olaylar gelebiliuor. O acidan bekle biraz.“ Ercan abi kredi aldığım siteyi aradım ödemeniz gerçekleşmiş diyor gelmediyse sorun oyunun sisteminden kaynaklanmıştır dediler
-
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragAkbank hesabımdan ödediğim paranın günü saati, saniyesine kadar gösteren dekont var
-
Büyük takımlardan destek
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragZitat von Tersinli: „Arkadaşlar kusura bakmayın bir konuda bu foruma bakmak için tenezzül etmeyenler var ama eleştri olduğunda herkes katılıyor nedense herkese 2m açtım 3 kişi katıldı katılan 3 kişi arkadaşlarını turnuvaya çağırmasaydı iptal olacaktı hediye futbolcu dedik 1 kişi yazmış ama lafta herkes yardım bekliyor bu yüzden bende artık tereddüt ederek oynuyorum ya turnuva boş kalırsa bana gelir gelmezse yardım nerden verilecek“ Geçen hafta ihtiyacı olana hediye oyuncu vereyim dedim 1 kişi ce…
-
450 FO 26 SATILIK
BeitragZitat von ercanmzl: „Üstad senin kredi işi düzeldimi?“ Krediden ümidi kestim böyle olursa artık kredide almam hem param gitti hem kredi gelmedi
-
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von Şevket: „Zitat von Button57: „gpay ödeme sekli kapaliydi. banka ödemesi ile aldin“ Daha önce 6750 krediyi gpay Cards Turkey den aldım bu sefer gelmedi 500 kredim“ En iyisi 1 bardak su içmek ayrıca bankadaki hesabımdan ödediğime dair belge var bundan garanti belge olamaz zaten fotoğrafı var ama bi türlü yükleyemedim
-
450 FO 26 SATILIK
BeitragZitat von evrenaldo: „150m si bende“ Üstad 25 milyon daha yükselt
-
Büyük takımlardan destek
Şevket - - Futbolcup TR
BeitragBen elimden geldiğince yardım yapıyorum herkese