Suchergebnisse

Suchergebnisse 261-280 von insgesamt 331.

• Benutzer-Avatarbild

tribün fiyatları

omergok - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von BEŞİKTAŞ46: „bu konu sabit belli ama bazen arkadaşlar unutuyor en uygun olanı 10 25 55“ bende bir deneyim hakan abi

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von sinan15: „turnuvada 100 milyon dağıtıyorum ben 45 milyon nedir :D“ O kadar para dağıtıyorsun sat işte şu ODyi 500m ye Sinan

• Benutzer-Avatarbild

DI 200 19 Satılıktır

omergok - - Satılık

Beitrag

Zitat von legendAltnts: „Lutfen flood yapmayalim. Forum kuralarindan flood yapma maddesini inceleyiniz“ Tamamdır abi

• Benutzer-Avatarbild

DI 200 19 Satılıktır

omergok - - Satılık

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Erken çıkmış ama yine de is görür :)“ mecburiyetten kardeşim

• Benutzer-Avatarbild

DI 200 19 Satılıktır

omergok - - Satılık

Beitrag

Zitat von legendAltnts: „guzel ve genc yetenek simdilik en iyi genc cikana kadar en iyisi bu sanirim:)“ Daha 65 gün var gençlikten çıkmasına abi ama yeniler için feda ediyoruz hedefi büyüttüm

• Benutzer-Avatarbild

DI 200 19 Satılıktır

omergok - - Satılık

Beitrag

Zitat von kingyuse: „Lig yetişse ben alırdım alana hayırlı olsun şimdiden :)“ Nasip kardeşim

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Olsun bu burada dursun satılırsa payımı isterim :D“ Hadi bakalım Sinan 900m istiyor %5 45m iyi para

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Zitat von sinan15: „kimsede para yok zaten :D“ Bu bir nevi satılırsa %5 senindir demek mi :D“ Kimse almaz sen o yüzde 5 i unut demek dostum

• Benutzer-Avatarbild

DI 200 19 Satılıktır

omergok - - Satılık

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Zitat von omergok: „Güncel“ Güncel. :)“ Eyvallah abi

• Benutzer-Avatarbild

DI 200 19 Satılıktır

omergok - - Satılık

Beitrag

Güncel

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Kızıltan: „Zitat von Eserbekler: „Zitat von omergok: „Zitat von BEŞİKTAŞ46: „olur tabi birisi organizator olmalı sponsor takımları ayarlayıp planlamalı ve turnuva kurdurmalı biri yaparsa ben katılırım turnuva kurarım“ aynı şekil bende kurarım her daim oyuna destek“ Herkes kurabilir de maksat büyük stad daha fazla gelir daha fazla ödül demek o yüzden :)“ Her türlü yaparız Allah'ın izni ile. :)“ İnşAllah abi

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von BEŞİKTAŞ46: „olur tabi birisi organizator olmalı sponsor takımları ayarlayıp planlamalı ve turnuva kurdurmalı biri yaparsa ben katılırım turnuva kurarım“ aynı şekil bende kurarım her daim oyuna destek

• Benutzer-Avatarbild

:):):)

• Benutzer-Avatarbild

DI 200 19 Satılıktır

omergok - - Satılık

Beitrag

Yeni Trasferler yüzünden satılıktır almak isteyen varsa satabilrim fiyat 20mdir acil satış olduğu için kelepir fiyattır 2.B en son görebilen lig aşamasıdır

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pharmasy1903: „Merhabalar, yanlış hatırlamıyorsam geçmişte her lig düzeyi için turnuvalar kurulup oyundan bilgilendirme yapılarak foruma üye kazandırma konusunda çalışmalar olmuştu. Bunun benzerinin tekrar düzenlenebileceğini düşünüyorum, örnek verirsek Amatör lig de bulunan bir arkadaş sadece amatör de bulunanların katılabileceği bir turnuva düzenler bu sayede eşit seviye de ki takımların bulunacağı bir turnuva olur ve ödül dağılımı onların seviyelerine göre olacak şekilde olur, ayrıc…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Bu arada bu konuda satılan oyunculardan %5 pay istiyorum konuyu güncel tutuyoruz :D“ Senin sayende sürekli giriş ekranında görüyoruz

• Benutzer-Avatarbild

tribün fiyatları

omergok - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Ayakta 10Koltuk 20VIP 50 en uygun fiyat budur

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

omergok - - Satılık

Beitrag

Zitat von İbrA11: „anladım hocam kusura bakma yapamam teşekkür ederim yine de“ Sağ ol kardeşim hayırlı satışlar

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

omergok - - Satılık

Beitrag

Zitat von İbrA11: „oh ve fo yu bırak hepsine 500 m kabul ederim senin dedğin türlü imkansız“ Ben teklifimi yaptım kardeşim isteğim oyuncular belli vereceksen tamam yoksa sıkıntı değil

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

omergok - - Satılık

Beitrag

Yapacağım teklif bu kardeşim olanı verdim kalan para ama sağlık olsun