Suchergebnisse
Suchergebnisse 481-500 von insgesamt 648.
-
Yilbasi turnuvasi 2.turnuvasi ne zaman
Marques - - Turnuvalar
BeitragZitat von memoli4179: „Aman bizi unutmayın. İlk turda bir hata olmuştu. Mabetsiz Şehir. :thumbup:“ 6 turnuva var şuanda , 5 takım üst lige çıkacak. 6x5 : 30 takım ediyor. kuracağımız turnuva sayısı 4 olacak 8x4 : 32 ediyor. elimizde 32 kişilik yer oluyor ve 30 takım oluyor. 2 kişilik yere seni ve senin gibi bir durum yaşayan arkadaşı alacağım aklımdasınız.
-
Yilbasi turnuvasi 2.turnuvasi ne zaman
Marques - - Turnuvalar
BeitragŞubat 2 veya 3 kurulacaktır. Ödüller yükseleceğinden mağduriyetiniz giderilecektir.
-
Paralarınız hesabınıza 1 , 2 gün içinde yatırılacaktır. Yatırıldığında burdan duyururum. Bilen arkadaşları tebrik ederim , yeni haftanın konusu açıldı. Reus Rambo 4m Oguzhan Ozen 2m Akın Üzgül 2m asipatron 2m muhammed 05 2m TSCY 2m KoPeLa 2m murtazakarabulut 2m Dzikilukasz2-7 2m city_kent 2m ercanmzl 4m lkmnbdr 6m svkt24 4m takanome 4m
-
Arkadaşlar Merhaba , bu haftaki tahmin yarışmasını biraz geçte olsa açıyorum. Maç skor tahminlerinizi yorum olarak atın, bildiğiniz her maç skoru için 2m ödül kazanın. Bu güne kadar 4 maç ve üstü bilen çıkmadı! Tahminde bulunmak için son gün 25 Ocak 2019 Cuma 20:30'dır. O saatten sonra yazılan tahminler geçersiz sayılacaktır. Menejer adını yazmayan arkadaşların tahminleri geçersiz sayılacaktır. Menejer adı : 25.01.2019 20:30 BEŞİKTAŞ A.Ş. - BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR 26.01.2019 16:00 İSTİKB…
-
Kredi
BeitragGüle güle kullanın. İyi Oyunlar
-
Lig hatası
BeitragZitat von esess2: „Tam olarak hangi dil de yazmalım peki ?“ Türkçe yazın , biz gereken çeviri işlemini yapıyoruz onlara. Almanlar sizin ticket atmanızı bekliyor. playzo.deskpro.com/tr/new-ticket bu linkten Product olan yeri Futbolcup TR seçip aşşağıya yaşadığınız sorunu anlatırsanız gerekli işlemler başlayacaktır. oraya yazmadığınız sürece takımınıza bir işlem yapamayız.
-
Zitat von quarizma19: „Sayın Futbolcup yönetimi Bu sezon Tff 2.Ligi 3.sırada bitirerek bir üst lige atanmam yapılması gerekirken yine aynı Tff 2.Lige atama yapıldı bu konuda yapılan yanlışlığın düzeltilmesini ve takımımızın hak ettiği yere yani Süper Toto 1.Lige atamasının yapılmasını arz ederim saygılarımla Karizma United S.K quarizma19“ Gerekli bildirimi size oyundan yaptım bir daha konu açmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum. Almanlar sizin ticket atmanızı bekliyor. playzo.deskpro.com/tr/new-ti…
-
Kredi
BeitragBeklemedeyim.
-
Lig hatası
BeitragEvet iletişim halindeyiz Almanlarla sizin ticket atmanızı bekliyorlar.
-
Lig hatası
BeitragMerhaba , sorununuzu Almanlarla konuştum. Oyunun destek bölümünden bir ticket yani sorunu anlatan bir bilet atmanız gerekiyor. Yaşanan sıkıntıyı anlatıp , görseli ekleyip menejer isminizi de yazarsanız sizinle ilgilenip iletişime geçeceklerdir.
-
Kredi
BeitragEkran görüntüsü atar mısınız ?
-
Lig hatası
BeitragTamam size hafta içi dönüş yapacağım.
-
Lig hatası
BeitragSizi tekrar 2. Lige mi atadı ?
-
Lig hatası
BeitragLiginizin bittiğinde oluşan puan tablosunun ekran görüntüsünü atar mısınız ?