Suchergebnisse
Suchergebnisse 341-360 von insgesamt 648.
-
Oyuncu Yaş Atlama Tarihleri
BeitragZitat von RedForever: „Merhaba simdi ben 16 yasinda DD 60 lik oyuncuyu bekledim genc oyuncu bugun geldi ama bugun yas atlama tarihi ne olucak 17 yasinami giricek geldikden 7 8 saat sonra bu biraz sacma degilmi“ Malesef 17 yaşına girecek , bunun için birşey yapılamaz oyunda tüm futbolcuların yaş atlama günü ve saati aynıdır.
-
Zitat von Fraternity: „ Tahminde bulunmak için son gün 08 Mart 2019 Cuma 20:30'dur. O saatten sonra yazılan tahminler geçersiz sayılacaktır. Menajer adını yazmayan arkadaşların tahminleri de geçersiz sayılacaktır. “ Cuma günü son arkadaşlar , Cuma gününden sonra yapılan tahminler geçersiz sayılacaktır yukarıda belirtildiği gibi.
-
Puan tablosu
BeitragEvet önceki ligde ilk 2 de olan takımlar puan tablosunda gözüküyor , bunun yeni lige hiçbir zararı yok kısa sürede düzelir.
-
para sorunu
BeitragBir kaç gün sonra düşme olmamış , büyük ihtimalle 28 şubatı 1 Mart’a bağlayan gece 00:00 civarı aldıysanız oyuncuyu 1 mart’a Eklemiştir finansta.
-
Eski takım
BeitragAttığınız Mesajlar hep Mailime gelmiş , forumdan özel mesaj atar mısınız ?
-
para sorunu
BeitragZitat von nazif03: „tranfer yaptım 28.02 gunu para tranferı yaptıgımda hemen kesılmıyormu benden para 2 3 gun sonra düşüş gösteriyor yada günlük hesap durummunda hata var“ şubat ayı 28 çekiyor
-
Eski takım
BeitragYarın detaylı ilgileneceğim.
-
Eski takım
BeitragFener232323 adlı menajer hesabına girdiğimde şans eseri Cesuryürekspor ile bir hazırlık maçı yaptığınızı gördüm. Menajer isminiz farklı , ama galiba Multi hesabınız varmış eskiden
-
Eski takım
BeitragSistemden fener2323 olarak girdiğimde takıma menajer ismi ömer23 oluyor ve stadyum kapasitesi 800 kişi.
-
Eski takım
BeitragFener2323 diye menajer ismi de var , fener232323 diye de var. İkisi de söylediğiniz takım isimlerinde değil. Stad kapasitesini hatırlıyor musunuz ?
-
Forum Ayın Üyesi ! 07.03.2019
Marques - - Etkinlikler
Beitrag07.02.2019 ve 07.03.2019 tarihleri arasında belirttiğimiz özellikleri karşılayan , Forumda aktif bir rol oynayan @AkinUzgul'dür. Kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyor ve kazandığı ödülleri size takdim etmek istiyorum. -25 m para ödülü - Mart ayında 2 defa Günün Menajeri ErHzP0.png Nasıl Ayın üyesi olabilirim ? - Forumda aktif bir rol alması ( Bilgisi olduğu konularda yardımcı olmak) - Kesinlikle saygı ve sevgi çerçevesini aşmaması gerekir. - Forumda ki Sohbet Ortamına Katılması
-
Eski takım
BeitragVerdiğiniz menajer isimleriyle takım ismi uyuşmuyor malesef. Bu durumda takımını size geri veremem size ait olduğunu bilmediğim için.
-
Eski takım
BeitragBana özelden mailinizi, menajer adınızı yazarsanız incelemeyi yaparım.
-
Satılık genç oyuncular
BeitragKonunun yeri yanlış yere açılmış , şimdilik ben taşıdım. Birdahakine dikkatli olalım lütfen. İyi Oyunlar
-
para sorunu
BeitragMerhaba , takımınızı inceledim fakat yazmaya vaktim olmamıştı. Ayın 1’inde Transfer Giderleri başlığı altında 120 m para gitmiş hesabınızdan. Takıma oyuncu almadınız mı ?
-
10 m
-
ELVEDA FUTBOLCUP
Marques - - Sohbet Odası
BeitragZeki Müren - Elbet bir gün buluşacağız. Bu benden size gelsin
-
Antrenman sahasi
BeitragEvet , verebilirsiniz
-
ELVEDA FUTBOLCUP
Marques - - Sohbet Odası
BeitragVedalaşmaları pek beceremem doğrusu , ama işte bazen şartlardan dolayı vedalaşmak gerekir. Seninle geç tanıştığımız için üzgünüm , herşeyde vardır bir hayır demekki. Göreve geldiğim günden beri beni sürekli destekleyen , sürekli arkamda olan , nasihatlar veren birinin oyundan eksilmesi tabi ki çok büyük bir kayıp. Oyun tam hareketlenmeye başlarken , mobil uygulama da gelmek üzereyken eski toprak kaybetmek üzücü. Bu oyunda güzel şeyler yaptın , emek verdin uğraştın. bende uğurlamanıı güzel yapmak…
-
Babaoglu, Mert FO 350 22 Koyun, Köksal FO 355 25 Das, Taner OL 350 26 Hocazâde, Doruk OH 395 27 Akça, Atakan KL 405 32 Timurcioglu, Erdem KL 355 19 Formanec, Libor KL 370 19 Yegen, Deniz DD 345 23