Suchergebnisse

Suchergebnisse 201-220 von insgesamt 419.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Ahmet: „Galibiyet ve berberlik primleri ilk 3'e mi ? Yoksa ilk başta denildiği gibi herkese mi admincim ?“ Gerekli açıklama yapılacak

• Benutzer-Avatarbild

Özele gelirseniz detaylı konuşalım.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von tutulucu: „ligim bu gün başlıyor ve hala param yatmadı ,ben bu paraya güvenerek transfer çalışması yapmıştım ve şuan magdur oldum ,kesin bir açıklama yapın bende bunu bileyim ona göre bir transfer çalışması yapayım Takim adi :Lviv karpaty Menajer adi:tutulucu“ Şuan bazı şeyleri düzene sokmaya çalışıyoruz bir kaç güne herşey netlik kazanacak.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von tutulucu: „ligimin bitmesinden 48 saat geçti hala para yatmadı.bir açıklama yapın lütfen Menajer Adı: tutulucu kulup Adı: lviv karpaty“ Şuan sistem askida ve birkac duzenleme yapilacak biten ligler kayit altinda oldugundan duzenleme sonrasinda primler yatmaya devam edecek.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Oguzhan Ozen - - Klanlar

Beitrag

Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von Oguzhan Ozen: „Herkese iyi aksamlar arkadaslar, baktım da Elite Menajerler Klanı konusundan bayadır ses çıkmıyor Nasılsınız iyimisiniz? :))“ iyilik sağlık oğuzhan dostum sen nasılsın hayırlı cumalar olsun :)“ Bende iyiyim Sizede hayırlı cumalar

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Oguzhan Ozen - - Klanlar

Beitrag

Herkese iyi aksamlar arkadaslar, baktım da Elite Menajerler Klanı konusundan bayadır ses çıkmıyor Nasılsınız iyimisiniz? :))

• Benutzer-Avatarbild

Konu çözüldü. Kilit

• Benutzer-Avatarbild

kanadalispor

Oguzhan Ozen - - Oyun Özel Sohbeti

Beitrag

Konunuzu yanlış kategoriye açmışsınız, doğru kategoriye taşıdım. Bu tarz genel konuları 'Oyun Özel Sohbet' kategorisine açabilirsiniz. İyi Forumlar...

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanmayı bekleyin eğer hala bu sorunla karsırsanız bize destek kısmından ulaşabilirsiniz.

• Benutzer-Avatarbild

Forum Ayın Üyesi | 07.07.2019

Oguzhan Ozen - - Etkinlikler

Beitrag

Değerli Futbolcup Forum Üyeleri , 07.06.2019 ve 07.07.2019 tarihleri arasında belirttiğimiz özellikleri karşılayan , Forumda aktif bir rol oynayan arkadaşımız @lkmnbdr 'dir. vanYXA.png Kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyor ve kazandığı ödülleri size takdim etmek istiyorum. - 25 m para ödülü - Temmuz ayında 1 defa Günün Menajeri Nasıl Ayın üyesi olabilirim ? - Forumda aktif bir rol alması ( Bilgisi olduğu konularda yardımcı olmak) - Kesinlikle saygı ve sevgi çerçevesini aşmaması gerekir. -…

• Benutzer-Avatarbild

FUTBOLCUP TR RESMİ INSTAGRAM HESABIMIZI TAKİP ETMEYİ UNUTMAYIN! TIKLA HESABA GİT IMG-20190612-232229.jpg

• Benutzer-Avatarbild

almanya kadar güzel ülke futbolda hayasızca hareketler iffet mücadele için önemli ancak maçlardaki futbolcuların performansları gitgide azalarak kuşlarıda dünyada yaşamak trafik. Yeni Kelime : istifa

• Benutzer-Avatarbild

Forum Ayın Üyesi | 07.06.2019

Oguzhan Ozen - - Etkinlikler

Beitrag

Değerli Futbolcup Forum Üyeleri , 07.04.2019 ve 07.05.2019 tarihleri arasında belirttiğimiz özellikleri karşılayan , Forumda aktif bir rol oynayan arkadaşımız @Ahmet'dir. BORMzM.png Kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyor ve kazandığı ödülleri size takdim etmek istiyorum. - 25 m para ödülü - Haziran ayında 1 defa Günün Menajeri Nasıl Ayın üyesi olabilirim ? - Forumda aktif bir rol alması ( Bilgisi olduğu konularda yardımcı olmak) - Kesinlikle saygı ve sevgi çerçevesini aşmaması gerekir. - D…

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Oguzhan Ozen - - Klanlar

Beitrag

Tüm sevdiklerinizle beraber mutlu ve huzurlu bir bayram dilerim. İyi Bayramlar...

• Benutzer-Avatarbild

yeniyim taktik verin

Oguzhan Ozen - - Oyun Özel Sohbeti

Beitrag

Merhaba öncelikle futbolcup'a hoşgeldin.. Bu linkten kendine hazırlık maçı bulabilirsin. Eğer bulamazsan konu açabilirsin. board.playzo.de/index.php/Boar…rl%C4%B1k-Ma%C3%A7%C4%B1/ Oyunla ilgili sorunlarını yine buradan belittirsen yardımcı oluruz.. Tekrar hoşgeldin

• Benutzer-Avatarbild

Mobil Uygulama

Oguzhan Ozen - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von Tersinli: „Nasıl kullanacağız google play de yazdım futbolcup çıkmadı“ play.google.com/store/apps/det…com.fussballcup.gamespree UYGULAMA LINKI

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von MVP: „Kulüp gazetesi veye profile nasıl resim veya gif yükleyebilirim“ [color=rgb(255, 255, 255);background-image: url( RESİM URL );width:530px;height:800px;display:block;overflow:visible;margin:auto;][/color] width:530px ve height:800px değerlerini fotoğrafinizi boyutlarına göre ayarlayabilirsiniz.

• Benutzer-Avatarbild

Mobil Uygulama Test Başvurusu

Oguzhan Ozen - - Haberler

Beitrag

Zitat von yakali_67: „Yalan oldu herhalde uygulama“ Google Play çevirileri yapılıyor.. Bizlik bir şey yok suan Almanlar ne zaman yayınlarsa o zaman çıkacak.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Oguzhan Ozen - - Klanlar

Beitrag

Zitat von aaasss: „Hocam belirlesin ki şimdiden turnuvaya giremeyenler kendi turnuvasını kursun yada başka turnuvaya girsin beklemedeyiz şu ann“ Söylediğim gibi... 1 Mayıs a kadar aktif olan kişiler belirlenecek

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Oguzhan Ozen - - Klanlar

Beitrag

Zitat von RedForever: „Tam onu sorucakdim bu elit menejerler turnuvasi katilanlar ne zaman aciklanicak“ 1 Mayısa kadar aktif olanlar belirlenecek 5 Mayıs a kadar turnuva kayıtları tamamlanır