Suchergebnisse
Suchergebnisse 181-200 von insgesamt 331.
-
Zitat von Eserbekler: „Zitat von evrenaldo: „Ozaman zam alamazsınız böyle iyi“ Doğru söylüyorsun abi Zitat von omergok: „Selamlar cümleten nasılsınız arkadaşlar :)“ Aleykum selam hoşgeldin abi fena değil sen nasılsın :)“ Teşekkür ederim Eser sağol kardeşim çok şükür iyim bugün pek online olamadım pazar günü tatiliz diye evin aydınlatmalarını yeniledik . Ezana 1 saat kala bir göreniyim dedim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ercanmzl: „Ömer kardeşim nasılsın? 8. takımdan haber varmı? Buarada herkese iyi oyunlar“ Teşekkür ederim Ercan iyim çok şükür sen nasılsın kardeşim 8. takımı mesaj attı şifreyi attım ona bilgin olsun
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Magnesia45: „Zitat von omergok: „Zitat von Magnesia45: „beyler bende ittifaka katılmak isterim Menajer: Volkan B. Takım: AKMESCİT FC.“ Hoşgeldin kardeşim aramıza Zitat von fufa11: „hocam menajer ismi = farukgürsoytakım adı =Selimspor-IYI-kabul ederseniz aranızda olmak istiyorum“ Hoşgeldin kardeşim aramıza :)“ Hoşbulduk reis teşekkürler. bana biri özelden yada burdan dizililş taktikleri verebilirmi, kafayı yicem denemediğim taktik kalmadı ilk maçlar iyidi şimdi herkese yeniliyorum.4-5 s…
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Eserbekler: „hayırlı günler :)“ Hayırlı günler eser
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ümit721: „Zitat von omergok: „Zitat von ümit721: „Zitat von omergok: „herkese selamlar cümleten hayırlı günler olsun :)“ Ve aleyküm selam hayırlı günler kardeşim nasılsın ?“, Teşekkür ederim kardeşim sen nasılsın“ Rica ederim kardeşim çok şükür bende iyiyim:)“ İyi olamana sevindim ortağım
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ümit721: „Zitat von omergok: „herkese selamlar cümleten hayırlı günler olsun :)“ Ve aleyküm selam hayırlı günler kardeşim nasılsın ?“, Teşekkür ederim kardeşim sen nasılsın
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Magnesia45: „beyler bende ittifaka katılmak isterim Menajer: Volkan B. Takım: AKMESCİT FC.“ Hoşgeldin kardeşim aramıza Zitat von fufa11: „hocam menajer ismi = farukgürsoytakım adı =Selimspor-IYI-kabul ederseniz aranızda olmak istiyorum“ Hoşgeldin kardeşim aramıza
-
Elit Menajerler Klanı
Beitragherkese selamlar cümleten hayırlı günler olsun
-
Elit Menajerler Klanı
Beitragiyi ortağım sen nasılsın
-
Zitat von pharmasy1903: „Zitat von omergok: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von omergok: „Ben sponsor olarak turnuva kuracağımı belirtmiştim. Bütçe olarak 30m belirledim yeterlmidir.“ O senin gönlünden kopan kim ne kadar verirse razıyız. Ayrıca teşekkür ederiz:)“ İhsak ustam biraz daha destek çıkabilmek isterdim ama biraz sıkışıklık başladı . Elimizden ne geliyorsa desteğe devam :)“ Düşünüp destek olmak bile önemli herkesin durumu ortadayken destek bile oluyorsun saolasin.“ Ayrıca telefondan yaz…
-
Zitat von pharmasy1903: „Zitat von omergok: „Ben sponsor olarak turnuva kuracağımı belirtmiştim. Bütçe olarak 30m belirledim yeterlmidir.“ O senin gönlünden kopan kim ne kadar verirse razıyız. Ayrıca teşekkür ederiz:)“ İhsak ustam biraz daha destek çıkabilmek isterdim ama biraz sıkışıklık başladı . Elimizden ne geliyorsa desteğe devam
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Eserbekler: „Hayırlı aksamlar :)“ Hayırlı akşamlar kardeşim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von kingyuse: „Zitat von omergok: „Zitat von kingyuse: „İyi akşamlar klanımızın güzide insanları :)“ Hayırlı akşamlar kardeşim nasılsın. Ayrıca orucunu açan herkesin orucunu Allah kabul etsin“ Şükür abi sen nasılsın“ Şükür kardeşim iyiyim iş güç uğraşıyoruz
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von kingyuse: „İyi akşamlar klanımızın güzide insanları :)“ Hayırlı akşamlar kardeşim nasılsın. Ayrıca orucunu açan herkesin orucunu Allah kabul etsin
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ercanmzl: „Pazar günü dinlenirsin kardeşim. Fazla yorma kendini.“ evet öyle düşünüyorum bende kardeşim neyse herkese hayırlı iftarlar arkadaşlar Allaha emanet
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ercanmzl: „Çok şükür kardeşim bugün iyiydi biraz dinlendim evin işleri ile uğraştım. Birazdan iftarı açıcaz. Yaramaz bir durum yok. Sende ne var ne yok yoğunluğun biraz azaldimi?“ Yoğunluk şükür azaldı kardeşim işte yarın pazar onun mutluluğu var öyle devam ediyoruz yani
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ercanmzl: „Anladım kardeşim benimde dikkatimi çekti. Zaman var ama biraz daha beklemekte fayda var.“ Zaman var dediğin gibi Ercan olmadı 1-2 gün kala seçeriz birini . Sen nasılsın kardeşim iyisin inşallah
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ercanmzl: „Ömer oyunda turnuvadaki 8. takımı göremedim.“ Sayfada paylaştım ama geri dönmedi olmadı yedek listeden başka birini seçeriz kardeşim