Suchergebnisse

Suchergebnisse 221-240 von insgesamt 419.

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Oguzhan Ozen - - Oyun Özel Sohbeti

Beitrag

Almanya kadar güzel

• Benutzer-Avatarbild

Sıralama Listesi

Oguzhan Ozen - - Oyun

Beitrag

Sıralama listesi Oyundaki pozisyonumuzu diğer takımlara karşı görebiliriz. ELO sıralaması bize Türkiye Futbolcup.net sunucusundaki en iyi takımların pozisyonunu görme fırsatı veriyor. Sıralama listesi günde bir kez yenilenir ve Dünya Futbolu ELO Derecelendirmesine göre hesaplanır. ELO Sıralaması güncellemesi 22.00'de gerçekleşir. Bazen birkaç dakika sürer, bu saatten sonra ELO Sıralamasını inceleyin. 2019-04-25-20-53-32.jpg En üstte, "Ara" simgesini tıkladıktan sonra ekibinizin ELO Sıralamasında…

• Benutzer-Avatarbild

Puan Durumu

Oguzhan Ozen - - Oyun

Beitrag

Puan Durumu Burada mevcut pozisyonunuzu tabloda görebilirsiniz.Ligdeki tutumunuzu ve rakiplerinizin tavrını dikkatlice analiz edebilirsiniz. 2019-04-25-19-11-58.jpg Puan tablosu simgesinin hemen yanında iki tane ikon daha var - Ev sahibi ve Deplasman maçları.Bize takımın kendi seyircilerinin önünde ki puan durumunu ve deplasmandaki puanları hakkında bilgi veriyorlar.En tepede, takımların sınıfa bağlı olarak diğer liglerin durumunu görme şansımız da var.Tek yapmanız gereken, aradığınız tabloya gö…

• Benutzer-Avatarbild

Kamp Merkezi

Oguzhan Ozen - - Oyun

Beitrag

Eğitim Kampı Yaz ve kış tatilinde, oyuncularınızın tecrübe kazanacakları ve güçlerini artıracakları bir eğitim kampına gönderebilirsiniz. Eğitim kampı 3 gün sürer ve kamp sırasında normal eğitim de yapılır.Eğitim kampları ile yapılan teklifler her 24 saatte bir değişmektedir. 2019-04-25-18-47-32.jpg Bir eğitim kampı ayarlamak için, sadece kampı seçin ve tıklayın.Uygun kampı seçtikten sonra sağ alt köşede kampın seçildiği bildirilecektir.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Oguzhan Ozen - - Klanlar

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Gunaydin bugun derste ilk defa kan alicaz birbirimizden heyecanliyim :D“ vay kardeşim benim artık mahallede bizdende alırsın

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von AkinUzgul: „Ben genç yetistirirken bir yetenegini en son yapmiyorum. 850 900 arasi birakiyorum diger yetenegini gelistiriyorum. Sonra tek tek 990 yapiyorum“ Niye

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Oguzhan Ozen - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Mutlu43: „Menajer adı: mutlu43 Klüp Adı: #KUTAHYASPORR# Tskler“ Klana hosgeldin hocam

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Oguzhan Ozen - - Klanlar

Beitrag

Zitat von YasinSefa: „Elit Menajerler klanı üyeliğine kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.“ Klanimiza herkes davetlidir

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Oguzhan Ozen - - Klanlar

Beitrag

Klana yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz

• Benutzer-Avatarbild

ÖZEL 23 NİSAN BAŞVURU FORMU

Oguzhan Ozen - - Etkinlikler

Beitrag

Takım adı : Eristavi SK Menajer adı : Oğuzhan Özen Kredili turnuva mı , yoksa kredisiz mi ? : Kredisiz

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Oguzhan Ozen - - Klanlar

Beitrag

Eve çok güzel

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Oguzhan Ozen - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Marques: „Oğuzhan profil resmini değiştirebilirsin :)“ Tamam

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Oguzhan Ozen - - Klanlar

Beitrag

Zitat von melekmete: „Zitat von melekmete: „Zitat von Oguzhan Ozen: „Geçen yaz bende Çanakkaledeydim Çok güzel memleket“ aynen 3 senedir burdayım gorev icabı...gelirsen burdayım kral“ beklerim tüm dostlarımı insallah“ Biga yı biliyormusun hocam oradaydım geçen yaz

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Futbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur bu zamanda hep maçlar devam etmesi iphone marka akıllı cihaz ile pubg oynamak pilav üstü kuru fasulye dökülen ekranda izlemek mükemmel

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Oguzhan Ozen - - Klanlar

Beitrag

Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz klanımıza

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Futbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur bu zamanda hep maçlar devam etmesi iphone marka akıllı cihaz ile pubg oynamak pilav

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Oguzhan Ozen - - Klanlar

Beitrag

Geçen yaz bende Çanakkaledeydim Çok güzel memleket

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Oguzhan Ozen - - Klanlar

Beitrag

Zitat von melekmete: „Zitat von Oguzhan Ozen: „Zitat von melekmete: „iyi akşamlar klan dostları kim nerden katılıyor...“ klanda ve forumda en cok aktif olanlar seçiliyor :)“ onu bikiyirum sadece e il memleket olarak sormuştum sanırım direk turnuvayı sandın ☺☺☺“ bu aralar herkes turnuvayı sordugundan ilk turunuva geldi aklıma... Ben İstanbuldayım hocam

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Oguzhan Ozen - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Eminİlker: „Zitat von Oguzhan Ozen: „Zitat von Eminİlker: „sevgilerle klanın üyeliğini yaygınlaştırmak amacına katılmayı isterim . “ İlk yoruma bakarsan nasil kayit olabileceginizi soyluyor takim adi ve menajer adini rca edebilirmiyim :))“ uyardığın için sağol kardeşim . İlker Emin ÖZ KASTAMONUSPOR 1966“ Klana hoşgeldin kaydın yapildi iyi forumlar ve oyunlar :))