Suchergebnisse

Suchergebnisse 241-260 von insgesamt 331.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Hosbulduk kardeşim çok iyi düşünülmüş bir organizasyon. Tebrik ederim. Bizde elimizden geleni yaparız.“ Teşekkür ederim kardeşim

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Ömer kardeşim hayırlı olsun.“ Teşekkür ederim ercan hoşgeldin

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Şevket: „Zitat von omergok: „Herkes klanımıza davetlidir herkesi bekleriz :)“ Hayırlı olsun ömer :)“ teşekkürler üstat

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Herkes klanımıza davetlidir herkesi bekleriz

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Kayıtlı Kullanıcı Listesi Menajer Adı : Ömer Gök (Kurucu-Onursal Başkan) Takım Adı : Gümbür Gümbür Menajer Adı : fc-altunyaprak (Kurucu) Takım Adı : fc-altunyaprak Menajer Adı : Oğuzhan Özen (Klan Başkanı-Sorumlu) Takım Adı : Eristavi SK Menajer Adı : HÜSNÜ ZENGİN Takım Adı : AKŞEHİR FC Menajer Adı : svkt24 Takım Adı : AFYONSPOR SK Takım Adı : proximuss Menajer Adı : ercanmzl Takım Adı Juventus FC. Menajer Adı : juninho123 Takım Adı: Köyceğiz Bld. Spor Menajer Adı : Hiroki Kukiki Takım Adı : La …

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menejerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

1550430655733.png ELİT MENAJERLER KLANI Forum Konusuna Hoşgeldiniz Futbolcup oyununun olmazsa olmazı olan forumumuzda ilk ve tek olan klanımızı yönetim izni ile açmış bulunuyoruz. Klan içerisinde saygılı ve sevgili olmak koşulu ile klanımıza tüm Futbolcup oyuncuları katılabilir. Oyunda dostluk, kardeşlik ve yardımlaşma ruhunu geri getirmek ve forumumuzu daha aktif hale getirmek amaç bu klanı kurduk. Klandaki tüm üyeler klan adına turnuva* kurabilir. Klana Katılmak İçin; Menajer Adı : Takım Adı :…

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

omergok - - Satılık

Beitrag

Zitat von İbrA11: „adam gibi adam :D“ teşekürler kardeşim

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

omergok - - Satılık

Beitrag

Zitat von Şevket: „Zitat von omergok: „Zitat von ercanmzl: „Seninle 65 konusunda anlaşamıyoruz:)50 ye ver bana bu oyuncuyu :)gözüm var bu oyuncuda bunuda bil:)“ Ercan ver 50m sen üstünü ben tamamlarım kardeşim . Sevdiğim bir dostumsun :)“ Tebrik ederim ömer :)“ Üstat tebrik edilecek birşey yapmadık dostumuza destek çıktık sadece Gine iyi düşüncelerin için teşekkür ederim saygılar

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

omergok - - Satılık

Beitrag

Zitat von İbrA11: „direk 15 m yi ercana verseniz oda benden direk alsa daha kolay olur . finallere çaılışıyorum da telden zoe oluyor girmek“ tamam kardeşim

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

omergok - - Satılık

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Ömer kardeşimsin. Teşekkür ederim“ rica ederim kardeşim oyun bu zevk almak için oynuyoruz seninde zevk alarak oynaman beni mutlu eder hayırlı olsun oyuncu şimideden

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

omergok - - Satılık

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Seninle 65 konusunda anlaşamıyoruz:)50 ye ver bana bu oyuncuyu :)gözüm var bu oyuncuda bunuda bil:)“ Ercan ver 50m sen üstünü ben tamamlarım kardeşim . Sevdiğim bir dostumsun

• Benutzer-Avatarbild

DI 200 19 Satılıktır

omergok - - Satılık

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Hala alan olmadı mı bu çiçek gibi oyuncuyu?Kızıp ben alacağım bak. :)“ Varlığın yeter abi sonunda satıldı konu kilit

• Benutzer-Avatarbild

Showtime Lakers'80 Genç Oyuncuları

omergok - - Sohbet

Beitrag

hatırladım seni üstat vay be cidden neler gelmiş neler geçmiş eskilerden

• Benutzer-Avatarbild

omergok - - Sohbet

Beitrag

eskileri hatırlamak güzel oldu

• Benutzer-Avatarbild

omergok - - Sohbet

Beitrag

Zitat von pharmasy1903: „Zitat von omergok: „Zitat von aykutselcuk: „Zitat von Eserbekler: „Hedefler yüksek diyorsun hayırlısı olsun ilk zamanlar tamamlayacak oyuncular bulmak zor olur ama diğer gençler cikinca bu nesil pazara düşer gibi :)“ Aynen bencede dedigin gibi olacak, en önemlisi bu nesil ama:) o yüzden lazım bunlar bize, bu jenerasyonu oturtan 8 sezon sampiyon olur unutmamak gerek :)“ Oyunu bilinin farkı Bilmem tanır mısın ama bu dediğini yıllar yılar önce Yeniköyspor yapmıştı ah Davut …

• Benutzer-Avatarbild

tribün fiyatları

omergok - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Zitat von omergok: „Zitat von BEŞİKTAŞ46: „bu konu sabit belli ama bazen arkadaşlar unutuyor en uygun olanı 10 25 55“ bende bir deneyim hakan abi :)“ Dene kardeşim.Ben denedim ve çok iyi sonuç aldım.Hatta üzülüyorum ne çok para kaybetmişim diye. :)“ Zararın neresinden dönersen Kaardır abi

• Benutzer-Avatarbild

DI 200 19 Satılıktır

omergok - - Satılık

Beitrag

Zitat von 61HALO61: „lig yetişse alırdım :)“ nasip dostum sağlık olsun

• Benutzer-Avatarbild

omergok - - Sohbet

Beitrag

Zitat von aykutselcuk: „Zitat von Eserbekler: „Hedefler yüksek diyorsun hayırlısı olsun ilk zamanlar tamamlayacak oyuncular bulmak zor olur ama diğer gençler cikinca bu nesil pazara düşer gibi :)“ Aynen bencede dedigin gibi olacak, en önemlisi bu nesil ama:) o yüzden lazım bunlar bize, bu jenerasyonu oturtan 8 sezon sampiyon olur unutmamak gerek :)“ Oyunu bilinin farkı Bilmem tanır mısın ama bu dediğini yıllar yılar önce Yeniköyspor yapmıştı ah Davut abim adam öyle bir kadro kurmuştu ki bize oyu…

• Benutzer-Avatarbild

omergok - - Sohbet

Beitrag

Zitat von aykutselcuk: „Bakalım gençlikten nasıl cıkacaklar? 3-4 günde bir güncellemeye calısacagım güclerini arkadaslar. Var mı gözüne kestirdiginiz bir oyuncu? 230 DI 18.......10.07.2018 210 DI 18.......05.07.2018 190 OD 18......16.07.2018 170 FO 17.......20.07.2018 120 OL 17........08.08.2018 110 FO 17........11.08.2018 50 OL 16.........28.08.2018 “ Oyuncular çok iyi Özellikle şu FO yu gençlikten çıktımı hemen talibim

• Benutzer-Avatarbild

DI 200 19 Satılıktır

omergok - - Satılık

Beitrag

Güncel