Suchergebnisse

Suchergebnisse 201-220 von insgesamt 331.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Zitat von ümit721: „Selam Arkadaşlar. rica etsem gazetemi oylarmısınız? Takım adı: fc-altunyaprak“ Klanda olmasamda gönlüm sizinle.Oylandı ve gazeteye abone olundu. :)“ Ümiti'in yerineTeşekkür ederim abi

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von m.ekrem: „Zitat von ümit721: „Selam Arkadaşlar. rica etsem gazetemi oylarmısınız? Takım adı: fc-altunyaprak“ Valla ilk ben oyladim saka degil“ Sağ ol Ekrem

• Benutzer-Avatarbild

beklerlerr alt yapı çalışması :)

omergok - - Sohbet

Beitrag

aykutselçuk onu oyuncular piyasaya çıktığı zaman konuşuruz üstat israfil ustam bakacağım dediğini yapabilirim usta61 Bilgi için teşekkür ederim üstat

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Kardesim çok şükür iyiyim. Bende ara ara girip takip ediyorum. Girdiğimde de gözlerim seni arıyor hemen:)“ Eyvallah kardeşim sağolsın.

• Benutzer-Avatarbild

omergok - - Sohbet

Beitrag

Haklsın Bende satmam diye düşünüyorum Kardeşim ama para lazım olursa satarım onada şuanlık gerek yok

• Benutzer-Avatarbild

omergok - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Xavi ve iniesta yi bulmussun bir de Messi buldun mu tamamdır :)“ Messi yi arıyoruz bulduğum zaman tamam olacak kardeşim

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Arkadaşlar merhaba nasılsınız? Ömer kardeşim kaç gündür görüşemiyoruz iyisin dimi?“ çok şükür ercan iyiyim sen nasılsın kardeşim Haklısın bu aralar biraz iş yoğunluğum var fırsat bulduğum zaman buralardayim

• Benutzer-Avatarbild

omergok - - Sohbet

Beitrag

üstat satmayı düşünmüyorum emekli olana kadar bende olacak

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Turnuvadan Juventus FC (​ juninho123) Daha çok ihtiyacı olan kulüp yararlanması amacı ile turnuvadan çekilmiştir . Onun yerine "Takım Adı :1KAPLAN GÜCÜ61" "Kullanıcı adı : 61HALO6 " Dahil olmuştur . Juventus FC'e Anlayışı için teşekkür ederim Ayrıca Selamlar nasılsınız arkadaşlar :)

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von ümit721: „Selam Arkadaşlar. rica etsem gazetemi oylarmısınız? Takım adı: fc-altunyaprak“ oylarız ortağım

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „Zitat von ercanmzl: „Üstad bence senin kredi olayı çözülür sistem hatası olabiliyor bende bankacıyım. Hepimizin başına bu ve benzer olaylar gelebiliuor. O acidan bekle biraz.“ Ercan abi kredi aldığım siteyi aradım ödemeniz gerçekleşmiş diyor gelmediyse sorun oyunun sisteminden kaynaklanmıştır dediler“ Sistemin Şuan kredi bölümünde aksaklık oluyor . Sen dekontu Sisteme bir şekilde ticket at gerekirse paranı iade ederler sonuçta hakkın olanı istiyorsun evet fazla bir mevla değil…

• Benutzer-Avatarbild

omergok - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Karaca, Berkant DI 280 18 20.06.2018 Elimdeki tek genç.8 Level antrenörle başladı.Şuanda 9 Level.9 Level le de bitirecek. :)“ Piyasanın en gözdesi olacak abi 190 OD 17 24.07.2018 60 od 16 Olarak geldi bakalım nasıl bir şey çıkacak :) Bende bundan biraz Ümitliyim Asistan 9 Level

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von melekmete: „bende katılabilirmiyim melekmete melekmete1903“ Hoş geldin kardeşim Zitat von m.ekrem: „Selamun aleykum bende kilana katilmaknistiyorum M.ekremEsatpasali“ Ekrem Hoş geldin dostum

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von kızılordufk: „Katilmak istiyorum Kullanici adi : ibrauyg Takim adi: Kızılordu FK“ Hoş geldin kardeşim Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Katilmak istiyorumKullanici adi : kingslayerTakim adi imzada yaziyor uzunda“ Hoşgeldin dostum

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von omergok: „Kayıtlı Kullanıcılar Kullanıcı Adı: Ömer gök Takım Adı :Gümbür Gümbür (Kurucu) Kullanıcı Adı: fc-altunyaprak (Kurucu) Takım Adı :fc-altunyaprak Kulanıcı Adı HÜSNÜ ZENGİN TAKIM ADI AKŞEHİR FC Takım Adı : AFYONSPOR SK Kullanıcı Adı : svkt24 takım adi: proximuss Kullanıcı adı : ercanmzl Takım Adı Juventus FC. Kulanıcı adı : juninho123 Takım Adı: Köyceğiz Bld. Spor Kullanıcı adı: Hiroki Kukiki Takım Adı : La Casa Kullanıcı Adı :Raquel Murillo Kulanıcı adı=Artan Takım Adı =GAMBA O…

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Evet arkadaşlar ile karşılıklı bu şekil yardımlaşmak için böyle bir ortam kurduk kardeşim. Ayrıca bundan sonra klan ile İLGİLİ yazılarına ayrı bir konu açma dostum burdan paylaşabilrsin. Admin arkadaşlar konuyu buraya tekrar taşımış onlarada teşekürler

• Benutzer-Avatarbild

450 FO 26 SATILIK

omergok - - Satılık

Beitrag

Zitat von Şevket: „450 FO 26 SATILIKTIR Takım Adı: AFYONSPOR S.K“ üstat 120m vereyim

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von BerkayGuler_: „Hoşbulduk hayırlı akşamlar :)“ Sağolasın nasılsın nasıl gidiyor

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von BerkayGuler_: „Menajer adı: BerkayGuler_ Kulüp Adı: Rookie Fc Klana katılmaktan şeref duyarım“ Hoş geldin Berkay biz de seni görmekten şeref duyarız kardeşim hoş geldin

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Ömer kardeşim nasılsın? İlk turnuva organizasyonu hayırlı olsun“ Sağ ol Ercan sen nasılsın kardeşim . Ayrıca Turnuvaya katılım hakkı sende kazandın şifreyi sana oyundan atarım