Suchergebnisse
Suchergebnisse 141-160 von insgesamt 331.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ercanmzl: „Ömer kardeşimin takımı çok iyi maşallahı var. Tebrik ederim“ Ercan çok teşekkür ederim düşüncelerin için kardeşim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Şevket: „Ömer tebrik ederim 1-0 yenmişsin :)“ Teşekkür ederim üstat Zitat von kingyuse: „Zitat von omergok: „Seniz olmaz abi burası ayrıca Herkese selamlar Klandaşlarım nasılsınız nasıl gidiyor“Aleyküm selam abi şükür sen nasılsn :)“ Şükür Kardeşim iş güç devam
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Kızıltan: „Zitat von omergok: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von hüsnüzengin: „S.a iyi günler beyler mobil uygulama için şirketle anlaşılmış yakında gelicekmiş mobil uygulama birde cuma günü yeni bir açıklama olucakmış dünya turnuvası gelicekmiş birde bir süpriz varmış dün gece admin öyle dedi.“ Hayırlı akşamlar arkadaşlar.Boşuna bu konuyu takip etmiyorum.Arada tüyolar alıyoruz. :)“ Seniz olmaz abi burası ayrıca Herkese selamlar Klandaşlarım nasılsınız nasıl gidiyor“ Allah razı olsun kard…
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Kızıltan: „Zitat von hüsnüzengin: „S.a iyi günler beyler mobil uygulama için şirketle anlaşılmış yakında gelicekmiş mobil uygulama birde cuma günü yeni bir açıklama olucakmış dünya turnuvası gelicekmiş birde bir süpriz varmış dün gece admin öyle dedi.“ Hayırlı akşamlar arkadaşlar.Boşuna bu konuyu takip etmiyorum.Arada tüyolar alıyoruz. :)“ Seniz olmaz abi burası ayrıca Herkese selamlar Klandaşlarım nasılsınız nasıl gidiyor
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ercanmzl: „Kardeşim çok şükür iyiyim evdeyim oturuyorum dinleniyorum sen nasılsın neler yapıyorsun ?“ Şükür bende aynı şekil iş güç devam öyle devam ediyorum burada da işte yorgunluğu atıyorum dostlarlla
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von melekmete: „menajer mete çınar takım melekmete1903“ Tamam kardeş Kura çekeceğiz sonucunda haber edicem kura sonucu turnuva hakkı
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von trollkesen23: „Kullanıcı adı trollkesen23 Takım adı CHARİSMA FC“ Hoşgeldin Harun
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ercanmzl: „Hayırlı Akşamlar cümleten.“ Hayırllı akşamlar Ercan nasılsın Zitat von Şevket: „Zitat von omergok: „Ayrıca herkese selamlar dostlarım nasılsınız :)“Aleyküm selam çok şükür iyiyim sen nasılsın :)[/quote ]Teşekkürler Şevket üstat sen nasılsın :)“
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragAyrıca herkese selamlar dostlarım nasılsınız
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Murtazakarabulut: „Turnuvada olmayı isterim uygun görürseniz“ Tamam adaş kura çekeceğiz ismin çıkarsa tabiki turnuvada olursun
-
500 FO 26 SATILIK
BeitragZitat von aykutselcuk: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von ercanmzl: „Bilmiyorum üstad artık ben en son onu gördüm inşallah bize uymamıştır:)“ Yok o paraya vermez.En az 200-300 arası almıştır o oyuncuya. :)“ Aynen arkadaslar, üstadın dedigi üzere 220mio üzerinde anlastık arkadasla. Biraz o biraz ben orta yolu bulduk:) Oyuncuyu çektim pazardan.“ Hayırlı olsun iyi fiyata satılmış alana da satana hayırlı olsun
-
500 FO 26 SATILIK
BeitragZitat von Kızıltan: „Zitat von aykutselcuk: „Zitat von Yavuzkls: „Bu iyi bende 10 gün e üst lige çıkıyorum satilmazsa talibim.“ Kesin cıkıyor musun dostum? Eğer kesin cıkıyorsan, fiyat konusunda anlasırsak senin icin ayırabilirim oyuncuyu direk. :)“ Anlaştılar sanırım.Oyuncuyu pazardan çekmiş olabilir. :)“ Büyük ihtimal ile hayırlı olsun diyelim o zaman abi
-
500 FO 26 SATILIK
BeitragHayırlı satışlar pazarda Göremedim ama 180m vereyim düşünürsen kardeşim
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragZitat von Kızıltan: „Zitat von ercanmzl: „Üstad çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için ama bir kere deneyecem:)“ Selam arkadaşlar.Dene,dene,bende denedim,ilk çıktığında 1 kere.2 oyuncum kırmızı kart gördü.O maçı aldım.Ama sonraki 2 maçta sadece 1 puan alabildim.Karar senin. :)“ Hoş geldin abi nasılsın
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ercanmzl: „Aleykümselam. İnşallah devam eder kardeşim senin başarılı olmanı çok isterim emin ol bundan.“ çok teşekkür ederim kardeşim keza aynı şekil bende
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von omergok: „Zitat von ercanmzl: „Yok kardesim iyi şuanda ama seneye lig düşebilirim. Senin maşallahın var:) simde dün gece iyi fark attin“ Şuan bir sıkıntı yok ama bakalım inşAllah böyle devam eder takım :)“ Zitat von Yavuzkls: „Selamun aleyküm ağalar“ Aleykum selam dostum
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ercanmzl: „Yok kardesim iyi şuanda ama seneye lig düşebilirim. Senin maşallahın var:) simde dün gece iyi fark attin“ Şuan bir sıkıntı yok ama bakalım inşAllah böyle devam eder takım
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ercanmzl: „Az kaldı kardeşim sabir. Bende aynı şekilde bekliyorum:)“ Aynen az kaldı kardeşim oyun nasıl gidiyor bir sıkıntı yok değil mi Ercan
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Eserbekler: „Merhaba fena değil sen nasılsın abi :)“ Teşekkür ederim Eser iş güç kardeşim yorgunluk öyle devam
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragZitat von ercanmzl: „Ömer hiç kullandinmi?“ Gerek duymadım kardeşim belki ileri günlerde ama Premiıumun faydası çok iyi tavsiye ederim