Suchergebnisse
Suchergebnisse 361-380 von insgesamt 648.
-
Sevgili Menajerler , Maç anlatımlarıyla ilgili değişiklik yapacağımızdan , sizin fikrinizi almak istedik. Cümleleri tamamen değiştiremeyiz fakat cümleler üzerinde küçük değişiklikler yapabiliriz. Bu konuda herkesin görüşüne , yorumuna ihtiyacımız var. Maçlarda gördüğünüz cümleleri ufak tefek değiştirip toparlayıp bize sunabilirsiniz. Örnek ; Ali ve Mehmet omuz omuza mücadele ediyor ve pas verdi. ( Oyunda bulunan maç anlatımı ) Ali ile Mehmet karşı karşıya , Ali güzel bir çalımla sıyrılıyor ve ri…
-
oyuncu aranmaktadır
Marques - - Oyuncu Arama
BeitragSelam dostum hoşgeldin , Hangi ligdesin?
-
Futbolcup'un Okunuşu !
BeitragZitat von Ahmet: „Futsalcap Almanca . Oyun Alman kaynaklı olduğu için. Futbolcap İngilizce. Oyuna adı olarak Futbolcup = Futbolcap telafuz edilir. futbolcup = フットボール . ( Futtoboru ) = Japonca. futbolcup = кубок по футболу. ( kubok po futbolu ) = Rusça, Bana sofrarsan Futbol Cup iyidir.“ türkçe okunuş olarak neyi belirtiyorsunuz?
-
Futbolcup'un Okunuşu !
BeitragMerhaba arkadaşlar , yeni bir etkinlik yeni bir heyecanla sizlerin karşısındayız. Hepimizin yıllarını verdiği , emek harcadığımız oyunun Okunuşunu herkes farklı söylemektedir , Madem durum böyle bizde bu fırsatı değerlendirelim dedik. Futbolcup'un okunuşu sizce nasıldır ? Nedeni ile beraber okunuşunu yoruma yazdığınız taktirde yarışmaya katılmış olursunuz , farklı cevaplar sonucu kararı anket açarak siz değerli menajerlerimize verdireceğim. Ödül nedir? - Günün menajeri - 5 m oyun parası ( Yorumd…
-
Merhaba , oyun kurulduğundan beri varolan bir durumdur bu , bunu herkes bilir. Transfer yaparken parayı biriktirdim aldım mantığı olmamalıdır. Gerek kadro derinliğini düşünmek gerek oyuncuların maaşını ödemesinde zorluk yaşamamak adına bunları da düşünmemiz gerek. Yaşadığınız durum için malesef müdahale edemeyiz , umarım bu size yararlı bir ders olur. İyi Oyunlar
-
Halka ilişkiler
BeitragYazdığınız mesaj üzerinize az önce takımınızı inceledim. Sizin yanlışınız var , daha önünüzde 2 gün daha var. 2 gün sonunda 75 olacak halkla ilişkileriniz. Sizin halka ilişkileriniz 20’ymiş. 20 + 20 verip 60 yapmışsınız. O 3 gün içinde %3 düşüp 57 olmuş. Şimdi 15 + 10 25 gelecek ve 72 olacak.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Derby05: „Selamlar“ takımına girmeyi dener misin ?
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Derby05: „Selamlar“ takımına girmeyi dener misin ?
-
Anket 2
BeitragŞahsen benim için bu futbol ekonomik bir simülasyondur. İmparatorluğunuzu kuruyorsunuz, ödemelerinizi oluşturuyorsunuz ve tabii ki er ya da geç, başa çıkmaya ( en üste ) çalışıyorsunuz. Süper ligten örnek vermek gerekirse , ligin 3.Beşiktaş ile Ligin 16. Bursaspor karşılaştığında favori kağıt üstünde Beşiktaş gözükebilir fakat , Bursasporun ev sahipliğinde işlerin değişeceğini düşünüyorum. Madem gerçekçi bir oyun oynayıp gerçekçi yapmaya çalışıyoruz , Taraftar desteğini oyuna daha çok yansıtmamı…
-
Zitat von quarizma19: „Zitat von Şevket: „Zitat von quarizma19: „Çekim işleminde “ Note: Your payment has been declined and can not be processed. Please contact your credit card issuer or try again later.” Hatası alıyorum sürekli anlamadım bi sorun var gibi sanki banka kartı ile ödeme yapmak mümkün mü acaba ?“ Ben banka kartıyla aldım. Online satışa açık mı banka kartı“ evet açık yarın tekrar denicem“ İşleminiz reddedildi ve Ödeme alınamıyor. Lütfen banka yetkilinize başvurun veya daha sonra tek…
-
Zitat von DeLiCe: „Zitat von Marques: „3 kere alım yapınca bit daha kampanyadan faydanılamaz , 3 kere alım yapmayanlar 3. Hakkını doldurana kadar devam eder. Kampanyamız MOBİL UYGULAMAMIZ açıldığında tekrar yapılacaktır.“ Sabırsızlıkla bekliyoruz yeni kampanyayı.Bu arada kredi kampanyası ile ilgili Almanya tarafındaki geri bildirimler ne durumda.Yani bu ilgiden ne derece memnunlar.“ kampanyalı halimizle bile almanya ve polonyanın anca yarısını yakalayabildik.
-
LOGO
BeitragOğuzhan özen’e yazarsan o sana uygun birşeyler yapar. Derby 05 yanlışlıkla takımını sildiğini söyledi , onunla ilgilenicem.
-
Şampiyon kupasina katilamama
Marques - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von ÇARŞI33: „Zitat von Marques: „Zitat von ÇARŞI33: „mutlu şampiyonlar kupasına katılamazsın alt liglerde şampiyon olan takımlar katıla biliyor. Süper ligdekiler normalde şampiyonlar ligi kupasına katılabiliyor ama sistemsel sıkıntıdan dolayı turnuva kurulmuyor. Yeterince takım olmamasından kaynaklanıyordur. yani spor toto 1. liğde şampiyon olup süper lige çıkmış olsaydın katılabilirdin.“ kendisi geçen gün de aynı konuyu sormuştu izah ettim fakat tekrar sorunca süper ligde şampiyon Oldu z…
-
Şampiyon kupasina katilamama
Marques - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von ÇARŞI33: „mutlu şampiyonlar kupasına katılamazsın alt liglerde şampiyon olan takımlar katıla biliyor. Süper ligdekiler normalde şampiyonlar ligi kupasına katılabiliyor ama sistemsel sıkıntıdan dolayı turnuva kurulmuyor. Yeterince takım olmamasından kaynaklanıyordur. yani spor toto 1. liğde şampiyon olup süper lige çıkmış olsaydın katılabilirdin.“ kendisi geçen gün de aynı konuyu sormuştu izah ettim fakat tekrar sorunca süper ligde şampiyon Oldu zannettim ben Süper ligte şampiyon olmamı…