Suchergebnisse
Suchergebnisse 281-300 von insgesamt 648.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von aaasss: „Turnuva işi güzel ama ödülleri düşurüp 16 takim girse daha iyi olmazmi hocammm. Forum bu şekilde daha etkin hale gelir diye düşunuyorum“ ben foruma özel kuracağım 32 kişilik ayrıyeten.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von AkinUzgul: „Zitat von melekmete: „iyi akşamlar klan dostları kim nerden katılıyor...“ Istanbul/Beykoz abii :)“ Akın imzadaki gif'inde sıra 0 yazıyor , çok uğraştın mı
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragTurnuvaya katılmak istiyorum diye birsey yok arkadaşlar , ben en aktif 7 kişiyi seçeceğim forumda ve klanda olmak şartıyla.
-
Zitat von marowak7: „Zitat von RedForever: „Evet malesef hala sampiyonlar ligi odullerini bekliyoruz 4m odullu olan“ yani kazananların ödüllerini vermeyecklerse neden yarısma yaparlar anlamıyorum. oyalama taktiği sanırım bu.. boyle kazananların ödüllerini geciktirerek yada kim vurduya getirerek insanları oyundan sogutuyorlar. ondan sonra neden oyun cansız..“ Öncelikle şunu belirtmeliyim ki , bu dağıttımız paraları etkinlikleri yapma zorunluluğumuz yoktur. Her ülke serverına girip bakabilirsiniz …
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragFutbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini
-
Forum Ayın Üyesi ! 07.04.2019
Marques - - Etkinlikler
BeitragDeğerli Futbolcup Forum Üyeleri , 07.03.2019 ve 07.04.2019 tarihleri arasında belirttiğimiz özellikleri karşılayan , Forumda aktif bir rol oynayan arkadaşımız @management'tir. Kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyor ve kazandığı ödülleri size takdim etmek istiyorum. - 25 m para ödülü - Nisan ayında 1 defa Günün Menajeri Nasıl Ayın üyesi olabilirim ? - Forumda aktif bir rol alması ( Bilgisi olduğu konularda yardımcı olmak) - Kesinlikle saygı ve sevgi çerçevesini aşmaması gerekir. - Düzenli o…
-
Gereken bilgileri başvuran arkadaşlara attım , konu kilit.
-
Test Sunucusu | 04.04.2019
BeitragSevgili Menajerler , Test sunucusunun bugün kullanıma sunulduğunu bildirmek istiyoruz. Test Sunucusuna Gitmek İçin Tıklayın Bir Alman sunucusunda hesabı olan ve güncellemeleri test etmek için foruma başvuran tüm oyuncuların TR serverındaki posta kutularını kontrol etmeleri gerekir. Başvuran kişilere şifreleri şahsım tarafından gönderilecektir. Test sunucusunu Almanya üzerinden giriş yapacağımızdan dolayı , Alman hesabınız varsa kendi hesabınızla eğer yoksa yeni üyelik açarak giriş yapabilirsiniz…
-
Başvuran arkadaşlara gün içerisinde özel mesaj yoluyla test sürümünün adresini ve şifresini vereceğim. Fakat test etmek için bir Alman hesabınız olması gerek. Varsa onunla giriş yapabilirsiniz yoksa üye olmanız gerekecek.
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragFutbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitraghayat sıkıcı sensiz hiçbir şey senin tuvalet kağıdı olmadığın zaman saçma sapan cümlelerle halay sevaptır ancak düğünde oynamaksa gerçek sevgi araba sürmek olduğunu düşünsekte balık burcu olmak su üzerinde yüzmek değil marifet uçmakta sanmayın gerçek acılar banyo yapmaktan geçer sanırsınız fakat çicek bahçesinde güller açarsa dikeni birine batar ama sen çok kaşınma yoksa beyin sulanabilir zaten ama beyinsiz kişiler burun etrafımızda kaşıntı kremi kullanarak bizi bunaltırlar. Yeni kelime; Futbol
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitraghayat sıkıcı sensiz hiçbir şey senin tuvalet kağıdı olmadığın zaman saçma sapan cümlelerle halay sevaptır ancak düğünde oynamaksa gerçek sevgi araba sürmek olduğunu düşünsekte balık burcu olmak su üzerinde yüzmek değil marifet uçmakta sanmayın gerçek acılar banyo yapmaktan geçer sanırsınız fakat çicek bahçesinde güller