Suchergebnisse

Suchergebnisse 321-340 von insgesamt 648.

• Benutzer-Avatarbild

Yarın tekrar deneyin düzelecektir

• Benutzer-Avatarbild

Sponsor Sayısı

Marques - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Konu zamanı geldiğinde iletilecektir , iyi Oyunlar

• Benutzer-Avatarbild

Haftanın Menejeri

Marques - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Bunu ben hep farkındaydım , geçen günde Oyunun sahipleri ile konuşurken bu konuyu sordum. Bana üzgün işareti atarak evet farkındayız , rastgele seçiliyor ve bu sinir bozucu. Ama yapacaklar listemizde yer alıyor cevabıyla karşılaştım Ben denk geldikçe kontrol etmeye çalışıyorum , çok sırıtmayan takımları değiştirmiyorum ama çok sırıtan oyuna girmeyen kadrosu olmayan takımları görünce chatte kimleri aktif görüyorsam o an o kişilerden seçiyorum. Şuan da elimden bundan baska bir şey gelmiyor malesee…

• Benutzer-Avatarbild

Anlaşma imzalama

Beitrag

Gitti mi eleman

• Benutzer-Avatarbild

Haftanın Menejeri

Beitrag

Tekrar çıkıp girmenizde bir fayda var diye düşünüyorum , açıklamayı da yapacağım

• Benutzer-Avatarbild

Müze

Beitrag

Hallettik konuyu , kilit.

• Benutzer-Avatarbild

Transfer

Marques - - Oyun Hatalari

Beitrag

Devre arası transferleri için süre , son macınızın gününe girmeden önce 23:59’dur.

• Benutzer-Avatarbild

Futbolcuprehber.tk şimdilik bunu kullanın , yenisini yapıyoruz o zaman paylaşırız.

• Benutzer-Avatarbild

Güncelleme Testi İçin Başvuru Formu

Marques - - Haberler

Beitrag

Arkadaşlar , Test edeceğiniz güncelleme mobil uygulama değildir. Genel oyun güncellemesidir. Maç sonuçların ve asistanlar , kamp merkezleri ve yeni eklenen bir kaç sürpriz daha olacak. Mobil uygulamaya gelirsek , uygulamanın Almancadan Türkçeye çevirilmesini bitirdik. Bugün veya yarın dil paketini Almanlara teslim edeceğiz. En geç Mart sonunda uygulamayı sizlere sunmayı planlıyoruz. Fakat bu daha erken bir tarihte olabilir. Belki yarın , belki yarındanda yakın.

• Benutzer-Avatarbild

Başlangıçta Açıkladığımız gibi ; 26.02.2019 -------------------------------- Değerli Menajerler , Bir süredir güncelleme yapılmadı , Çoğunuz oyun geliştiricilerinin ne yaptığını merak ediyor olabilirsiniz. Sunuculardaki bakım çalışmaları yapıldı ve Güvenlik sertifikalarının yenileme işlemini yaptık. Bu iki büyük başarılı çalışmaları tamamladıktan sonra yeni bir güncelleme için çalışmaya başladık. Şuan bunun test aşamasındayız. Yeni güncellememizin ana teması ‘‘ Oyun Hesaplaması‘‘ üzerine kuruldu…

• Benutzer-Avatarbild

Güncelleme Testi İçin Başvuru Formu

Marques - - Haberler

Beitrag

Merhaba Sevgili Menajerler, Kısa süre önce , yaklaşan bir güncelleme duyuruldu. Güncelleme yakın zamanda sizlere sunulacaktır fakat dikkat ettiğimiz bir konu olan Oyun hesaplaması ile ilgili olarak , Görüşler ve ankette ortaya çıkan sonuçların oldukça farklı olduğunu gözlemledik. Bu nedenle , Oyun hesaplamanın makul bir şekilde adil ve herkes için kabul edilebilir olmasını sağlamak elbette zordur. Bu nedenle , Operatör Oyun hesaplamasını Anket sonuçlarına göre ayarladı. Bununla birlikte , yeni s…

• Benutzer-Avatarbild

FCUP Mobil Chat Script

Marques - - Programlar ve Kodlama

Beitrag

FCUP Mobil Chat Script Yaptığımız Son Çalışma İle Birlikte Artık Akıllı Telefonlarınızdan Sohbete Katılabileceksiniz! Screenshot-20190312-222022.jpg Scripti kurmak için ön koşul telefonunuza Mozilla Firefox uygulamasını indirmektir. Mozilla Firefox uygulamasını indirdikten sonra scripti çalıştırmak için gerekli olan TamperMonkey beklentisini kurmanız gerekiyor. Aşağıdaki bağlantıdan TamperMonkey eklentisini Firefox'a Kur seçeneğinden kurabilirsiniz. addons.mozilla.org/tr/firefox/addon/tampermonk…

• Benutzer-Avatarbild

Mobil uygulamanın çevirilerini yapıyoruz , Mart ayında onu da sizlere sunacağız.

• Benutzer-Avatarbild

Birşeyler yatırdım , hayrını gör bu arada hoşgeldin

• Benutzer-Avatarbild

Menajer adınızı öğrenebilir miyim ? En azından ilk 11 çıkarıcak kadar maddi destek de bulunacağım.

• Benutzer-Avatarbild

Oyuncu Tecrübesi

Marques - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Bütün yaptığınız önerileri tek tek okuyor ve ankete katılıyorum. Sizin önerilerinize de hak veriyorum onaylıyorum fakat şu aşamada hepimiz mobil uygulama için canla başla çalıştığımız için önerileri iletme kısmı biraz aksadı. Mobil uygulamanın gelmesiyle birlikte tekrar önerileri Almanlara tek tek ileteceğiz. Ne yazdıysanız kelimesi kelimesine onu Almancaya çevirip ileteceğimizden şüpheniz olmasın. Önerileriniz , fikirleriniz bizim için çok kıymetli, yorum yapmıyor olmamız onları okumadığımız ve…

• Benutzer-Avatarbild

Nostalji

Marques - - Sosyal Medyada Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von Şevket: „Eline sağlık güzel olmuş 10 sene öncesine baktım degola'yı göremedim :)“ Degola ismi çok tanıdık geliyor , ne özelliği vardı o hesabın ?

• Benutzer-Avatarbild

OYUNCU ARIYORUM

Marques - - Futbolcup TR

Beitrag

Hangi ligdesin ?

• Benutzer-Avatarbild

Merhaba , genç oyuncu birazcık şans işidir. Bazen 60 lık 16 yaş gelir kimi zaman 30 luk 18 yaş gelir , bunu gençlikten çıkana kdar 300 400 yapmak sizin elinizdedir. benim önerim 16 yaşında gelenleri kadroya katıp antremanını özenl bir şekilde verirseniz gençlik bittiğinde 300 400 gücünde çıkacaktır. ister satıp ister kullanması size kalmıştır o andan itibaren , ama 17 yaşında ve daha yaşlı oyuncuları almanızı önermiyorum. Sadece 16 yaşındakileri alın.

• Benutzer-Avatarbild

Mart’ın son haftası diye düşünüyorum.