Suchergebnisse

Suchergebnisse 161-180 von insgesamt 331.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „iyiyim Ömer kardeşim sen nasılsın ?“ Teşekkür ederim Ercan iyiyim çok şükür iş güç öyle devam kardeşim . Şu Bayram Tatiline girelim de biraz rahatlıyalım

• Benutzer-Avatarbild

beklerlerr alt yapı çalışması :)

omergok - - Sohbet

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Şevket üstad teşekkür ederim sen kullaniyomusun onu? Bide antrenman çeşitlerinin orda var 65 kredi olan onun faydası oluyormu?“ Motive antremanı o Ercan

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Merhabalar cümleten nasılsınız dostlar

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Ikinci turnuvaya katılmaya ben de talibim Hayırlı geceler :)“ tamam eser bakalım kardeşim

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

İlk turnuvamız doldu 2. turnuvumız bu hafta içinde kurulacaktır. Kura çekilecektir Ayrıca hayırlı geceler arkadaşlar

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Ömer kardeşim bende ara ara giriyorum İnşallah iyisindir dünden bu yana görüşemedik“ iş yoğunluğu yüzünden kusura bakma Ercan nasıslın iyisindir inşallah kardeşim

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Hayırlı günler abi fena değil sen nasılsın :)“ iyi şükür yemek arası bir gireyim dedim

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Aleykum selam hayırlı günler :)“ Eser hayırlı günler nasılsın kardeşim Zitat von Kızıltan: „Zitat von ümit721: „Aleyküm selam hayırlı günler arkadaşlar“Hayırlı günler üstadım.Klandan kimse yok sanırım. :)“ Hayırlı günler abi nasılsın

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von omergok: „Kayıtlı Kullanıcılar Kullanıcı Adı: Ömer gök Takım Adı :Gümbür Gümbür (Kurucu) Kullanıcı Adı: fc-altunyaprak (Kurucu) Takım Adı :fc-altunyaprak Kulanıcı Adı HÜSNÜ ZENGİN TAKIM ADI AKŞEHİR FC Takım Adı : AFYONSPOR SK Kullanıcı Adı : svkt24 takım adi: proximuss Kullanıcı adı : ercanmzl Takım Adı Juventus FC. Kulanıcı adı : juninho123 Takım Adı: Köyceğiz Bld. Spor Kullanıcı adı: Hiroki Kukiki Takım Adı : La Casa Kullanıcı Adı :Raquel Murillo Kulanıcı adı=Artan Takım Adı =GAMBA O…

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Brahma: „Kullanici ismi Brahma Takim adı Sungurluspor19“ Hoşgeldin kardeşim Zitat von Kabba54: „Selamunaleyküm Dostlar Aranıza bende katılmak isterim . . . TAkım - FC Sakary Kullanıcı - Kabba54“ hoşgeldin kardeşim

• Benutzer-Avatarbild

omergok - - Sohbet

Beitrag

Zitat von ümit721: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von omergok: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von BerkayGuler_: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von ümit721: „Forvet bir bende mi var? 75 16 fo 28.08.2018 premiumla gelişecek Tek sıkıntım asistanın 8 olması haftaya 9 lvl olur :)“ Maşallah.Allah ayaklarını düz bastırsın.Tam benim oyuncu arayışlarına başlayacağım dönemde çıkıyor gençlikten.Sanırım mesaj alınmıştır. :)“Acele eden alır bence :D“ Bak bak bakkk.Sen de mi Brütüs. :D“ O zaman en hızlı ben davranmışı…

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

omergok - - Satılık

Beitrag

Zitat von İbrA11: „yok ya hiçbir oyuncuyu kopyalamadım hepsi benim oyuncularımdı . kopyalama olayını bilmiyordum bile bilsem o 500 m teklif verdiklerinde sataardım . bitirdiler beni :(“ gine dua et bu fiyatlara sattın 2 aya bu fiyatlara zor satardın kardeşim

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

omergok - - Klanlar

Beitrag

Hüsnü zengin şifreyi istedin attım kardeşim eğer girmeyeceksen turnuvaya başkasını alalım

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

omergok - - Satılık

Beitrag

İbrahim bunlar kendi oyuncularınmıydı yoksa kopyaladın mı kardeşim

• Benutzer-Avatarbild

omergok - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Zitat von BerkayGuler_: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von ümit721: „Forvet bir bende mi var? 75 16 fo 28.08.2018 premiumla gelişecek Tek sıkıntım asistanın 8 olması haftaya 9 lvl olur :)“ Maşallah.Allah ayaklarını düz bastırsın.Tam benim oyuncu arayışlarına başlayacağım dönemde çıkıyor gençlikten.Sanırım mesaj alınmıştır. :)“Acele eden alır bence :D“ Bak bak bakkk.Sen de mi Brütüs. :D“ O zaman en hızlı ben davranmışım :)Pazarlığı biz bitirdik ortağım ile abi siz çok yavaş kalm…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Kızıltan: „Zitat von omergok: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von omergok: „Selamlar cümleten nasılsınız arkadaşlar :)“ Aleykümselam kardeşim.Hoşgeldin,sefalar getirdin. :)“ Teşekkür ederim abicim nasılsın :)“ Sağlığına duacıyım kardeşim. :)“ Sağ ol abi keza bende aynı şekil abim Zitat von Eserbekler: „Teşekkür ederim kardeşim sağ ol sen neler yaptın mağlup günlerin en güzeli pazar bugün kardeşim :)“Dün bütün gün temizlik yaptım abi bugün yorgunluğunu atmaya çalışıyorum :)[/quote] iyi etmi…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pharmasy1903: „Zitat von omergok: „Selamlar cümleten nasılsınız arkadaşlar :)“ aleykum selam hocam saolasın ıyıyız sen nasılsn?“ Teşekkür ederim İsrafil hocam sağ ol iyiyim çok şükür

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Kızıltan: „Zitat von omergok: „Selamlar cümleten nasılsınız arkadaşlar :)“ Aleykümselam kardeşim.Hoşgeldin,sefalar getirdin. :)“ Teşekkür ederim abicim nasılsın

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Ellerine sağlık abi iyi yapmışsın pazarlar böyle oluyor genelde :)“ Teşekkür ederim kardeşim sağ ol sen neler yaptın mağlup günlerin en güzeli pazar bugün kardeşim

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von ercanmzl: „Aleykümselam. Hoşgeldin Ömer kardeşim.“ Teşekkür ederim Ercan nasılsın kardeşim