Suchergebnisse

Suchergebnisse 501-520 von insgesamt 648.

• Benutzer-Avatarbild

TURNUVAMIZ 1 AYDAN DAHA FAZLA SÜRECEĞİ İÇİN VE ÇOK TAKIM KATILDIĞI İÇİN SOHBET KONUSU AÇMAK İSTEDİM. TURNUVA HAKKINDA BÜTÜN SOHBETLERİNİZİ , MAÇ SONUÇLARINIZI BURADA PAYLAŞABİLİRSİNİZ. GÜZEL BİR SOHBET ODASI VE EĞLENCELİ BİR TURNUVA OLMASI DİLEĞİYLE... SÜPER LİG proximuss AFYONSPOR S.K fc-altunyaprak GÖZTEPE SPOR KULÜBÜ 1925 sulakyurt spor B.B GALATASARAY1905 Fenerium 1907 Beyazyıldız FK Spor Toto 1.Lig Dilovası Spor bandırmagücü ( KONYA SK ) Britney Army Real Sepetli Yedeklastik çarşı 1980 Band…

• Benutzer-Avatarbild

SÜPER LİG proximuss AFYONSPOR S.K fc-altunyaprak GÖZTEPE SPOR KULÜBÜ 1925 sulakyurt spor B.B GALATASARAY1905 Fenerium 1907 Beyazyıldız FK Spor Toto 1.Lig Dilovası Spor bandırmagücü ( KONYA SK ) Britney Army Real Sepetli Yedeklastik çarşı 1980 BandırmaGücü FeNeRbAhÇe SK TFF 2.LİG FC EDİNCİK kücükdevler Blotfoul FC karizma united ?FENERBAHÇE? 28BJK28 A.S. Asgard Savaşçılar FC TFF 3.LİG ALEMİN KRALI GeLiYoR Crescent M@SKCoT Tulpar Çilekli Ruj TSCY YiğitAffan F.C ÖZ Kastamonuspor 1966 Süper Amatör ,…

• Benutzer-Avatarbild

Bjk’nin 3-1 yendiğine sevinip tutturduğunu sanan arkadaşlar , maç 3-0 hükmen beşiktaşın. Sizin tahminler yalan oldu Hükmen olmasaydı 6 kişi bilmişti oysaki. Bizim sistem 12 m kâra geçti :))

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von T.ATAY: „Merhaba. Bir kaç yüksek güçlü oyuncularım sözleşme yapmayı unuttum hasta olduğum için girememiştim gitmiş oyuncular geri alma şansım varmı admin yardımcı olsa“ Malesef giden bir oyuncuyu geri getiremiyoruz öyle bir yetki mümkün değil. Mağduriyetinizi gidermek Adına elimden gelen desteği sağlarım.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von DrybTN: „Turnuva başlamadan önce katılım sağlanyan takımların hepsinin uygun zamanında düzenleneceğini söylediniz. Ama sanırım sadece lafta kalıyor benim turnuvam varken düzenleniliyor. Konuyla ilgili yardımcı olunmuuyor. Forumda boşuna duruyoruz. Moderatörlerin sözünede güvenmeyin. Anca lafta“ Turnuvalar TFF2.LİG ( 17 OCAK) Hariç hepsi 18 OCAKTA BAŞLAYACAKTIR. Bu konuyu Kurduğum ilk gün ortak bir tarih aldım ve ikinci gün konuyu yukarda yazdığım gibi düzenledim. Lafta kalan nedir anla…

• Benutzer-Avatarbild

Sevgili Menajerler , Dün, Kredi ödemeleriyle ilgili küçük sorunlar vardı. Küçük bir 'Güncelleme' yapılarak sorun hızla çözüldü. Ne yazık ki, Krediler için ödeme yaptıktan sonra hesaplarınıza yüklenmeme gibi bir durum oluşmuştur. Bu gibi durumlarda, lütfen en kısa sürede bizimle ticket üzerinden iletişime geçin. playzo.deskpro.com/tr Futbolcup Türkiye Ekibi

• Benutzer-Avatarbild

İkisini 20 ye ver alayım hemen

• Benutzer-Avatarbild

İkisi toplam mı 15 milyon

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar çoğul konuşmayı bıraksanız da biraz emeklerimizi farkına varsanız ? Bizlik birşey varsa eyvallah biz beceremiyorsak bunu düşünüyorsanız ben yarın görevi bırakmaya hazırım. Fakat söylediğiniz şeylerin aynısını tek kelime değiştirmeden çevirip Almanlara iletiyorum. Birazcık şikayet etmeyi bırakıp bize destek olmayı deneyebilirsiniz. Aksi halde iyi şeyler olmayacak gibi gözüküyor. Almanlardan destek 0 , sizden destek 0.

• Benutzer-Avatarbild

Süper ligte her hafta yaptığımız etkinlik 2. Yarının başlaması ile start alıyor. Maç Skor tahminlerinizi yorum olarak atın , bildiğiniz maç skorları için maç başı 2 m verelim. Bu güne kadar 3 maç üstü bilen çıkmadı ! Tahminde bulunmak icin Son gün 18 Ocak 18:00 Menajer adı : 18.01.2019 20:30 AKHİSARSPOR-BEŞİKTAŞ A.Ş. 19.01.2019 13:30 EVKUR YENİ MALATYASPOR-GÖZTEPE A.Ş. 19.01.2019 16:00 ANTALYASPOR A.Ş.-KAYSERİSPOR 19.01.2019 19:00 GALATASARAY A.Ş.-MKE ANKARAGÜCÜ 20.01.2019 13:30 BÜYÜKŞEHİR BELED…

• Benutzer-Avatarbild

Oyun Hatalari Bildirimi

Marques - - Oyun Hatalari

Beitrag

Silsin bırakın ne yapıyorsa yapsın. İnsanlara iyilik yapmak yardım etmekte suç bu devirde. Kardeşinin sildiğini yazmış bana takımı , bende açarım dedim takımını , şimdi forumu da silmiş. Kendi bilir arkadaşlar , kimseye zorla oynatamayız oyunu. Burada olanlarla , bizimle olanlara desteğimiz tam. Elimizden geleni yapıyoruz , bizle olmayana yapacak birşeyimiz yok.

• Benutzer-Avatarbild

Oyun Hatalari Bildirimi

Beitrag

Arka fonun silinmesi gerek , Derby 05 e ulaş o düzeltip atsın sana

• Benutzer-Avatarbild

Oyun Hatalari Bildirimi

Beitrag

Kontrol ettim , yeni lige atanmanız yapılana kadar bekleyelim. Düzelmezse bir çözüm üreteceğim. İyi oyunlar

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncular

Marques - - Genç Oyuncu

Beitrag

Merhaba , konuyu ‘ Genç Oyuncu ‘ adlı kategoriye taşıdım. İyi oyunlar

• Benutzer-Avatarbild

En iyi dd olabilir

Marques - - Genç Oyuncu

Beitrag

• Benutzer-Avatarbild

EVOS ALT YAPI

Marques - - Genç Oyuncu

Beitrag

Merhaba , konuyu ‘ Genç Oyuncu ‘ adlı kategoriye taşıdım. Satılık oyuncular için transfer pazarında satılık kısmına konu açınız. İyi oyunlar.

• Benutzer-Avatarbild

FC Santos alt yapı

Marques - - Genç Oyuncu

Beitrag

• Benutzer-Avatarbild

Kutahyaspor gençleri

Marques - - Genç Oyuncu

Beitrag

• Benutzer-Avatarbild

Werder Veremem Fc Genç Oyuncuları