Suchergebnisse

Suchergebnisse 421-440 von insgesamt 648.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Ahmet: „Zitat von Marques: „Zitat von Ahmet: „Admin Kardeşim, 0-0 diyoruz 1-1 bitiyor. Ev sahibi 1-0 diyoruz 2-1 bitiyor. ))))))))) Turu kim geçer veya kim kazanır da yapsanıza. Bu arada teşekkürler .“ Öyle yapsak herkes ödül alır o şekilde , böylesi daha iyi :thumbup:“ Neyse, Allah'tan bir tana bilmişiz.“ şimdi rövanş maçlarını açıyorum , süper ligi yaptın mı ?

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Ahmet: „Admin Kardeşim, 0-0 diyoruz 1-1 bitiyor. Ev sahibi 1-0 diyoruz 2-1 bitiyor. ))))))))) Turu kim geçer veya kim kazanır da yapsanıza. Bu arada teşekkürler .“ Öyle yapsak herkes ödül alır o şekilde , böylesi daha iyi

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Marques: „Herkesi tebrik ederim , özellikle 16 maçta 1 tane bile bilemeyenleri daha çok tebrik ederim. Akif Sahin 6m lkmnbdr 3m SörMusti 3m juninho123 9m fc-altunyaprak 3m red white 3m Reus Rambo 3m BahriYavuz 3m faysal38 6m Manager Tarık 6m Raquel Murillo 3m Alperen S. 3m dark_alessa 3m Guardiano 3m Alp-sarp 3m aaasss 9m amerigo28 6m memoli4179 6m murtazakarabulut 3m takanome 6m HAFTAYA OLAN RÖVANŞ MAÇLARI YARIŞMASINI 1 SAAT İÇERİSİNDE AÇACAĞIM TAKİPTE KALIN.“

• Benutzer-Avatarbild

Herkesi tebrik ederim , özellikle 16 maçta 1 tane bile bilemeyenleri daha çok tebrik ederim. Akif Sahin 6m lkmnbdr 3m SörMusti 3m juninho123 9m fc-altunyaprak 3m red white 3m Reus Rambo 3m BahriYavuz 3m faysal38 6m Manager Tarık 6m Raquel Murillo 3m Alperen S. 3m dark_alessa 3m Guardiano 3m Alp-sarp 3m aaasss 9m amerigo28 6m memoli4179 6m murtazakarabulut 3m takanome 6m HAFTAYA OLAN RÖVANŞ MAÇLARI YARIŞMASINI 1 SAAT İÇERİSİNDE AÇACAĞIM TAKİPTE KALIN.

• Benutzer-Avatarbild

Özel günlerde tekrarlayacağız bu etkinliği.

• Benutzer-Avatarbild

Futbolcup TR En Yüksek Averajlar

Marques - - Oyun Özel Sohbeti

Beitrag

İlk olarak ben paylaşayım , benimki bir hayli yüksek 24.09.2011 TFF 2.LİG Wqo3bY.png

• Benutzer-Avatarbild

Futbolcup TR En Yüksek Averajlar

Marques - - Oyun Özel Sohbeti

Beitrag

Merhaba arkadaşlar , bu konu altında oyuna başladığınız günden itibaren katıldığınız tüm ligler dahil , en yüksek yaptığınız averajı paylaşıyoruz. Amacımız oyundaki eski günleri hatırlayıp eğlenmek Bakalım oyunun rekoru kimdeymiş :)

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Marques - - Klanlar

Beitrag

Haftanın menajeri dediğimiz tabir eskidendi aslında günün menajeri şimdiki duruma göre ama ismi haftanın menajeri kalmış. Eskiden haftada 1 oluyordu ve bunu biz seçiyorduk , fakat Almanlar bunu Günlüğe çevirdikleri için her gün bununla uğraşmak mümkün değil. Nasıl seçildiği konusuna gelirsek kulaktan kulağa çok duyum var bu konu hakkında , bende net birşey söyleyemem söyleyemiyorum bu konu hakkında ama en çok kredi kullanan , alan Kişiler arasından sistem otomatik , şansa seçiyor diye biliyorum.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von DeLiCe: „Selamlar.Denemek için 250 kredi aldım.Daha az alacaktım ama sistem 50 ve 100 kredi için tutar onaylanmadı hatası veriyor.Kontrol ederseniz sevinirim.“ duyuru kısmında yeni bir konu açtım oraya yazarsan sevinirim kredi alımını.

• Benutzer-Avatarbild

Kredi Kampanyası | Kredi Alımı Bildirme

Marques - - Etkinlikler

Beitrag

Düzenlediğimiz kampanya tarihleri arasında aldığınız Kredi miktarını ve bu tarihler arasında kaçıncı kez kredi aldığınızı yazınız. İsteyen Kişiler İnstagram hesabımızdan da yazabilir. İnstagram : futbolcup_tr Hesaplar tek tek kontrol edileceğinden bizi kandırmaya çalışan kişiler oyundan uzaklaştırılacaklar. Menajer adı : Kredi miktarı : Kaçıncı kez aldığı : Eğer birden fazla aldıysa şöyle belirtilmedir. 1- 250 kredi 2- 250 kredi 3- 250 kredi

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „Mart 5 ne kadar olsa olmaz mı? Daha maaş almadık :)“ Bunu düşündüğümüz için süreyi 2 hafta tuttuk , fakat böyle dediğiniz için ve maaşların çoğu ay başlarında alındığı için süreyi uzatma şansım var. Zitat von m.ekrem: „Daha dun 1500 credi aldim sunu daha once paylassaydin be admin“ Dün paylaşsaydım eğer , ondan önceki gün kredi alan biri admin yeni kredi aldım neden dün paylaşmadın derdi. bunun sonu yok

• Benutzer-Avatarbild

Crescent'ten Satılık Çıtır Gençler

Marques - - Satılık

Beitrag

Güncel

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Marques - - Klanlar

Beitrag

Zitat von melekmete: „Zitat von Marques: „Zitat von İbrA11: „oyuna yeni başlayan çok az kişi var sanrım oyundahep eski oyuncular var martta gelecek mobil uygulama ile herşey düzelir diye umuyorum turnuvalarda dolar“ Böyle pozitif yorumlara ihtiyacımız var , teşekkürler.“ geceniz güzel olsun... saygı ve sevgiyle kolay gelsin Allah'a emanet olun“ Forumdaki etkinlikleri takip ederseniz daha fazla para kazanırsıız.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Marques - - Klanlar

Beitrag

Zitat von İbrA11: „oyuna yeni başlayan çok az kişi var sanrım oyundahep eski oyuncular var martta gelecek mobil uygulama ile herşey düzelir diye umuyorum turnuvalarda dolar“ Böyle pozitif yorumlara ihtiyacımız var , teşekkürler.

• Benutzer-Avatarbild

Merhaba arkadaşlar , 14 Şubat 2019 itibari ile Kredi alana Oyun parası kampanyamız başlamıştır. Kampanya 14 Şubat 2019 00:00 - 28 Şubat 23:59 saatleri arasında geçerlidir. Aldığınız kredileri , menajer adınız ile beraber bu konunun altına , veya İnstagram : futbolcup_tr adresimizden mesaj olarak bildirebilirsiniz. Oyun paraları yatmadan önce bildirilen hesapların kredi alımları incelenip daha sonra paraları yatırılacaktır. İLK KREDİ ALIMLARINDA ; * 1500 KREDİ * 30 M * 1000 KREDİ * 20 M * 500 KRE…

• Benutzer-Avatarbild

Marques - - Satılık

Beitrag

Zitat von Oguzhan Ozen: „420 OD ne kadar sayın moderatör'üm :)“ 3 4 kere ayın üyesi olman gerek onu alabilmek için

• Benutzer-Avatarbild

Marques - - Satılık

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „10m ye verebileceğin oyuncu var mı onların arasından hocam?“ 350 fo 29 var , 7.5 a vereyim sana. 350 ol 26 , 12.5 m

• Benutzer-Avatarbild

Marques - - Satılık

Beitrag

HEPSİ SATILIKTIR ARKADAŞLAR , YORUM ATABİLİRSİNİZ. 425 DI 22 420 OL 25 420 OD 22 400 OH 23 395 FO 22 395 FO 22 390 OH 27 365 DD 25 350 FO 25 345 FO 22 335 DD 23

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Marques - - Klanlar

Beitrag

Yeni katılan arkadaşlar , özel yılbaşına turnuvasına katıldıkları için baska bir turnuvaya katılamayacağını zannediyor olabilirler.

• Benutzer-Avatarbild

Merhaba arkadaşlar bu haftaki tahmin yarışmasını açıyorum. Maç skor tahminlerinizi yorum olarak atın, bildiğiniz her maç skoru için 2m ödül kazanın. Bu güne kadar 5 maç ve üstü bilen çıkmadı! Tahminde bulunmak için son 15 Şubat 2019 Cuma 20:30'dır. O saatten sonra yazılan tahminler geçersiz sayılacaktır. Menajer adını yazmayan arkadaşların tahminleri de geçersiz sayılacaktır. Menajer adı : 15 Şubat 2019 Cuma 20:30 EY Malatyaspor - Beşiktaş 16 Şubat 2019 Cumartesi 13:30 Akhisarspor - MKE Ankaragü…