Suchergebnisse

Suchergebnisse 301-320 von insgesamt 648.

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Marques - - Oyun Özel Sohbeti

Beitrag

hayat sıkıcı sensiz hiçbir şey senin tuvalet kağıdı olmadığın zaman saçma sapan cümlelerle halay sevaptır ancak düğünde oynamaksa gerçek sevgi araba sürmek olduğunu düşünsekte balık burcu olmak su üzerinde yüzmek değil marifet uçmakta sanmayın gerçek acılar banyo yapmaktan

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

hayat sıkıcı sensiz hiçbir şey senin tuvalet kağıdı olmadığın zaman saçma sapan cümlelerle halay sevaptır ancak düğünde oynamaksa gerçek sevgi araba sürmek olduğunu düşünsekte balık burcu olmak su üzerinde yüzmek değil marifet uçmakta sanmayın

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

hayat sıkıcı sensiz hiçbir şey senin tuvalet kağıdı olmadığın zaman saçma sapan cümlelerle halay sevaptır ancak düğünde oynamaksa gerçek sevgi araba sürmek olduğunu düşünsekte balık burcu olmak su üzerinde yüzmek değil marifet

• Benutzer-Avatarbild

27.03.2019 Tarihli Yarışma Kazananları ; Barıscan Ünel - 2.250 m 17gökhan17 - 1.5m muhammed05 - 1m Umurkey - 750 k kızılelma - 750 k Oğuzhan Özen - 750 k Muson Rüzgarı - 750 k

• Benutzer-Avatarbild

Sıralamada Ayın Liderleri ; Nisan / Mayıs / Haziran / Temmuz / Ağustos / Eylül / Ekim / Kasım / Aralık /

• Benutzer-Avatarbild

Hafta içi her akşam yaptığımız Canlı Sohbet Yarışmasının Aylık olarak Sıralamasını yapacağız. Aşşağıdaki tablo her Ayın 1'inde güncellenecektir. Ay sonunda Sıralamada lider olan arkadaşa 20 m ayrıyeten biz takdim edeceğiz. Herkese Başarılar! 2019-04-18-19-36-48.png

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

hayat sıkıcı sensiz hiçbir şey senin tuvalet kağıdı olmadığın zaman saçma sapan cümlelerle halay sevaptır ancak düğünde oynamaksa gerçek sevgi araba sürmek olduğunu düşünsekte balık burcu olmak su üzerinde yüzmek

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

hayat sıkıcı sensiz hiçbir şey senin tuvalet kağıdı olmadığın zaman saçma sapan cümlelerle halay sevaptır ancak düğünde oynamaksa gerçek sevgi araba sürmek olduğunu düşünsekte balık burcu olmak

• Benutzer-Avatarbild

FCUP Canlı Bilgi Yarışması

Marques - - Etkinlikler

Beitrag

21.15 te hareketlenme olur , başlama süresi 20 25 geceyi bulur zaten

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

hayat sıkıcı sensiz hiçbir şey senin tuvalet kağıdı olmadığın zaman saçma sapan cümlelerle halay sevaptır

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Hayat sıkıcı sensiz hiçbirşey senin tuvalet kağıdı olmadığın zaman saçma

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

hayat sıkıcı sensiz hiçbirşey senin tuvalet

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Hayat sıkıcı sensiz hiçbirşey

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Hep Futbolcup mu konuşacağız Biraz da eğlenmek bizim de hakkımız değil mi Şimdi size Etkinliğimizi anlatıyorum ; Ben bir kelime ile başlıyorum , benden sonra yazacak kişi benim yazdığım kelimenin yanına bir kelime daha ekleyip cümle oluşturacak. Cümleleriniz de mantık aramanıza gerek yok , ortaya komik şeyler çıkacaktır , zaten eğlenmek için açtım burayı da. Kurduğumuz cümleleri okuyup eğleneceğimiz ortam umuyorum. Bu cümlenin sonu gelmeyecek mi ? - Elbet gelecek , fakat ortalama 30 40 kelimelik…

• Benutzer-Avatarbild

Halka ilişkiler

Marques - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von RedForever: „Ben mobilden chat kullanamiyorum“ Telefon android mi ?

• Benutzer-Avatarbild

FCUP Canlı Bilgi Yarışması

Marques - - Etkinlikler

Beitrag

Sevgili Menajerler , Arka planda sizler için çok uğraşıyor , çok çabalıyoruz. Attığımız adımları , yaptığımız hamleleri 3 kere kontrol edip uyguluyoruz. Sizlere yönetici olarak değil , arkadaş gibi yaklaşıyor ve sorunlarınıza çözüm üretmeye çalışıyoruz. Lafı uzatmadan sizlere yeni etkinliğimiz olan FCUP CANLI BİLGİ YARIŞMASINI ANLATMAK İSTİYORUM ; - Hafta içi Her akşam Saat 21.15'te başlayacak olan Bilgi yarışmamızı Oyunumuzdaki CHAT üzerinden yapacağız. - Sizlere günde 5 tane soru yönelteceğiz …

• Benutzer-Avatarbild

Halka ilişkiler

Beitrag

Madem kazanç konusu geçmiş burada da , şöyle izah edeyim ; - Her hafta süper lig maç tahminleri yapıyoruz maç başına 2 m veriyoruz tahmin başına. ( Önemsenecek bir ödül değil bence hafta da 1 tane bile bilseniz 2 m güzel para ki daha fazla bilen çok oluyor ) - Şampiyonlar ligi ve Uefa oynandığı zaman onların da maç tahminlerini yaptık bugüne kadar , şimdi çeyrek finallerde ödüller 5 m maç başına bildiğiniz her skor için ( 4 maç oynanıyor Bir turnuva da , 2 tane bilsen 10m. amatör ligdeki bir kiş…

• Benutzer-Avatarbild

Logo

Marques - - Oyun Hatalari

Beitrag

Eski logonuz gözüktüğünde geçmişinizi silip tekrar deneyebilirsiniz veyahut tarayıcı değiştirin. Eğer bu çözümlerin ikisi de fayda etmezse endişelenmeyin! Bizim veritabanımızda yeni yükledğiniz logo gözükmektedir. Eski logonuz sadece size gözükür

• Benutzer-Avatarbild

Futbolcup

Beitrag

Şu anda Playzo Şirketine ait tüm oyunlarda Genel bir veritabanı kopyalanıyor, lütfen sabırlı olun. geçer bitmez size bildiririm.

• Benutzer-Avatarbild

Gücü düşük takımlara puan kaybı

Marques - - Futbolcup TR

Beitrag

Gelecek Güncelleme bu konudan oluşuyor. Bu maç skorları ile ilgili anket açıp kararınızı fikrinizi sorduk. Maç sonuçları anketin durumuna göre ayarlanacaktır. Anketi yönetimden Mesajlar kısmında Anket 1 ve Anket 2 diye bulabilirsiniz.