Suchergebnisse

Suchergebnisse 441-460 von insgesamt 648.

• Benutzer-Avatarbild

Lig atanamama

Marques - - Oyun Hatalari

Beitrag

Özelden yazmanıza bir şey demiyorum tabi ki yazacaksınız , fakat ilgi alaka sözünüz hoş olmamış sadece. Ben bu konuyu görmemiştim özelden yazdığınız için gördüm. Biz elimizden geleni yapıyoruz bundan şüpheniz olmasın. Ama gerek yönetici sayımızın azlığından gerek yetkilerimizin kısıtlılığından dolayı bazı şeyler aksayabiliyor. İyi Oyunlar

• Benutzer-Avatarbild

Lig atanamama

Beitrag

Zitat von Tersinli: „Cevap lütfen ne yapmak gerekiyor 4 gün oldu“ Uzun süre sonra ilk defa açılan hesaplar lige atanırken biraz fazla beklemektedir. Neden sorusuna gelirsek , herkes sizin kadar şanslı olmayabilir kadro toparlama konusunda. Oyuncuların kendini toparlaması açısından diğer takımlara göre bir nebze lige geç atanmaktadır. Ayrıca lig atanması konusunda bizim elimizde olan birşey yok , sistem ile alakalı sistem sizi liglere atıyor. özelden yazmışsınız ilgi alaka lütfen diye ama elimizd…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „Konu dışı ama yabancılardan dolayı forum çok karışık araba alıp satan var escobar'la el chapo bile var buna bir çözüm bulmak gerekiyor“ Forum sitesi , oyun şirketine ait genel bir forum olduğu için o tarz şeyler. başka oyunlarda ki konular sizin dikkatinizi çekmiş olabilir. Alım satımda oyun şirketinin başka oyununa ait şu aşamada yapacak bir şeyimiz yok gibi gözüküyor.

• Benutzer-Avatarbild

Merhaba arkadaşlar , Sizler için durmadan bıkmadan Etkinlik yapmaya devam ediyoruz! Şimdi ki etkinliğimiz Ligimizde yaptığımız gibi Maç skorlarının Tahmin Yarışması. Bildiğiniz her maç skoru için 3 m hesabınıza yatırılmaktadır. Son gün 12 Şubat 20:30 ! UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu 1. Maçları ; 12 Şub 2019 - 20:55 Fenerbahçe - Zenit 14 Şub 2019 - 20:55 BATE - Arsenal 14 Şub 2019 - 20:55 Galatasaray - Benfica 14 Şub 2019 - 20:55 Rapid Wien - Inter 14 Şub 2019 - 20:55 Slavia - Genk 14 Şub 2019 - 20…

• Benutzer-Avatarbild

Merhaba arkadaşlar , Sizler için durmadan bıkmadan Etkinlik yapmaya devam ediyoruz! Şimdi ki etkinliğimiz Ligimizde yaptığımız gibi Maç skorlarının Tahmin Yarışması. Bildiğiniz her maç skoru için 4 m hesabınıza yatırılmaktadır. Son gün 12 Şubat 21:30 ! Şampiyonlar ligi Son 16 Turu 1. Maçları ; Menajer adı : 12 Şub 2019 - 23:00 Man United-Paris SG 12 Şub 2019 - 23:00 Roma-Porto 13 Şub 2019 - 23:00 Ajax - Real Madrid 13 Şub 2019 - 23:00 Tottenham - BVB Dortmund 19 Şub 2019 - 23:00 Liverpool - Baye…

• Benutzer-Avatarbild

Futbolcup Forum Ayın Üyesi !

Marques - - Etkinlikler

Beitrag

Evet var , beta aşamasındayız.

• Benutzer-Avatarbild

Her Telden sohbet

Marques - - Oyun Özel Sohbeti

Beitrag

Eski günlerimizle karşılaştırdığımızda her gün üstüne koyarak gidiyoruz. Yavaş artış gösterdiğimiz için dikkat çekmiyor olabilir ama bunu biz gerek sistemden gerek arka plandan görebiliyoruz. Yeni gelen güncelleme ve Yapılmakta olan mobil uygulama ile çok büyük bir artış göstereceğiz. Daha fragmandayız

• Benutzer-Avatarbild

Forum Ayın Üyesi ! 07.02.2019

Marques - - Etkinlikler

Beitrag

Merhaba Arkadaşlar , Tam 1 ay önce Forumumuzda ayın üyesini başlattığımı açıklamıştım. Bu süre zarfında belirttiğimiz özellikleri karşılayan , yönetim olarak seçtiğimiz kişi @Oguzhan Ozendir. Kendisine Hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor ve kazandığı ödülleri size takdim etmek istiyorum. - 25 m Para ödülü - 1 ay içerisinde 3 gün , Günün menajeri Emm16v.png Nasıl Ayın üyesi olabilirim ? - Ne olursa olsun saygıyı elden bırakmaması gerekir. - Forumda aktif bir rol alması ( Bilgisi olduğu konulara …

• Benutzer-Avatarbild

Güç farketmez

Marques - - Transfer Pazari

Beitrag

Bende çıkardım 55 lik ol felan ucuz anca onları alabilirsin heralde , or var 290 onada paran yeterse onuda alabilirsin. Takım : Crescent

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Tersinli: „Oyuncu hiç yok rehin yaptım 7 futbolcu alayım bari turnuva h.maçı toparlarım“ Güncelleme ile gelen Yeni Asistanlar Tahmin Yarışması ! SÜPER LİG 21.HAFTA ÖDÜLLÜ SKOR TAHMİN YARIŞMASI ! etkinliklerimizi takip et , güzel para kazanırsın.

• Benutzer-Avatarbild

Merhaba Arkadaşlar , Her zamanki olduğumuz gibi gene siz değerli menajerlerimizin kazanması odaklı bir etkinlik yapıyoruz. Oyunumuza çok kısa süre içerisinde bir güncelleme gelecek , bununla ilgili gerekli açıklamayı size yapacağım. Fakat elimde olan bilgiler şuanda Asistanların Grafiklerinin değiştiğini görüyorum. Buraya Asistanların resmini koyacağım karışık olarak ve siz hepsini tahmin etmeye çalışacaksınız hangisi ne asistanı olabilir diye , hem eğleneceğiz hemde ödül kazanacağız. Herkesin 1…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Tersinli: „Merhaba arkadaşlar oyuna yeniden dönmeyi düşünüyorum para yok oyuncu yok hepsi uçmuş asistan falan evet öneri ve yardımlar“ Bugün şans eseri profilini görmüştüm içime doğmuş geleceğin pazara çıkaracak oyuncun varsa yardımda bulunayım

• Benutzer-Avatarbild

Futbolcup Mobil Uygulaması

Marques - - Haberler

Beitrag

Zitat von Şevket: „Hayırlı olsun çok iyi olacak mobil için sanırım dil Türkçe olacak değil mi? :)“ Evet Türkçe olacak.

• Benutzer-Avatarbild

Oyun Hatalari Bildirimi

Beitrag

En son 2015 değil ilk aldığınız tarih o

• Benutzer-Avatarbild

galatasaray212 4m Oğuzhan Özen 2m Manager Tarık 2m Akın Üzgül 2m svkt24 4m aaasss 2m TSCY 4m faysal38 8m Paralarınız hesaplarınıza bu hafta içerisinde yatırılacaktır. Ayrıca 4 maç bilip rekoru kıran faysal38’ide tebrik ediyorum

• Benutzer-Avatarbild

Malesef değiştirilemiyor , tüm serverlardaki güncellemeler birbirine bağlı olduğu icin hepsi birbirinden etkileniyor

• Benutzer-Avatarbild

Marques - - Haberler

Beitrag

Zitat von juninho123: „Zitat von Marques: „Zitat von juninho123: „hayırlı olsun dıyelım yalnız bırsey sormak ıstıyorum google play da oyunun olması daha cok kısıye ulasmayı sağlayacak evet bunun dısında normal google dan gırmekle ne gıbı farkları olacak ?“ Şöyle izah edeyim , Telefonunuzun ana menüsünde bulunacak ve kolaylıkla tek tıkla girebileceksiniz. Tarayıcınızı işgal etmeyecek , onun dolmasını beklemeyeceksiniz. Tarayıcıyla mobilden girdiğimizde belirli aksaklıklar yaşanmaktadır , en basit…

• Benutzer-Avatarbild

Hazırlık maçı arıyorum

Marques - - Hazırlık Maçı

Beitrag

Zitat von Legend16: „Arkadaşlar oyunda finansal yönden sıkıntı yaşamaktayım oyunun eski oyuncularındanım tanıyan eden vardır belki Takım adı:nuri fc Kendi stadımın kapasitesi 44.800 ama belirttiğim gibi finansal problemlerden dolayı halkla ilişkilerim düşük.“ Merhaba , benimde 50 binlik stadım pek yararı olmaz fakat finansal problemlerini çözmek adına bir kaç kuruş para hibe etmek isterim sana. Pazara adam çıkar bana haber ver.

• Benutzer-Avatarbild

Merhaba , Önerinizi okuduktan sonra diğer serverların yani ülkelerin yöneticileriyle görüştüm bu konuyu fakat hiçbir ülke bu saatlerden şikayetçi değil. Bahsettiğiniz öneri geneli etkileyen bir durum olduğu için üzülerek şu aşamada zor gibi görünüyor fakat ilerileyen günler ne getirir bilemeyiz tabi ki. İyi oyunlar

• Benutzer-Avatarbild

Marques - - Haberler

Beitrag

Zitat von juninho123: „hayırlı olsun dıyelım yalnız bırsey sormak ıstıyorum google play da oyunun olması daha cok kısıye ulasmayı sağlayacak evet bunun dısında normal google dan gırmekle ne gıbı farkları olacak ?“ Şöyle izah edeyim , Telefonunuzun ana menüsünde bulunacak ve kolaylıkla tek tıkla girebileceksiniz. Tarayıcınızı işgal etmeyecek , onun dolmasını beklemeyeceksiniz. Tarayıcıyla mobilden girdiğimizde belirli aksaklıklar yaşanmaktadır , en basit örnek müzedeki kupalara tıklayamama , simü…