Suchergebnisse

Suchergebnisse 221-240 von insgesamt 331.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von 61HALO61: „61HALO61 MENEJER ADI 61KAPLAN GÜCÜ61 TAKIM ADI“ Hoş geldin Zitat von Ozdil44: „Kullanici adi :yakupbaliciTakim adi _Yeni_Malatyaspor_“ Hoş geldin kardeşim Turnuvaya Katılım :Hakkı kazanan arkadaşlar Takım Adı Juventus FC. Kulanıcı adı : juninho123 Takım Adı : La Casa Kullanıcı Adı :Raquel Murillo takım adi: proximuss Kullanıcı adı : ercanmzl Takım Adı :Esenkent Fun Clup İstanbull Kullanıcı Adı : ardenyou2 Takım Adı: Köyceğiz Bld. Spor Kullanıcı adı: Hiroki Kukiki Kulanıcı Ad…

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von alpersahin: „sagolun hocam tesekkurler“ nasılsın nasıl gidiyor

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von alpersahin: „aaasss sulakyurt spor şimdiden hayirli olsun“ Hoşgeldin Alperen

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von ardenyou: „klana eklermısınız arkadaslar ardenyou2 Esenkent Fun Clup İstanbull“ Hoş geldin Arda Zitat von rehber: „klana ve turnuvalara katılmak ısterım genelde aktıf oyuncuyum. ııyı dusunmussunuz umarım oyuna haraket gelırtakım adı:yedeklastikmenajer:rehber“ Hoş geldin kardeşim

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Ömer kardeşim katılım baya artıyor. İnşallah dahada artarak gider.“ İnşAllah kardeşim güzel işler yapacağız Zitat von Barış1991: „Hoşbulduk Naılsın Ömer Gök Klanı Açmışsın Hayırlı Olsun Güzel Planların Var. Hepimize Hayırlı Olsun.Güzel Şeyler Yapacaz Burada Eminim.“ Çok şükür kardeşim güzel şeyler olacak hepbirlikte inşallah Ayrıca telefonayım pc geçince katılan herkesi sayfamıza ekleyeceğim

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Barış1991: „index.php“ Merhaba barış hoş geldin Zitat von alperhiz: „Takım Adı: alperhizKUllanıcı adı: GAALATASARAAY“ hoşgeldin

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von legendAltnts: „Ömer lütfen flood yapmayalım. Bir klan başkanı olarak örnek olman gerekıyor. Bu kurallar şimdilik az da olsa tolerans tanınıyor ama yakın zamanda tolerans olmayacak“ Haklısın abi kusura bakma şu alıntı işlemini çoklu yapamadığım için ard arda mesaj atıyorum bundan sonra daha dikkatli olurum

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von legendAltnts: „Klanınız hayırlı olsun arkadaşlar“ Her şey için çok teşekkürler İbrahim abi

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Yavuzkls: „Beni dışında tutabilirsin daha çok ihtiyaç sahibi olanlar katilsin :)“ tamam kardeşim

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von safa.ykc: „Zitat von omergok: „İlk olarak turnuvamızı ben kuruyorum 25m turnuva için katılımlar başladı beyler r1LN37.png NOT TURNUVAYI KLANDAKİ DOSTLARIMIZ ARASINDAN KURA İLE SEÇECEĞİM “ heyecan dorukta :D“ klan tam aktif hale gelsin açıklayacağım

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von RedForever: „menejer adı : kızılelma kulup adı : RedForever F.c“ Hoşgeldın kardeşim

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „En güzeli abi Allah bozmasın :)“ Sağolasın kardeşim

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von safa.ykc: „Zitat von omergok: „Zitat von safa.ykc: „KLANA KAYIT OLMAK İSTİYORUM Takım Adı: Köyceğiz Bld. Spor KUllanıcı adı: Hiroki Kukiki“ Hayırlı olsun kardeşim hoş geldin :)“ çok teşekkür ederim benide kabul ettiğiniz için :)“ Rica ederim kardeşim tekrardan hoş geldin

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Fena degil abi ugrasiyoruz sen nasılsın :)“ Çok şükür 2 gün izinliyim kardeşim öyle evde tatilin keyfini çıkarıyorum

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Hosbuldum abi teşekkürler :)“ Zitat von Yavuzkls: „Hosbuldum :)“ Nasılsınız Beyler iyisiniz inşAllah

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Yavuzkls: „Davete icabet edelim Menajer adı=Artan Takım Adı =GAMBA OSAKA“ Hoş geldini kardeşim hayırlı olsun Zitat von Eserbekler: „Takım adı beklerlerrMenajer adı bekirrenBen de katılım ve destek sağlamak isterim :)“ Eyvallah hoşgeldin kardeşim

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von safa.ykc: „KLANA KAYIT OLMAK İSTİYORUM Takım Adı: Köyceğiz Bld. Spor KUllanıcı adı: Hiroki Kukiki“ Hayırlı olsun kardeşim hoş geldin

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

İlk olarak turnuvamızı ben kuruyorum 25m turnuva için katılımlar başladı beyler r1LN37.png NOT TURNUVAYI KLANDAKİ DOSTLARIMIZ ARASINDAN KURA İLE SEÇECEĞİM

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von juninho123: „hayırlı ugurlu olsun. Juventus FC. juninho123“ Hayırlı olsun kardeşim hoş geldin

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Zitat von Akif: „Anladım hayırlı olsun“ Hayırlı olsun kardeşim.Bu klanda ismim yazsın yada yazmasın her daim yanınızda ve destekçinizim. :)“ Teşekkürler abi varlığın yeter