Suchergebnisse
Suchergebnisse 461-480 von insgesamt 648.
-
Futbolcup Mobil Uygulaması
Beitrag366Obr.jpg bVVvN0.jpg 8aa6Vk.jpg ZXX58z.jpg
-
Beitragk99MPJ.jpg zjjGb4.jpg YQQdAE.jpg lqqQmB.jpg Ovvrmz.jpgV99Qdy.jpg XMMbA0.jpg
-
BeitragSevgili Menajerler ! mMMX2y.jpg Herkese Mart ayında FutbolCup uygulamasının telefonda ve tablette görüleceğini bildirmek isteriz. Uygulama iOS ve Android işletim sistemlerini desteklemektedir. Projenin uygulanması ile ilgili çalışmalar harici bir şirkete emanet edilmiştir, bu nedenle başlangıç tarihinin kesinleşmesini belirlemek şu anda mümkün değildir. Mart Ayı içerisinde yayınlanması bekleniyor. Biraz sabır istiyoruz, çalışmalar devam ediyor. - Futbolcup Türkiye Yönetim Ekibi
-
Oyun Hatalari Bildirimi
Marques - - Oyun Hatalari
BeitragEvet müzenize ayrıyeten kupa gelmesini istiyorsanız Süper ligde İlk 5 'e girip Avrupa kupasına katılıp 1.olursanız şayet kupa alırsınız. Süper ligin dışında katıldığınız Şampiyonlar Ligi Ve Avrupa Ligi Size sadece Amatör Şampiyonlar Ligi kupası sayısında artış sağlayacaktır.
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragZitat von AkinUzgul: „selamunaleykum admin. Ara Transfer döneminde olduğum halde aldığım oyuncu taa lig sonu gelecek ikinci yarının başlamasına 3 gün var daha bug oldu heralde. Benim bu oyuncuyu yılbaşı turnuvası başlamadan önce almam lazım, kadroma gelmesi lazım birşeyler yapabilir miyiz?“ Merhaba , Ara transfer döneminin de belirli bir günü vardır. Lig Başlayana kadar devam etmemektedir , siz lig başlayana kadar devam ettiği düşüncesine kapılıp transfer yapmışsınız fakat öyle değildir. Transfe…
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragZitat von Mutlu43: „Eyvallah admin ligin için teşekkür ederim“ Oyunda herhangi bir sıkıntı yok , Aldığınız kupa Amatör Lig Şampiyonlar Kupası olarak geçmektedir. Bu turnuvayı kazanmadan önce aynı turnuvayı dğer liglerde 4 kere kazanmışsınız , buda eklenince 5 olarak gözükmektedir. Anlatmak istediğim kazandığınız turnuva müzenize yeni bir kupa ekleyecek türden turnuva değildir. Süper lig haricinde kazandığınız her Şampiyonlar Ligi kupası , o sayının üstüne eklenmektedir. Aklınıza takılan başka bi…
-
Merhaba arkadaşlar bu haftaki tahmin yarışmasını açıyorum. Maç skor tahminlerinizi yorum olarak atın, bildiğiniz her maç skoru için 2m ödül kazanın. Bu güne kadar 4 maç ve üstü bilen çıkmadı! Tahminde bulunmak için son 08 Şubat 2019 Cuma 20:30'dır. O saatten sonra yazılan tahminler geçersiz sayılacaktır. Menajer adını yazmayan arkadaşların tahminleri geçersiz sayılacaktır. Menajer adı : 8 Şubat 2019 Cuma 20:30 İM Kayserispor-Fenerbahçe 9 Şubat 2019 Cumartesi 16:00 M.Başakşehir-BB Erzurumspor 9 Ş…
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragGördüm fakat inceleme yapmak için bilgisayardan girmem gerek 2 gündür bilgisayardan giremiyorum mobilim , akşam gireceğim.
-
Halka ilişkiler
BeitragMerhaba , her gün %1 düşer halkla ilişkiler. Bir kere halkla ilişkilerinizi fulledikten sonra 10 günde bir %10 luk kısmı vererek düzene oturtmuş olursunuz.
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragŞampiyon olduğunuz son turnuvanın bittiğine dair fotoğrafı burada paylaşır mısınız ?
-
Kocaelispor 1966 Bağış
Marques - - Oyuncu Bağışı
Beitraghayırlı olsun herkese , konu kilitlenmiştir.
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragZitat von Mutlu43: „S.A dostum avrupa ligi kazandığım kupa gelmedi ilgilineeisen sevinirim“ Turnuva geçmişinizi görüntüleyebiliyor musunuz?
-
Zitat von quarizma19: „Pekala ben kendi bildiğim kararı tüm kamuoyu ve buradaki arkadaşlara bırakıyorum o zaman hoş olmamış dediğiniz sözlerin tamamının arkasındayım ve ligten de oyundan da ayrılıyorum konum da haklıyım hakkımıda savunmaktan asla geri durmadım durmam da burası her ne kadar oyun platformuda olsa saygısızlık yapmadan savunmamı ve eleştirimi yaptım sözlerimin size olmadığını da ek olarak bildirdim sizin bana yapmış olduğunuz kendi insiyatifi de kabul etmiyorum şifremi ve kullanıcı …
-
Zitat von quarizma19: „Bu arada sözlerim size özel değil yanlış anlaşılmasın sizde neticede türkiye adına adminlik yapan aracı birisiniz gerekirse oyunu bırakır herkese başarılar diler çekilirim ama bir anda harcanan emeği maddi destek ile bir cümle kurduğunuz için böyle bi tepki verdim bunu şahsınıza söyleniş olarak algılamayın“ Bu sözleriniz direk bana geliyor almanlara değil , işlem yapamadıklarını söyleyen onlar. mağduriyetinizi gidermek adına maddi destekte bulunmak isteyen benim , madem el…
-
Zitat von quarizma19: „Yaptığınız teklif için teşekkür ederim Bu sitenin sahibi Almanlar olabilir ama gerçek sahipleri bizler yani oyunu oynayanlardır ben emeğimin haksız yere gittiğini beyan ettim bu konuda haklı olduğumu sizler tarafından yapılan bir açıklama ile duyurmanızı ardından çözümü olmuyor ise bu konuda yapılan yanlışlık adına almanlar yada sizlerin özür dilemesini beklerdim daha sonra bunu maddi manevi destek verebileceğinizi söylemeniz daha hoş bir dille beyan etmeniz güzel olurdu b…
-
Nickiniz çok tanıdık geldi
-
Ödüller 18. Ve 19. Hafta olarak birlikte yatırılacaktır. Aşşağıda yazan rakamlar sadece bu haftanın tahmin sonuçlarının rakamlarıdır. 20. Hafta konusu açılmıştır , konuyu kilitliyorum. Radyolojispor 4m TSCY 6m ata*ksk 6m lkmnbdr 2m Manager Tarık 4m Oguzhan Ozen 2m Reus Rambo 4m LazogLu 2m city_kent 2m Akın Üzgül 4m Muhteşem Şahin 6m dzikilukasz2-7 6m memoli4179 2m dertat 4m Guardiano 4m aaasss 4m Coskun28 6m takanome 4m DeLiCe 2m faysal38 4m
-
Merhaba arkadaşlar bu haftaki tahmin yarışmasını açıyorum. Maç skor tahminlerinizi yorum olarak atın, bildiğiniz her maç skoru için 2m ödül kazanın. Bu güne kadar 4 maç ve üstü bilen çıkmadı! Tahminde bulunmak için son 01 Şubat 2019 Cuma 20:30'dır. O saatten sonra yazılan tahminler geçersiz sayılacaktır. Menejer adını yazmayan arkadaşların tahminleri geçersiz sayılacaktır. Menejer adı : 01.02.2019 20:30 FENERBAHÇE A.Ş. - GÖZTEPE A.Ş. 02.02.2019 13:30 EVKUR YENİ MALATYASPOR - İSTİKBAL MOBİLYA KAY…