Suchergebnisse
Suchergebnisse 441-460 von insgesamt 648.
-
Lig atanamama
Marques - - Oyun Hatalari
BeitragÖzelden yazmanıza bir şey demiyorum tabi ki yazacaksınız , fakat ilgi alaka sözünüz hoş olmamış sadece. Ben bu konuyu görmemiştim özelden yazdığınız için gördüm. Biz elimizden geleni yapıyoruz bundan şüpheniz olmasın. Ama gerek yönetici sayımızın azlığından gerek yetkilerimizin kısıtlılığından dolayı bazı şeyler aksayabiliyor. İyi Oyunlar
-
Lig atanamama
BeitragZitat von Tersinli: „Cevap lütfen ne yapmak gerekiyor 4 gün oldu“ Uzun süre sonra ilk defa açılan hesaplar lige atanırken biraz fazla beklemektedir. Neden sorusuna gelirsek , herkes sizin kadar şanslı olmayabilir kadro toparlama konusunda. Oyuncuların kendini toparlaması açısından diğer takımlara göre bir nebze lige geç atanmaktadır. Ayrıca lig atanması konusunda bizim elimizde olan birşey yok , sistem ile alakalı sistem sizi liglere atıyor. özelden yazmışsınız ilgi alaka lütfen diye ama elimizd…
-
Zitat von Şevket: „Konu dışı ama yabancılardan dolayı forum çok karışık araba alıp satan var escobar'la el chapo bile var buna bir çözüm bulmak gerekiyor“ Forum sitesi , oyun şirketine ait genel bir forum olduğu için o tarz şeyler. başka oyunlarda ki konular sizin dikkatinizi çekmiş olabilir. Alım satımda oyun şirketinin başka oyununa ait şu aşamada yapacak bir şeyimiz yok gibi gözüküyor.
-
Merhaba arkadaşlar , Sizler için durmadan bıkmadan Etkinlik yapmaya devam ediyoruz! Şimdi ki etkinliğimiz Ligimizde yaptığımız gibi Maç skorlarının Tahmin Yarışması. Bildiğiniz her maç skoru için 3 m hesabınıza yatırılmaktadır. Son gün 12 Şubat 20:30 ! UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu 1. Maçları ; 12 Şub 2019 - 20:55 Fenerbahçe - Zenit 14 Şub 2019 - 20:55 BATE - Arsenal 14 Şub 2019 - 20:55 Galatasaray - Benfica 14 Şub 2019 - 20:55 Rapid Wien - Inter 14 Şub 2019 - 20:55 Slavia - Genk 14 Şub 2019 - 20…
-
Merhaba arkadaşlar , Sizler için durmadan bıkmadan Etkinlik yapmaya devam ediyoruz! Şimdi ki etkinliğimiz Ligimizde yaptığımız gibi Maç skorlarının Tahmin Yarışması. Bildiğiniz her maç skoru için 4 m hesabınıza yatırılmaktadır. Son gün 12 Şubat 21:30 ! Şampiyonlar ligi Son 16 Turu 1. Maçları ; Menajer adı : 12 Şub 2019 - 23:00 Man United-Paris SG 12 Şub 2019 - 23:00 Roma-Porto 13 Şub 2019 - 23:00 Ajax - Real Madrid 13 Şub 2019 - 23:00 Tottenham - BVB Dortmund 19 Şub 2019 - 23:00 Liverpool - Baye…
-
Futbolcup Forum Ayın Üyesi !
Marques - - Etkinlikler
BeitragEvet var , beta aşamasındayız.
-
Her Telden sohbet
BeitragEski günlerimizle karşılaştırdığımızda her gün üstüne koyarak gidiyoruz. Yavaş artış gösterdiğimiz için dikkat çekmiyor olabilir ama bunu biz gerek sistemden gerek arka plandan görebiliyoruz. Yeni gelen güncelleme ve Yapılmakta olan mobil uygulama ile çok büyük bir artış göstereceğiz. Daha fragmandayız
-
Forum Ayın Üyesi ! 07.02.2019
Marques - - Etkinlikler
BeitragMerhaba Arkadaşlar , Tam 1 ay önce Forumumuzda ayın üyesini başlattığımı açıklamıştım. Bu süre zarfında belirttiğimiz özellikleri karşılayan , yönetim olarak seçtiğimiz kişi @Oguzhan Ozendir. Kendisine Hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor ve kazandığı ödülleri size takdim etmek istiyorum. - 25 m Para ödülü - 1 ay içerisinde 3 gün , Günün menajeri Emm16v.png Nasıl Ayın üyesi olabilirim ? - Ne olursa olsun saygıyı elden bırakmaması gerekir. - Forumda aktif bir rol alması ( Bilgisi olduğu konulara …
-
Güç farketmez
BeitragBende çıkardım 55 lik ol felan ucuz anca onları alabilirsin heralde , or var 290 onada paran yeterse onuda alabilirsin. Takım : Crescent
-
Merhaba Arkadaşlar , Her zamanki olduğumuz gibi gene siz değerli menajerlerimizin kazanması odaklı bir etkinlik yapıyoruz. Oyunumuza çok kısa süre içerisinde bir güncelleme gelecek , bununla ilgili gerekli açıklamayı size yapacağım. Fakat elimde olan bilgiler şuanda Asistanların Grafiklerinin değiştiğini görüyorum. Buraya Asistanların resmini koyacağım karışık olarak ve siz hepsini tahmin etmeye çalışacaksınız hangisi ne asistanı olabilir diye , hem eğleneceğiz hemde ödül kazanacağız. Herkesin 1…
-
Futbolcup Mobil Uygulaması
BeitragZitat von Şevket: „Hayırlı olsun çok iyi olacak mobil için sanırım dil Türkçe olacak değil mi? :)“ Evet Türkçe olacak.
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragEn son 2015 değil ilk aldığınız tarih o
-
BeitragZitat von juninho123: „Zitat von Marques: „Zitat von juninho123: „hayırlı olsun dıyelım yalnız bırsey sormak ıstıyorum google play da oyunun olması daha cok kısıye ulasmayı sağlayacak evet bunun dısında normal google dan gırmekle ne gıbı farkları olacak ?“ Şöyle izah edeyim , Telefonunuzun ana menüsünde bulunacak ve kolaylıkla tek tıkla girebileceksiniz. Tarayıcınızı işgal etmeyecek , onun dolmasını beklemeyeceksiniz. Tarayıcıyla mobilden girdiğimizde belirli aksaklıklar yaşanmaktadır , en basit…
-
Hazırlık maçı arıyorum
Marques - - Hazırlık Maçı
BeitragZitat von Legend16: „Arkadaşlar oyunda finansal yönden sıkıntı yaşamaktayım oyunun eski oyuncularındanım tanıyan eden vardır belki Takım adı:nuri fc Kendi stadımın kapasitesi 44.800 ama belirttiğim gibi finansal problemlerden dolayı halkla ilişkilerim düşük.“ Merhaba , benimde 50 binlik stadım pek yararı olmaz fakat finansal problemlerini çözmek adına bir kaç kuruş para hibe etmek isterim sana. Pazara adam çıkar bana haber ver.
-
Merhaba , Önerinizi okuduktan sonra diğer serverların yani ülkelerin yöneticileriyle görüştüm bu konuyu fakat hiçbir ülke bu saatlerden şikayetçi değil. Bahsettiğiniz öneri geneli etkileyen bir durum olduğu için üzülerek şu aşamada zor gibi görünüyor fakat ilerileyen günler ne getirir bilemeyiz tabi ki. İyi oyunlar
-
BeitragZitat von juninho123: „hayırlı olsun dıyelım yalnız bırsey sormak ıstıyorum google play da oyunun olması daha cok kısıye ulasmayı sağlayacak evet bunun dısında normal google dan gırmekle ne gıbı farkları olacak ?“ Şöyle izah edeyim , Telefonunuzun ana menüsünde bulunacak ve kolaylıkla tek tıkla girebileceksiniz. Tarayıcınızı işgal etmeyecek , onun dolmasını beklemeyeceksiniz. Tarayıcıyla mobilden girdiğimizde belirli aksaklıklar yaşanmaktadır , en basit örnek müzedeki kupalara tıklayamama , simü…