Suchergebnisse
Suchergebnisse 301-320 von insgesamt 648.
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitraghayat sıkıcı sensiz hiçbir şey senin tuvalet kağıdı olmadığın zaman saçma sapan cümlelerle halay sevaptır ancak düğünde oynamaksa gerçek sevgi araba sürmek olduğunu düşünsekte balık burcu olmak su üzerinde yüzmek değil marifet uçmakta sanmayın gerçek acılar banyo yapmaktan
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitraghayat sıkıcı sensiz hiçbir şey senin tuvalet kağıdı olmadığın zaman saçma sapan cümlelerle halay sevaptır ancak düğünde oynamaksa gerçek sevgi araba sürmek olduğunu düşünsekte balık burcu olmak su üzerinde yüzmek değil marifet uçmakta sanmayın
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitraghayat sıkıcı sensiz hiçbir şey senin tuvalet kağıdı olmadığın zaman saçma sapan cümlelerle halay sevaptır ancak düğünde oynamaksa gerçek sevgi araba sürmek olduğunu düşünsekte balık burcu olmak su üzerinde yüzmek değil marifet
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitraghayat sıkıcı sensiz hiçbir şey senin tuvalet kağıdı olmadığın zaman saçma sapan cümlelerle halay sevaptır ancak düğünde oynamaksa gerçek sevgi araba sürmek olduğunu düşünsekte balık burcu olmak su üzerinde yüzmek
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitraghayat sıkıcı sensiz hiçbir şey senin tuvalet kağıdı olmadığın zaman saçma sapan cümlelerle halay sevaptır ancak düğünde oynamaksa gerçek sevgi araba sürmek olduğunu düşünsekte balık burcu olmak
-
FCUP Canlı Bilgi Yarışması
Marques - - Etkinlikler
Beitrag21.15 te hareketlenme olur , başlama süresi 20 25 geceyi bulur zaten
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitraghayat sıkıcı sensiz hiçbir şey senin tuvalet kağıdı olmadığın zaman saçma sapan cümlelerle halay sevaptır
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragHayat sıkıcı sensiz hiçbirşey senin tuvalet kağıdı olmadığın zaman saçma
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitraghayat sıkıcı sensiz hiçbirşey senin tuvalet
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragHayat sıkıcı sensiz hiçbirşey
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragHep Futbolcup mu konuşacağız Biraz da eğlenmek bizim de hakkımız değil mi Şimdi size Etkinliğimizi anlatıyorum ; Ben bir kelime ile başlıyorum , benden sonra yazacak kişi benim yazdığım kelimenin yanına bir kelime daha ekleyip cümle oluşturacak. Cümleleriniz de mantık aramanıza gerek yok , ortaya komik şeyler çıkacaktır , zaten eğlenmek için açtım burayı da. Kurduğumuz cümleleri okuyup eğleneceğimiz ortam umuyorum. Bu cümlenin sonu gelmeyecek mi ? - Elbet gelecek , fakat ortalama 30 40 kelimelik…
-
Halka ilişkiler
BeitragZitat von RedForever: „Ben mobilden chat kullanamiyorum“ Telefon android mi ?
-
FCUP Canlı Bilgi Yarışması
Marques - - Etkinlikler
BeitragSevgili Menajerler , Arka planda sizler için çok uğraşıyor , çok çabalıyoruz. Attığımız adımları , yaptığımız hamleleri 3 kere kontrol edip uyguluyoruz. Sizlere yönetici olarak değil , arkadaş gibi yaklaşıyor ve sorunlarınıza çözüm üretmeye çalışıyoruz. Lafı uzatmadan sizlere yeni etkinliğimiz olan FCUP CANLI BİLGİ YARIŞMASINI ANLATMAK İSTİYORUM ; - Hafta içi Her akşam Saat 21.15'te başlayacak olan Bilgi yarışmamızı Oyunumuzdaki CHAT üzerinden yapacağız. - Sizlere günde 5 tane soru yönelteceğiz …
-
Halka ilişkiler
BeitragMadem kazanç konusu geçmiş burada da , şöyle izah edeyim ; - Her hafta süper lig maç tahminleri yapıyoruz maç başına 2 m veriyoruz tahmin başına. ( Önemsenecek bir ödül değil bence hafta da 1 tane bile bilseniz 2 m güzel para ki daha fazla bilen çok oluyor ) - Şampiyonlar ligi ve Uefa oynandığı zaman onların da maç tahminlerini yaptık bugüne kadar , şimdi çeyrek finallerde ödüller 5 m maç başına bildiğiniz her skor için ( 4 maç oynanıyor Bir turnuva da , 2 tane bilsen 10m. amatör ligdeki bir kiş…
-
Logo
Marques - - Oyun Hatalari
BeitragEski logonuz gözüktüğünde geçmişinizi silip tekrar deneyebilirsiniz veyahut tarayıcı değiştirin. Eğer bu çözümlerin ikisi de fayda etmezse endişelenmeyin! Bizim veritabanımızda yeni yükledğiniz logo gözükmektedir. Eski logonuz sadece size gözükür
-
Futbolcup
BeitragŞu anda Playzo Şirketine ait tüm oyunlarda Genel bir veritabanı kopyalanıyor, lütfen sabırlı olun. geçer bitmez size bildiririm.
-
Gücü düşük takımlara puan kaybı
Marques - - Futbolcup TR
BeitragGelecek Güncelleme bu konudan oluşuyor. Bu maç skorları ile ilgili anket açıp kararınızı fikrinizi sorduk. Maç sonuçları anketin durumuna göre ayarlanacaktır. Anketi yönetimden Mesajlar kısmında Anket 1 ve Anket 2 diye bulabilirsiniz.