Suchergebnisse
Suchergebnisse 261-280 von insgesamt 648.
-
Elit Menajerler Klanı
Beitrag961. mesajı atıp uyumaya kaçıyorum , hayırlı geceler ve günaydın
-
ÖZEL 23 NİSAN BAŞVURU FORMU
Marques - - Etkinlikler
BeitragBaşvuran ilk 48 kişinin turnuva girişlerini yaptım , geri kalanları 2 gün içinde ek turnuva açarak yerleştireceğim.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragHerkesin gençlik yıllarını verdiği bir oyun FUTBOLCUP. Gencinden yaşlısına kadar gönül vermişiz bu oyuna , keşke eski ortam olsa.. Ama bunu da başaracağız.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragLig maçlarının ödüllerinin tamamını yarın aksam yatıracağım.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragGerekli kontrolleri sağlayacağım.
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragBalkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragBalkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragBalkon manzaralı evimde oturup çayımı
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragBalkon manzaralı evimde
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragFutbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur bu zamanda hep maçlar devam etmesi iphone marka akıllı cihaz ile pubg oynamak pilav üstü kuru fasulye dökülen ekranda izlemek mükemmel bir heyecan yaratıyor fakat salondaki bazı arkadaşlar hâla ne yaptığını bilmez. Yeni kelime ; Balkon
-
Elit Menajerler Klanı
Beitrag2007 ağustos eylül gibi kuruldu oyun
-
Marques - - Etkinlikler
BeitragAldığımız bir son dakika kararı ile Kredi verip turnuvaya katılan ise kredisiz turnuvaya katılanların ödülleri bir olmamasının fikrine vardık. Kredisiz turnuva ödülleri 19.230.000 olarak değiştirilecektir. İyi Oyunlar
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragMart 2011
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragFutbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur bu zamanda hep maçlar devam etmesi iphone marka akıllı cihaz ile pubg oynamak pilav üstü kuru fasulye dökülen ekranda izlemek mükemmel bir heyecan yaratıyor fakat
-
Marques - - Etkinlikler
Beitrag23 Nisan'a hazırladığımız özel turnuvanın ödülünü de herkese 23 m olarak belirledik. Bu sizin için ne kadar büyük bir jest olduğunu söylememe gerek yoktur diye düşünüyorum , çünkü hala yaptığımız çalışmalar hakkında eleştiri alıyoruz. Ödüller geç yatırılıyor vs. gibi cümleler beni etkilemez sizi etkiler , boş vaktimde yatırmaya çalışıyoruz zaten. Böyle eleştiriler devam ettiği sürece yapacağımız etkinliklerin sayısı da azalacağını buradan belirtmek isterim tüm fcup ailesine. Turnuvaya katılmak i…
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragOğuzhan profil resmini değiştirebilirsin