Suchergebnisse
Suchergebnisse 201-220 von insgesamt 419.
-
Zitat von Ahmet: „Galibiyet ve berberlik primleri ilk 3'e mi ? Yoksa ilk başta denildiği gibi herkese mi admincim ?“ Gerekli açıklama yapılacak
-
Zitat von tutulucu: „ligim bu gün başlıyor ve hala param yatmadı ,ben bu paraya güvenerek transfer çalışması yapmıştım ve şuan magdur oldum ,kesin bir açıklama yapın bende bunu bileyim ona göre bir transfer çalışması yapayım Takim adi :Lviv karpaty Menajer adi:tutulucu“ Şuan bazı şeyleri düzene sokmaya çalışıyoruz bir kaç güne herşey netlik kazanacak.
-
Zitat von tutulucu: „ligimin bitmesinden 48 saat geçti hala para yatmadı.bir açıklama yapın lütfen Menajer Adı: tutulucu kulup Adı: lviv karpaty“ Şuan sistem askida ve birkac duzenleme yapilacak biten ligler kayit altinda oldugundan duzenleme sonrasinda primler yatmaya devam edecek.
-
Elit Menajerler Klanı
Oguzhan Ozen - - Klanlar
BeitragZitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von Oguzhan Ozen: „Herkese iyi aksamlar arkadaslar, baktım da Elite Menajerler Klanı konusundan bayadır ses çıkmıyor Nasılsınız iyimisiniz? :))“ iyilik sağlık oğuzhan dostum sen nasılsın hayırlı cumalar olsun :)“ Bende iyiyim Sizede hayırlı cumalar
-
Elit Menajerler Klanı
Oguzhan Ozen - - Klanlar
BeitragHerkese iyi aksamlar arkadaslar, baktım da Elite Menajerler Klanı konusundan bayadır ses çıkmıyor Nasılsınız iyimisiniz? :))
-
Lig başlamadı
BeitragKonu çözüldü. Kilit
-
kanadalispor
BeitragKonunuzu yanlış kategoriye açmışsınız, doğru kategoriye taşıdım. Bu tarz genel konuları 'Oyun Özel Sohbet' kategorisine açabilirsiniz. İyi Forumlar...
-
Lig başlamadı
BeitragLige atanmayı bekleyin eğer hala bu sorunla karsırsanız bize destek kısmından ulaşabilirsiniz.
-
Forum Ayın Üyesi | 07.07.2019
BeitragDeğerli Futbolcup Forum Üyeleri , 07.06.2019 ve 07.07.2019 tarihleri arasında belirttiğimiz özellikleri karşılayan , Forumda aktif bir rol oynayan arkadaşımız @lkmnbdr 'dir. vanYXA.png Kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyor ve kazandığı ödülleri size takdim etmek istiyorum. - 25 m para ödülü - Temmuz ayında 1 defa Günün Menajeri Nasıl Ayın üyesi olabilirim ? - Forumda aktif bir rol alması ( Bilgisi olduğu konularda yardımcı olmak) - Kesinlikle saygı ve sevgi çerçevesini aşmaması gerekir. -…
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragalmanya kadar güzel ülke futbolda hayasızca hareketler iffet mücadele için önemli ancak maçlardaki futbolcuların performansları gitgide azalarak kuşlarıda dünyada yaşamak trafik. Yeni Kelime : istifa
-
Forum Ayın Üyesi | 07.06.2019
BeitragDeğerli Futbolcup Forum Üyeleri , 07.04.2019 ve 07.05.2019 tarihleri arasında belirttiğimiz özellikleri karşılayan , Forumda aktif bir rol oynayan arkadaşımız @Ahmet'dir. BORMzM.png Kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyor ve kazandığı ödülleri size takdim etmek istiyorum. - 25 m para ödülü - Haziran ayında 1 defa Günün Menajeri Nasıl Ayın üyesi olabilirim ? - Forumda aktif bir rol alması ( Bilgisi olduğu konularda yardımcı olmak) - Kesinlikle saygı ve sevgi çerçevesini aşmaması gerekir. - D…
-
Elit Menajerler Klanı
Oguzhan Ozen - - Klanlar
BeitragTüm sevdiklerinizle beraber mutlu ve huzurlu bir bayram dilerim. İyi Bayramlar...
-
yeniyim taktik verin
BeitragMerhaba öncelikle futbolcup'a hoşgeldin.. Bu linkten kendine hazırlık maçı bulabilirsin. Eğer bulamazsan konu açabilirsin. board.playzo.de/index.php/Boar…rl%C4%B1k-Ma%C3%A7%C4%B1/ Oyunla ilgili sorunlarını yine buradan belittirsen yardımcı oluruz.. Tekrar hoşgeldin
-
Mobil Uygulama
BeitragZitat von Tersinli: „Nasıl kullanacağız google play de yazdım futbolcup çıkmadı“ play.google.com/store/apps/det…com.fussballcup.gamespree UYGULAMA LINKI
-
Zitat von MVP: „Kulüp gazetesi veye profile nasıl resim veya gif yükleyebilirim“ [color=rgb(255, 255, 255);background-image: url( RESİM URL );width:530px;height:800px;display:block;overflow:visible;margin:auto;][/color] width:530px ve height:800px değerlerini fotoğrafinizi boyutlarına göre ayarlayabilirsiniz.
-
Mobil Uygulama Test Başvurusu
Oguzhan Ozen - - Haberler
BeitragZitat von yakali_67: „Yalan oldu herhalde uygulama“ Google Play çevirileri yapılıyor.. Bizlik bir şey yok suan Almanlar ne zaman yayınlarsa o zaman çıkacak.
-
Elit Menajerler Klanı
Oguzhan Ozen - - Klanlar
BeitragZitat von aaasss: „Hocam belirlesin ki şimdiden turnuvaya giremeyenler kendi turnuvasını kursun yada başka turnuvaya girsin beklemedeyiz şu ann“ Söylediğim gibi... 1 Mayıs a kadar aktif olan kişiler belirlenecek
-
Elit Menajerler Klanı
Oguzhan Ozen - - Klanlar
BeitragZitat von RedForever: „Tam onu sorucakdim bu elit menejerler turnuvasi katilanlar ne zaman aciklanicak“ 1 Mayısa kadar aktif olanlar belirlenecek 5 Mayıs a kadar turnuva kayıtları tamamlanır